Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Край !
ЗДЕЛКА ИЛИ СДЕЛКА ???
зелка
аре пък сега някъв локо фен ще ми се прави на нотрадамус ...

аре пък сега някъв локо фен ще ми се прави на нотрадамус ...
Hacko1912 написа:каменитца
хубаво, но от това кеото си написал до извод за това какво всъщност е (т,е, ФАКТИТЕ такива каквото са), има не едно ами 4 нива. а имено:
1) да ти се повярва на теб че казваш истината
2) да се повярва на този, на който ти вярваш
3) да се повярва на шилев че казва истината
4) да се повярва на итлянците че са казали истината на Шилев, ако са му казали въбще това (т.е. ако вярваме на Шилев - обратно на 3 ниво).
Та така с "фактите", интепретацията им, и прочие ...
Насе никъде няма интерпретация на ФАКТИ,а най-просто споделяне на инфо,не плщам данак обществено мнение и не ми пука дали вярваш или не

и още нещо към Насето.Погледни кога съм регистриран(с този ник)и колко мнения имам,КОГАТО КАЗВАМ НЕЩО ТО Е ЗАЩОТО Е ПРОВЕРЕНО!
П.С големите букви не са викане а наблягане върху тях!
kamenitza написа:и още нещо към Насето.Погледни кога съм регистриран(с този ник)и колко мнения имам,КОГАТО КАЗВАМ НЕЩО ТО Е ЗАЩОТО Е ПРОВЕРЕНО!
аз да съм казал че не вярвам или че не си прав? Може би си!
Това което казвам е че по п-п това че един твърди нещо (ти или друг), което някой друг твърди, че трети му е казъл е от 9 кладенеца вода ... от кога пък следва да вярваме на Шилев? Шилев може да има около 100 ралични причнини да казва едно или и друго - той е адовкат и служи на интересите на клиента си ... не мойто, твойте или на истината.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Ако е вярно...просто незнам как да го коментирам. Отново изживяхме един голям филм. И какво ако дойдат други? Не се ли наслушахте вече на приказки. Повече, ако ще и Абрамович да дойде никой няма да му повярва! Селския направи клуба непродаваем. В Ботев отново ще цари драмата.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Имаше хора, които заложиха главите си за сделка! Бяха сигурни. Чакаме да чуем техният коментар по въпроса, ..."Защо отново изживяваме същият филм, въпреки всичките мерки, които уж се взеха, за да не ни мамят ОТНОВО?".
аз съм един от тези, които вярваха! Отначало бях песимист, след това реших, че нещо ще стане. В интерес на истината - все още вярвам че ще има сделка и се надявам. Вяра и надежда - това мога да дам за любимия отбор, единствено това!!! Няма какво да обяснявам повече защо съм решил така - просто не мога да стоя и да гледам с песимизъм дори когато има искрица надежда за моя БОТЕВ!
САМО БОТЕВ!!!
САМО БОТЕВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
...и още нещо: темата се казва "Край!" Ако нещо наистина свършва, то това е селянина. Със или без италианците. Краят е за него! Горе главата!САМО БОТЕВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Тракиец 1912 написа:Имаше хора, които заложиха главите си за сделка! Бяха сигурни. Чакаме да чуем техният коментар по въпроса, ..."Защо отново изживяваме същият филм, въпреки всичките мерки, които уж се взеха, за да не ни мамят ОТНОВО?".
Ако визираш тарторите, те не си заложиха главата, че ще има сделка, а че има реални купувачи на отбора и всичко не е театър на Сельо. Жалкарско е да им се държи на тях сметка, че сельо прави мизерии, къде нарочно, къде неумишлено заради кретенията си...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!