BigBrother написа:Батков е най-големия мъжкар в Левски, може да е измамник,самохвалко и да носи гените на Бай Ганьо, но е единствения който има достойнството да се изправи срещу феновете, останалите са банда страхливци
То с охрана всеки може.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BigBrother написа:Батков е най-големия мъжкар в Левски, може да е измамник,самохвалко и да носи гените на Бай Ганьо, но е единствения който има достойнството да се изправи срещу феновете, останалите са банда страхливци
blue atak написа:кои ще доиде след сираков и тонев сегагонзо пак ли кои
darakchiev_77 написа:BigBrother написа:Батков е най-големия мъжкар в Левски, може да е измамник,самохвалко и да носи гените на Бай Ганьо, но е единствения който има достойнството да се изправи срещу феновете, останалите са банда страхливци
То с охрана всеки може.
Stahlgewitter написа:Блутуг написа:Stahlgewitter написа:Блутуг написа:Що за човек е тоя плъх Петев?!След целия резил-продължавал да работи!?!? Той че е страхливец , който не му стиска да кресне на 10-на обикновени фена , при все , че клуба е зад него , ЯВНО И ДОСТОЙНСТВО НЯМА НИКАКВО!!!АМАН ОТ ОТПАДЪЦИ...
Само да те питам гледа ли ситуацията?Тук не става въпрос за страхливец или не.Щеше да стане каде по-лошо ако се беше озъбил.Как пишете мнения ей така за спорта
Защото питаш - отговарям - гледах я директно със звук!!! И напротив- нищо нямаше да стане!След 10 минути нещата щяха да се успокоят ако мишката бе действала адекватно.Не става въпрос за озъбване въобще - СТАВА ДУМА ЗА АДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ! Ако искаш потърси разликата.Мога да ти дам многобройни примери. Само кратко изявление на висок тон от типа Аз съм новия треньор на Левски и съм тук за да станем заедно шампиони , защото съм един от вас ...и от този сорт много изтъркани клишета...!Втрещената му физиономия показа страх , а никой не обича страхливците!Това е!
Вкъщи пред компа е лесно
Централен написа:Viktor4o_Rs написа:Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао.Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?
Питай лупи.
Viktor4o_Rs написа:Централен написа:Viktor4o_Rs написа:Е то какво още трябва да стане, за да се махне Петев - да го нае..т публично на Герена ли ? Аз лично, след такова нещо, взимам си шапката, казвам "Няма да работя, където не съм желан, много ви здраве" и чао.Това би била достойната постъпка. Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?
Питай лупи.
Съвсем различно е.Лупи е в ЦСКА, за да си завърти далаверките, да продаде на балъците хартийките, които нарича акции, да прибере пари от някой трансфер, след това си бие камшика. Ако не са го вкарали в затвора де.
Освен това Лупи имаше за какво да бъде псуван и целен с бутилка, а Петев няма никаква вина за ставащото в Левски.
...Какъв авторитет може да има този човек пред футболисти и фенове, след като събличат и унижават, а той се прави че нищо не се е случило ?
abramovich написа:Уважаеми господа разбирачи освен да плюете явно в нищо друго не ви бива.Като се махне и Батков вие ли ще издържате отбора?И на мен не мие много синпатичен но в момента друг няма.Явно искате да дойде някой като лупи или титан?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта