Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
A наказание ще имали за Левски ,просто искам да знам?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- fernandito
- Контакти:
teerr написа:A наказание ще имали за Левски ,просто искам да знам?
Да, наказание ще има! - 20 пресконференции без фенове ... абе понякога се чудя, как може да има такива карикатури в тоя форум
Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.
Ех Томиславе , Томиславе!
Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какъв избор имат българите днес?-Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Защото е лесно да си "европеец" от ефира!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите![/quote]
Браво блутуг !!! Това се опитвам и аз да обясня, че футбола и журналистиката ни смърдят яко. Това, че съблекли Петев е толкова дребен проблем в сравнение с останалите ни грандиозни проблеми в основата на които е Ганьо

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
fernandito написа:teerr написа:A наказание ще имали за Левски ,просто искам да знам?
Да, наказание ще има! - 20 пресконференции без фенове ... абе понякога се чудя, как може да има такива карикатури в тоя форум
А бе премъдри кое не ти хареса във въпроса ми?Не ти ли омръзна да живееш в държава в която всеки прави каквото си иска.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
Re: Re:
SARVI_BG написа:Седем написа:rsk написа:Изобщо не е проблема в Петев бе, тъпи ли сте? Проблема беше в Петев, колкото Пеевски е причина за искането на оставка на правителството. Това беше просто върха и е време да се промени нещо. Да се измитат всичките! Перчема, *******ко, мустака, дончо донев и всички други паразити в Левски.
Абсолютно си прав! На всички истински левскари им писна от непрестанните подигравки с историята и името на Левски. Петев просто беше капката, която преля чашата на търпението. Макар да не съм съгласен с начина, по който това се случи, тия 30 момчета вчера бяха единствените, които НАПРАВИХА нещо, за да се променят нещата. Не коментирам какви точно са им мотивите и дали някой не ги е подтикнал към това, за да постигне някакви свои цели, но т. нар. "ръководство" вече прекалиха. и между другото единстваното хубаво нещо от цялата работа е, че Сираков обеща да не стъпва повече на Герена. Надявам се да изпълни обещанието си.
Анти Левскар съм,но кой си ти бе Зомби? На Сираков да си съдник...Смени си Дилъра ДЕБИЛ.
КАто си анти левскар се завирай в кочинката и не коментирай неща, от които си нямаш и понятие, олигофрен розов!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- milen.hristov
- Контакти:
Soulen написа:Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.
Ех Томиславе , Томиславе!
Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какъв избор имат българите днес?-Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Защото е лесно да си "европеец" от ефира!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите!
Браво блутуг !!! Това се опитвам и аз да обясня, че футбола и журналистиката ни смърдят яко. Това, че съблекли Петев е толкова дребен проблем в сравнение с останалите ни грандиозни проблеми в основата на които е Ганьо

Проблемът е морален, авторитет не се губи със загуби, всеки отбор губи. Губи се след подобни случки. Днес моралът загуби, простотията, човешката злоба, лошотия, арогантност спечелиха.
От вчера Левски е най-обикновен футболен клуб, няколко български деца са отказали да бъдат от Левски. Днес още толкова ги е срам да кажат от кй отбор са, защото биват сравнявани с онези. Аз самият от години като кажа, че съм от Левски, бързам да добавя, че не съм ултрас и ги мразя
Ами за съжаление борбата срещу злото и простотията стават само със... зло и простотия. Няма как не сме в западна Европа колкото и да ти се иска. Ние сме в България и това е положението. Всички искаме да е друго, но трябва да бъдем и реалисти
Ако такава е цената, за да с оправим, аз съм готов да я платя.

Ако такава е цената, за да с оправим, аз съм готов да я платя.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
sin4ec написа:Сираков предаде и Йока, и Петев! Вън от Левски, веднага и завинаги!
И ти си май от платените. Това да плюеш по Сирака и да защитаваш индеректно Батков си е живо доказателство.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Въпросното човече милен христов,предполагам е снимало хората с факлите,пяло е песните измисляни от ''наркоманите'',а сега се бунтува и пише декларации.Отивай да стиснеш ръката на господин патков,той се надява такива като теб да му пълнят стадиона,но пък вие предпочитате дербита на Вила-Челси.
Томиславе,дълбаеш дъното,никой не иска от теб да ходиш със синьо шалче,или да бъдеш говорител на Сектор ''Б'',но за пореден път доказа,че хората като теб и другите от синята гилдия бетонирахте тара,това ще ви тежи на съвестта,ако въобще е останало нещо от нея.
Томиславе,дълбаеш дъното,никой не иска от теб да ходиш със синьо шалче,или да бъдеш говорител на Сектор ''Б'',но за пореден път доказа,че хората като теб и другите от синята гилдия бетонирахте тара,това ще ви тежи на съвестта,ако въобще е останало нещо от нея.
шивача написа:sin4ec написа:Сираков предаде и Йока, и Петев! Вън от Левски, веднага и завинаги!
И ти си май от платените. Това да плюеш по Сирака и да защитаваш индеректно Батков си е живо доказателство.
А ти като не разбираш някои неща, по-добре не се обаждай. Сираков колкото е допринесъл за Левски 100 пъти повече е навредил! Дано си изпълни обещанието.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн