Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Juventina
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот Juventina » 23 окт 2009 17:44

Пичове, аз съм фен на Локо, отдавна не съм в БГ (и съм се поболявал по дербитата преди повече от 7-8 години).

Сега гледам и чета и се чудя може ли да има такава простотия. До едно време се забавлявах (че ви е зле), но такава простотия вече не може да ми я проумее акъла и верно на никой, че дори и на вас не го пожелавам ...

В Пловдив няма един свестен стадион, и мисля че и двата клуба има много да мечтаят за това как нещата се сетъпнаха примерно в Черноморец.

Пожелавам ви да успеете да си продадете отбора защото ако се забатачите във В група може да свърши като Марица и Спартак, и на практика никога повече да НЯМА дерби.

Последно, сигурен съм, че това ще породи доста противоречия, но аз докато бях активен фен никога не бих бойкотирал отбора. Нямам база за сравнение като сегашната ви ситуация, основно (Локо) бяхме на дъното докато аз бях фен никога в такава идиотска ситуация, но въпреки това отивам и се радвам
ако ще и 10% вероятност да има да играем за равен. А ако паднем, седя 3 дена в къщи после и това е.

Пожелавам ви успех.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 окт 2009 17:46

Ако тази информация е вярна много жалко за отбора ви.

Но сега искам да ви помоля да мислите поне за миг трезво и да ми отговорите на следното: Защо си мислите, че като изкарате отбора от "А" група, че ще се освободите от Селският педерaст? В крайна сметка дали отбора ще е във "А" или във "В" група отбора си остава негова собственост!!! Само, че тогава наистина отбора вече ще бъде непродаваем..., т.е. ЗАВИНАГИ НА СЕЛСКИЯТ!!! Е това ли искате? -наистина да обречете отбора на вечно иго - христолово?! :shock: :?

Забравете я тая песен любовна, че докато ви има вас феновете, че ще го има и отбора.... на приказки всичко е много лесно всички са много силни и вилни, но действителността е друга! Самото вадене на отбора не задължава Селският да го продаде!!! Дори и да убиете Селският... отбора пак няма да е свободен! Ще го наследят жена му и децата му, а дълговете на отбора пак ще останат и клуба пак ще е непродаваем!!! - т.е. пак няма да има желаещ да инвестира в него и тн...

Не знам пичове, но нещата меко казано не са розово за вас! Не се ли появят нови спонсори в най-скоро време... наближава края на съществуването на един от най-стойностните отбори в България! Успех дано все пак се намери светлина в тунала!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

veseo
Контакти:

Re: Според "Меридиан Мач" сделка за Ботев няма да има

Мнениеот veseo » 23 окт 2009 18:08

bgfutbol написа:Никога не съм казвал,че не правите нищо,напротив но явно не е достатъчно щом толкова години ви разиграва селския.Чорбата бяха в същата позиция но................колко време трая тяхната мъка?Сега уж са добре,играят си в турнирите и никой не си спомня даже за Лупи,а вашия е още там и с парите ви купува памперси на децата си.Не ме разбрахте от самото начало,бях и съм зад всички вас феновете на Ботев и пиша тези неща вместо да правя нещо по-приятно защото и мен ме боли за ставащото с Ботев,аз съм от старото поколение и знам какво беше клуба преди 20-25 години и немога да не ви уважавам.Но и немога да виждам гадните измами и да остана безучастен,аз работя с италианци,представител съм на италианска фирма и ги познавам до костите на мозъка :) немога да знам нещо,да предчувствам нещо и да него споделя,да не се помъча да го предотврътя.

Разликата е, че шопските евроидиоти са и винаги са били подкрепяни от държавата. Затва и Батков скоро ще бъде махнат от лецкиту, а на проблемите на Ботев не се обръща ама никакво внимание.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 18:33

botev_1912 написа:Не съм чел темата, а и нямам намерение!

Моето мнение е че имаме много фенове като форевъра и вихвп-то които са пълни нещастници и за тях е по важно да излезнат прави отколкото да се освободим от селяка, даже не знам дали не са фенове на други отбори които са се регнали само за да създават напрежение!

Понеже те много обичат и държат да говорят с факти - нека да ми кажат какви са фактите върху които разсъждават, че всичко е свършило и че е било лъжа? За мен тези които всяват смут са най-големите наивници които вярват на измислените публикации на някои дребни душици списващи из някои сайтове! Ако те успеят да ни накарат да не вярваме на италианците и те видят, че си вдигаме подкрепата от тях - то тогава можете да бъдете сигурни, че сделка няма да има!

Всеки истински ботевист трябва утре да тръгва към Бургас, а другата събота да напълним Колежа - това е нашата работа и ние трябва да я изпълним!
ПИСНА МИ ОТ ДРЕБНИ ДУШИЦИ

Не си чел темата...Не искаш и да четеш... Що ти трябва да четеш мненията на другите фенове ? Като не ги разбираш - какво ти пишат - те са "нещастници" . 8-) Тъпанар. Заради такива безмозъчни овци като тебе виреят и процъфтяват такива като Селския , и то - по 12 години...

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 23 окт 2009 19:03

botev_1912 написа:Не съм чел темата, а и нямам намерение!

Моето мнение е че имаме много фенове като форевъра и вихвп-то които са пълни нещастници и за тях е по важно да излезнат прави отколкото да се освободим от селяка, даже не знам дали не са фенове на други отбори които са се регнали само за да създават напрежение!

Понеже те много обичат и държат да говорят с факти - нека да ми кажат какви са фактите върху които разсъждават, че всичко е свършило и че е било лъжа? За мен тези които всяват смут са най-големите наивници които вярват на измислените публикации на някои дребни душици списващи из някои сайтове! Ако те успеят да ни накарат да не вярваме на италианците и те видят, че си вдигаме подкрепата от тях - то тогава можете да бъдете сигурни, че сделка няма да има!

Всеки истински ботевист трябва утре да тръгва към Бургас, а другата събота да напълним Колежа - това е нашата работа и ние трябва да я изпълним!
ПИСНА МИ ОТ ДРЕБНИ ДУШИЦИ

По принцип бих се съгласил с теб,но в момента не си прав и ще ти кажа защо! Ще цитирам адвоката на неградския, адвокат Шилев: Италианците се отказаха,ще чакаме някакви нови другата седмица!
Не мога да кажа источника си,но му имам 10000000% доверие!

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 23 окт 2009 19:11

Има само един виновник и той е селяка. Изкарал е в последния момент много скрити и вероятно измислени дългове наяве с които вместо да вдига цената е искал да направи някой лев отгоре.
Това е новият му номер при евентуалните нови продажби, Даже да ви каже, че за 1 лев продава, после ще изкара няколко милиона дългове....

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 23 окт 2009 19:12

Скоро един приятел (ЛЕВСКАР) с които работим заедно в КЦМ ми каза че отбора го искал некав си ЗДРАВКО ЛИНКИН имал мноо кинти и вика ако този човек беше зел Ботев щеше да го направи голям отбор ... не го знам кьв е о що е ма дано да е вьзобновил интереса си :?

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 окт 2009 19:15

каменитца

хубаво, но от това кеото си написал до извод за това какво всъщност е (т,е, ФАКТИТЕ такива каквото са), има не едно ами 4 нива. а имено:

1) да ти се повярва на теб че казваш истината
2) да се повярва на този, на който ти вярваш
3) да се повярва на шилев че казва истината
4) да се повярва на итлянците че са казали истината на Шилев, ако са му казали въбще това (т.е. ако вярваме на Шилев - обратно на 3 ниво).

Та така с "фактите", интепретацията им, и прочие ...

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 23 окт 2009 19:19

Пичове нищо лично, ама като ви чета простотиите и ме е срам, майна. Положението е супер зле и супер критично, а вие се занимавате с караници и обиди. И аз не съм съгласен си писаниците на тоя пич форевър ли е къв, ама в крайна сметка всеки си има право на мнение. Просто в тия тъпи форуми няма смисъл от надъхвания. Айде замислете се малко и СМЪРТ ЗА СЕЛСКИЯ И ЦЯЛАТА МУ РОДА ДО 9-ТО КОЛЯНО!!!

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 23 окт 2009 19:24

Don Rumen, айде кажи нещо, щото не се издържа

Върни се в “Архив”