АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

iliyan

Re: За или против Петев ?

Мнениеот iliyan » 08 окт 2013 22:09

sslevski написа:
iliyan написа:Защо скочихте срещу човека ?! Този дори не е припарвал до ЦСКА за разлика от Гиби , В. Павлов , М.Радуканов , Ст.Стоилов !!!

От дете бил РОЗОВ.Да си ходи при розовите.Място в Левски няма.Другите са играли,но никога не са казвали от кой отбор са.
За справка виж дали някой брои Чиликов за Жив.
Такива поп Кръстьовци докараха държавата до тук и след това футбола.

ПРОТИВ!!!

Покажете го това интервю !!! Много съм любопитен да го видя !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 08 окт 2013 22:10

Аз рядко пиша във форума. По принцип пиша, когато смятам, че моментът е граничен за моя Левски. Повече обичам да чета коментарите на другите, така разбирам що за хора живеят в нашата България. Истината е, че след днешната случка съм притеснен за Левски...Та, докато днес мъдрите мъдруваха във форума, лудите се налудуваха...Писахте за всичко - за Петев, за Сираков, за Тонев, за играчите и не на последно място за Батков...Мдааа, за Батков. Постарах се да анализирам съдържанието на постовете ви. По някои въпроси, като например треньорът и Сираков, няма единство. Обаче, впечатлвяащо е единството сред мненията ви, че Батков е вреден за Левски, че най-голяма вина има ръководството на Левски (та нали все пак едно и също е това ръководство, което взема управленските решения от 6 години насам). А в Левски става по-зле. Обаче има едно нещо по-впечатляващо от това - мълчаливото ви единодушие по това да не се предприеме нищо срещу, онзи, който сами смятате за главния виновник за ситуация в Левски. Имам един въпрос към вас. Ще ви бъда признателен, ако ми отговорите - по каква причина Батков стои начело на Левски от толкова години? А, да, сетих се какъв може да бъде най-важния аргумент в полза на Батков - той дава (а май всъщност не дава) парите? Та докато се възмущавате на лумпените, давате ли си сметка, че вашата пасивност дава поле за действие на тези лумпени. Ако има олигарси в енергетиката, то няма олигарси, които могат да ни спрат да отидем на стадиона. Тук няма някакъва невидима сила, която да смути живота ни, ако решим, ние нормалните да отидем на мач на Левски и да покажем на наркоманите от София-Запад, че ние не сме те и че ние сме повече, че ние сме Левски и че ние се интересуваме от нашия любим отбор. Левски - това не са тези нищо не струващи играчи-лигльовци, нито алчните ръководители, нито смешните му материални активи. Ако има хора с мозък за бизнес в тази държава, те разбират, че най-ценния актив на Левски, са неговите многобройни фенове. Време е заедно да отидем и да покажем на всички, които дърпат задкулисно конците в нашия Левски, че Левски - това сме ние. За Петев съм. Никoй не заслужава подобно отношение. Против ръководството съм.

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 08 окт 2013 22:12

ЗА Радо прашката !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:15

iliyan написа:
sslevski написа:
iliyan написа:Защо скочихте срещу човека ?! Този дори не е припарвал до ЦСКА за разлика от Гиби , В. Павлов , М.Радуканов , Ст.Стоилов !!!

От дете бил РОЗОВ.Да си ходи при розовите.Място в Левски няма.Другите са играли,но никога не са казвали от кой отбор са.
За справка виж дали някой брои Чиликов за Жив.
Такива поп Кръстьовци докараха държавата до тук и след това футбола.

ПРОТИВ!!!

Покажете го това интервю !!! Много съм любопитен да го видя !!!

http://www.sportline.bg/news/119003/ivajlo-petev-tajno-se-nadyavah-che-ste-spechelim-i-vtorata-titla-beshe-logichno
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 08 окт 2013 22:18

И всички мазохисти където защитавате прасето радо прашката, как можете да подкрепяте човек който за няква заплатка ще се подлага на такива унижения? къв трябва да си ти да те изгаврят перд цяла европа и да кажеш оставам и ще продължа да работа!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:18

Ivanskiq написа:Аз рядко пиша във форума. По принцип пиша, когато смятам, че моментът е граничен за моя Левски. Повече обичам да чета коментарите на другите, така разбирам що за хора живеят в нашата България. Истината е, че след днешната случка съм притеснен за Левски...Та, докато днес мъдрите мъдруваха във форума, лудите се налудуваха...Писахте за всичко - за Петев, за Сираков, за Тонев, за играчите и не на последно място за Батков...Мдааа, за Батков. Постарах се да анализирам съдържанието на постовете ви. По някои въпроси, като например треньорът и Сираков, няма единство. Обаче, впечатлвяащо е единството сред мненията ви, че Батков е вреден за Левски, че най-голяма вина има ръководството на Левски (та нали все пак едно и също е това ръководство, което взема управленските решения от 6 години насам). А в Левски става по-зле. Обаче има едно нещо по-впечатляващо от това - мълчаливото ви единодушие по това да не се предприеме нищо срещу, онзи, който сами смятате за главния виновник за ситуация в Левски. Имам един въпрос към вас. Ще ви бъда признателен, ако ми отговорите - по каква причина Батков стои начело на Левски от толкова години? А, да, сетих се какъв може да бъде най-важния аргумент в полза на Батков - той дава (а май всъщност не дава) парите? Та докато се възмущавате на лумпените, давате ли си сметка, че вашата пасивност дава поле за действие на тези лумпени. Ако има олигарси в енергетиката, то няма олигарси, които могат да ни спрат да отидем на стадиона. Тук няма някакъва невидима сила, която да смути живота ни, ако решим, ние нормалните да отидем на мач на Левски и да покажем на наркоманите от София-Запад, че ние не сме те и че ние сме повече, че ние сме Левски и че ние се интересуваме от нашия любим отбор. Левски - това не са тези нищо не струващи играчи-лигльовци, нито алчните ръководители, нито смешните му материални активи. Ако има хора с мозък за бизнес в тази държава, те разбират, че най-ценния актив на Левски, са неговите многобройни фенове. Време е заедно да отидем и да покажем на всички, които дърпат задкулисно конците в нашия Левски, че Левски - това сме ние. За Петев съм. Никoй не заслужава подобно отношение. Против ръководството съм.

Разплака ме.И като не познаваш хората,моля те не ги наричай с обидни имена.Те са в милиони пъти повече Левскари отколкото ти някога си бил или ще бъдеш................Хората,които бяха там може да са всичко но не и наркомани.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

kill bill
Контакти:

Мнениеот kill bill » 08 окт 2013 22:20

Защото Петев е ЛЪЖЕЦ, затова трябва да не стъпи повече на Герена.

Виж интервюто му в 24 часа от 15 юни тази година.
И все пак е казвал , че е гаден ЧОРБАР - ВЪЪЪЪЪЪЪН!!!

- А всъщност ти най кой отбор симпатизираш извън работата?
- На ЦСКА. От дете. Което обаче никога не ми е пречило да бъда безкомпромисен срещу любимия отбор на терена и извън него. В България прекалено много се обръща внимание на такива неща"

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 08 окт 2013 22:21

ще има ли няква организация да го посррещнем на първата тренировка радо прашката

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 окт 2013 22:22

За.

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от Червени_шампиони на 08 окт 2013 22:26, променено общо 3 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stoichokrasi
Контакти:

Мнениеот stoichokrasi » 08 окт 2013 22:22

Много странно ако не си в сектор Б не си ЛЕВСКАР ли или не си бил на мач,или нямаш право на мнение...? Пуберска психика!

Върни се в “Архив”