Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот darakchiev_77 » 08 окт 2013 20:53

BigBrother написа:Батков е най-големия мъжкар в Левски, може да е измамник,самохвалко и да носи гените на Бай Ганьо, но е единствения който има достойнството да се изправи срещу феновете, останалите са банда страхливци :idea:

То с охрана всеки може.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Батков: Сираков и Тонев подадоха оставки, Петев остава

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 20:57

blue atak написа:кои ще доиде след сираков и тонев сега :) гонзо пак ли кои :(

Никой не трябва да идва докато бай ти Ганьо не каже нямам пари и напускам или ще има пари еди колко си за футболисти.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:59

darakchiev_77 написа:
BigBrother написа:Батков е най-големия мъжкар в Левски, може да е измамник,самохвалко и да носи гените на Бай Ганьо, но е единствения който има достойнството да се изправи срещу феновете, останалите са банда страхливци :idea:

То с охрана всеки може.

Петев като беше сам какво да каже човечеца?

Камерите снимат, крещят му, събличат го като *****...

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 08 окт 2013 21:00

Stahlgewitter написа:
Блутуг написа:
Stahlgewitter написа:
Блутуг написа:Що за човек е тоя плъх Петев?!След целия резил-продължавал да работи!?!? Той че е страхливец , който не му стиска да кресне на 10-на обикновени фена , при все , че клуба е зад него , ЯВНО И ДОСТОЙНСТВО НЯМА НИКАКВО!!!АМАН ОТ ОТПАДЪЦИ...

Само да те питам гледа ли ситуацията?Тук не става въпрос за страхливец или не.Щеше да стане каде по-лошо ако се беше озъбил.Как пишете мнения ей така за спорта

Защото питаш - отговарям - гледах я директно със звук!!! И напротив- нищо нямаше да стане!След 10 минути нещата щяха да се успокоят ако мишката бе действала адекватно.Не става въпрос за озъбване въобще - СТАВА ДУМА ЗА АДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ! Ако искаш потърси разликата.Мога да ти дам многобройни примери. Само кратко изявление на висок тон от типа Аз съм новия треньор на Левски и съм тук за да станем заедно шампиони , защото съм един от вас ...и от този сорт много изтъркани клишета...!Втрещената му физиономия показа страх , а никой не обича страхливците!Това е!

Вкъщи пред компа е лесно

Пичаго !Не съм от София , а от Пловдив и по това време пътувах служебно до Стара Загора .Спрях на бензиностанция , за да гледам пресконференцията.Както можеш да провериш , какво написах 2 часа по-рано тук ,ще ти стане ясно какво бих направил ако се намирах в София по това време.До последно не вярвах , че ще направят глупостта да назначат тоя клоун

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 окт 2013 21:12

Централен написа:
Viktor4o_Rs написа:Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао. ;) Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?

Питай лупи. :lol:

Съвсем различно е. ;) Лупи е в ЦСКА, за да си завърти далаверките, да продаде на балъците хартийките, които нарича акции, да прибере пари от някой трансфер, след това си бие камшика. Ако не са го вкарали в затвора де. :lol: Освен това Лупи имаше за какво да бъде псуван и целен с бутилка, а Петев няма никаква вина за ставащото в Левски.
Изображение

abramovich
Контакти:

Мнениеот abramovich » 08 окт 2013 21:15

Уважаеми господа разбирачи освен да плюете явно в нищо друго не ви бива.Като се махне и Батков вие ли ще издържате отбора?И на мен не мие много синпатичен но в момента друг няма.Явно искате да дойде някой като лупи или титан?

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 21:19

Viktor4o_Rs написа:
Централен написа:
Viktor4o_Rs написа:Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао. ;) Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?

Питай лупи. :lol:

Съвсем различно е. ;) Лупи е в ЦСКА, за да си завърти далаверките, да продаде на балъците хартийките, които нарича акции, да прибере пари от някой трансфер, след това си бие камшика. Ако не са го вкарали в затвора де. :lol: Освен това Лупи имаше за какво да бъде псуван и целен с бутилка, а Петев няма никаква вина за ставащото в Левски.

...Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?

Питаш това и аз ти отговарям.
А Петев е безработен треньор, когото никой не иска.
Лудогорец може да е 2 пъти шампион, но не е име като Левски, например.
Схващаш ли? ;)
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 окт 2013 22:20

Давайте мнения ЗА и Против напускането на Наско Сираков

Моето е: до кога в България ще има такива всезнайковци като Наско Сираков по клубовете без дори да се знае какво вършат там. Как за 25 години не разбрах кой е тоя спортен директор в Ман Юн, а Наско го дават по медиите повече от Йоканович. Кога някой ще изгони 4 футболиста от Ман Юн и Алекс Фъргюсън ще разбере от медиите? Кога тоя спортен директор в Ман Юн ще се изказва че тия играчи не са за такъв велик клуб като Ман Юн и са срам за историята на клуба. Защо по дяволите тия идиоти не гонят Мойс при положение, че видите ли Фъргюсън с тия играчи станал(не почти станал) шампион а сега Ман Юн били 10-ти. Тоя смотаняк Наско добре че си тръгна и дано наистина никога не се връща. За 2 месеца успя да накара всички в отбора да го намразят.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 окт 2013 22:52

abramovich написа:Уважаеми господа разбирачи освен да плюете явно в нищо друго не ви бива.Като се махне и Батков вие ли ще издържате отбора?И на мен не мие много синпатичен но в момента друг няма.Явно искате да дойде някой като лупи или титан?

Тодор няма да се махне, но вероятно ще ограничи бюджета.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 08 окт 2013 23:47

И като ограничи бюджета - как ще краде от трансфери, %-ти, комисионни на кумове и др.? Ще му занесе Тонев черната каса да бърка от там ли? Те това си е проблема, че Тонев и Хората искат да превземат клуба от вътре, а Батков не им прехвърля собствеността, защото не е негов клуба. Майкъл Чорни е много болен и не е в състояние да уреди делата си в момента. Батков не може да изпълни исканията на гербаджиите, защото знае, че ще дойде ден да отговаря, а не само да плаща каквото е взел през тези години. Споменатите 41 млн. лв. Трябва да ги коментираме, защото ГЕРБ може и да не искат да плащат тази сума, а Батков просто им обяви публично цената. Ако са мислили да минат метър с подаянията на Винпром Пещера, Котараците и Хората, то са се излъгали. Тоневия строеж на сектор А също си има цена, а споменаването на Тонев, че въпреки оставката ще строи означава, че изнудването продължава. В този стил ГЕРБ придобиха не един и два бизнеса в България, но Левски им трябва за политически цели. Кой пусна точно преди парламентарните избори декларация да се гласува за ГЕРБ? Кой не беше днес на мястото на събитието, но името му се спомена пред микрофоните? :idea: НКП и лидера им - платените приятели на Иво Тонев. Обсебили са всичко в клуба и преди договора с Газпром се надяват да премахнат Батков. Нормално е да си броят за заслуга евентуалните средства от Газпром и да не искат да делят с Батков. Той обаче се усети, че ГЕРБ са пътници и не бърза. Върза ги допълнително със стадиона и просто има интерес да бави официалното прехвърляне на клуба. В Левски се води война за власт, влияние, пари и за слава. Хубаво ще е да им развалим сметките на двете страни с едни безредици и погроми, ако Петев е толкова глупав да остане...

Върни се в “Архив”