Bombardier написа:Червени_шампиони написа:Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска.
За 15 ще ми пусне ли
Извратена история е това засрами се:)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bombardier написа:Червени_шампиони написа:Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска.
За 15 ще ми пусне ли
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 20 играчи за шампионатния мач срещу Славия:
[center]12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 9. Християн Кировски, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 15. Браян Хауърд, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоро, 37. Жереми Фо-Поре,
41. Бруно Морейра, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков, 77. Ревсон Кордейро.[/center]
RED 1969 написа:Младият нападател на ЦСКА Григор Долапчиев написа съобщение на стената си във фейсбук. Той категорично отрече слуховете, които в последно време го свързваха с напускане на "Армията" през зимата. "Армейци, не обръщайте внимание и не вярвайте на откровените лъжи и провокации, които се пишат по мой адрес! С наближаването на вечното дерби отборът на нашите сърца ЦСКА и отделни футболисти на клуба биват заливани с лъжи от най-различни творци, деятели и любители на интригата. Сигурен съм, че ще игнорирате подобни "сензации" с безразличие. Вярвам, че ние, червените, ще им отговорим с подобаващо на самото дерби. Вие от трибуните, а ние, футболистите - на терена. ЦСКА завинаги" !
daniel875 написа:Не се шегувам, този мач е уговорен за победа на гостите. От сигурен източник го разбрах.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта