Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 19:45

milen.hristov написа:Защото ме е срам, и ми се плаче за Петев, човека не заслужаваше подобно нищо, никой не засегнал и обидил с каквото и да е

Петев ни нарече сини говеда и това е факт! Аман от ощипани моми!
Свалянето на фанелката беше вповече, но останалото-задължително!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 окт 2013 19:49

http://vbox7.com/play:63a79b56 :twisted: :) шшшшшшшшшшшш ало сваляи беееееееее
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 окт 2013 19:53

[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.[/quote]

Ех Томиславе , Томиславе!
Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какъв избор имат българите днес?-Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Защото е лесно да си "европеец" от ефира!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите!

SARVI_BG
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот SARVI_BG » 09 окт 2013 19:55

Седем написа:
rsk написа:Изобщо не е проблема в Петев бе, тъпи ли сте? Проблема беше в Петев, колкото Пеевски е причина за искането на оставка на правителството. Това беше просто върха и е време да се промени нещо. Да се измитат всичките! Перчема, *******ко, мустака, дончо донев и всички други паразити в Левски.

Абсолютно си прав! На всички истински левскари им писна от непрестанните подигравки с историята и името на Левски. Петев просто беше капката, която преля чашата на търпението. Макар да не съм съгласен с начина, по който това се случи, тия 30 момчета вчера бяха единствените, които НАПРАВИХА нещо, за да се променят нещата. Не коментирам какви точно са им мотивите и дали някой не ги е подтикнал към това, за да постигне някакви свои цели, но т. нар. "ръководство" вече прекалиха. и между другото единстваното хубаво нещо от цялата работа е, че Сираков обеща да не стъпва повече на Герена. Надявам се да изпълни обещанието си.

Анти Левскар съм,но кой си ти бе Зомби? На Сираков да си съдник...Смени си Дилъра ДЕБИЛ.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 окт 2013 20:04

хора, вие сте големи самаряни бе, пичове ... ;) ...
За първи път от много време насам съм на 100% съгласен с постъпката на момчетата от фенклуба. Крайно време беше вече да се покаже на самозабравилия се собственик и пишман директорите, че не може безкрайно да ни лазят по нервите...Вие нима не виждате какво прозира от всичко?! Че Борат си върти игрите винаги в навечерието на вечното дерби...Защо точно сега изгони сърбина и довлича тоя пюх Петев?! Защо точно него?! Някои от вас ако не знаят, да ви кажа: Същият този хубостник на няколко пъти е казвал през годините, че е чорбар от дете...Колкото и да го отрича...А знаете ли какво пя като взе втората титла с Разград?! Един не много любим за нас рефрен- сами се сетете...Така, че много добре постъпиха момчетата от клуба и дано по-честичко се показва на УЖ съвестните ни играчи и ръководители, че никой няма да им търпи своеволията и позоренето на синята фланелка...Всъщност, очаквам следващите потърпевши да са именно играчите...Те и някой шамар ще отнесат...Заслужили са си го...
А Наско... да ни ходи...Той доказа, че без пари нищо не може да свърши...Андрей Желязков е точният човек за Директор в Левски.Знае как да работи без осигурен бюджет за играчи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 окт 2013 20:07

Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.

Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите![/quote]
Ти пък да не си му роднина на НАСКО ЧЕ да пишеш глупости по този начин, не ти отива на годините,имаш си мнение добре но радетелю за свобода щях да съм солидарен с теб ако същите тези калпаци бяха хванали Батков и да се държат по същия безобразен начин както с Петев просто знаят в кого е кокала и не им стиска да се изправят срещу Батков или просто си изиграха една хубава постановка.Така или иначе неприязънта между Батков и Сираков си остава и много добре всичко се получи за Батков защо ли радетелю за свобода .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2013 20:11

santiliana написа:Защо точно сега изгони сърбина и довлича тоя пюх Петев?! Защо точно него?! Някои от вас ако не знаят, да ви кажа: Същият този хубостник на няколко пъти е казвал през годините, че е чорбар от дете...Колкото и да го отрича...А знаете ли какво пя като взе втората титла с Разград?! Един не много любим за нас рефрен- сами се сетете...Така, че много добре постъпиха момчетата от клуба и дано по-честичко се показва на УЖ съвестните ни играчи и ръководители, че никой няма да им търпи своеволията и позоренето на синята фланелка...Всъщност, очаквам следващите потърпевши да са именно играчите...Те и някой шамар ще отнесат...Заслужили са си го...

Ми кого да докара,бе?Липи?Хитцвелд?Има ли треньор,на когото не могат да се намерят кусури?
Петев бил чорбар от дете...А Пелето какъв е???Юноша на ЦСКА!Или той е спал с фанелката на Левски...А Старокин какъв е?Букарев какъв беше?Макриев?Да Коща?Гибона не игра ли в ЦСКА?Стоилов?Г.Йорданов-Ламята?Още да изброявам ли?
На ви сега Здравков!!!Щото той е треньорски гений!Или неговата "попара" не сме я сърбали???

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 окт 2013 20:20

grasiani написа:
Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.

Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите!

Ти пък да не си му роднина на НАСКО ЧЕ да пишеш глупости по този начин, не ти отива на годините,имаш си мнение добре но радетелю за свобода щях да съм солидарен с теб ако същите тези калпаци бяха хванали Батков и да се държат по същия безобразен начин както с Петев просто знаят в кого е кокала и не им стиска да се изправят срещу Батков или просто си изиграха една хубава постановка.Така или иначе неприязънта между Батков и Сираков си остава и много добре всичко се получи за Батков защо ли радетелю за свобода .[/quote]

Не заслужаваш отговор , но все пак ще го получиш риторично !Не ми се иска да ти давам разяснения за понятията чест и достойнтво и кога можеш да покажеш че притежаваш тези добродетели! Не ми е роднина Наско Сираков и не трябва да ми е такъв ,Да стоиш безучастен и да гледаш КАК УНИЖАВАТ ЧОВЕКА ДО ТЕБ А ТИ ДА РАЗПЕРВАШ БЕЗПОМОЩНО РЪЦЕ С ЕХИДНА УСМИВКА - ТОВА КАК СЕ НАРИЧА КРИТИКАРЮ? аА СЪЩИЯ ТОЗИ ЧОВЕК ТИ ГО ГАРАНТИРАШ - ТОВА КАК СЕ НАРИЧА БЕ - КРИТИКАРЮ. Моля опитай се да мислиш преди да пишеш нещо !И да - радетел съм защото съм българин и това ми е в рода и в кръвта! Робското мислене оставям на такива като теб! Пирувайте!

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 09 окт 2013 20:21

И аз се подписвам под декларацията! Домакински мачове не пропускам, но тези наркомани ме накараха да се срамувам! Най-лесното е като сте 20 на 1 да се правите на мъжкари! Но това е то да си платен фен - срам и позор

Гледах и пресконференцията на Петев от днес. Човека говори със сълзи в очите, за това как е искал да помогне на отбора и че са се разбрали за дългосрочен договор.
А сега със Сухия, Топчо и Мариян всички знаем какво ще излезе. На печелившите честито!
Последна промяна от fernandito на 09 окт 2013 20:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 20:22

Сираков предаде и Йока, и Петев! Вън от Левски, веднага и завинаги!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”