Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България
Очаквам чудото да се случи - победа за Левски на Герена 

Тези вече трябва да ги биете.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
на ЛЕВСКИ трябва един конструктивен халф,футболист който прави играта.
стига с тези защитници и бегове.
а за мача едва ли ще можем да вкараме гол,ако "Пирин" паркират автобуса пред вратата.
няма креативност в този отбор,няма идея,мисъл,а какво да говорим за бърза контраатака и изненада.
ако искат всички защитници на Европа да вземат , все тая.няма ли халфове да им помагат.
стига с тези защитници и бегове.
а за мача едва ли ще можем да вкараме гол,ако "Пирин" паркират автобуса пред вратата.
няма креативност в този отбор,няма идея,мисъл,а какво да говорим за бърза контраатака и изненада.
ако искат всички защитници на Европа да вземат , все тая.няма ли халфове да им помагат.
- Kris_men2000
Нищо ново под слънцето.Мача ще е пълна скука и простотия.Да живее черното тото.Мача ще е1:3.Първото полувреме единица а второто двойка.Сектора трябва да се построи а за наго пари няма.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- hienizator
- Контакти:
Абсолютно точен коментар,само маймуна ми звучи леко крайно ...
Ето това му постнах вчера на стената във фб: Garry when you start to play for the team,not only for you then Levski will start to win every game ... Team play needs Team Players!!!Remember that!!!
... а той клетия ми върна "What u know about football?" ... мисля,че добре съм се изразил![/quote]
Абсолютно правилно ти е отговорил. Българинът е свикнал да си навира гагата навсякъде и да дава акъл на всички и във всяка област.
Можеш да му отговориш, че всеки ден играеш FIFA на компютъра и да го затапиш ![/quote]
Ако трябва да сме точни играя само PES
Иначе по въпроса,смятам че не малко фенове на Левски мислят като мен особено след играта му срещу Лудогорец! Това нещо се вижда от самолет!
И също така да добавя,че ще му пиша каквото преценя на него и на другите филмирани "футболистчета",защото аз съм там всеки мач и си давам парите и нервите,защото обичам Левски,а те едва ли ... то ако някой от нас не им потърси сметка кой да чакам да да го прави ... на Дунав Русе феновете ли!?
Ето това му постнах вчера на стената във фб: Garry when you start to play for the team,not only for you then Levski will start to win every game ... Team play needs Team Players!!!Remember that!!!
... а той клетия ми върна "What u know about football?" ... мисля,че добре съм се изразил![/quote]
Абсолютно правилно ти е отговорил. Българинът е свикнал да си навира гагата навсякъде и да дава акъл на всички и във всяка област.
Можеш да му отговориш, че всеки ден играеш FIFA на компютъра и да го затапиш ![/quote]
Ако трябва да сме точни играя само PES

Иначе по въпроса,смятам че не малко фенове на Левски мислят като мен особено след играта му срещу Лудогорец! Това нещо се вижда от самолет!
И също така да добавя,че ще му пиша каквото преценя на него и на другите филмирани "футболистчета",защото аз съм там всеки мач и си давам парите и нервите,защото обичам Левски,а те едва ли ... то ако някой от нас не им потърси сметка кой да чакам да да го прави ... на Дунав Русе феновете ли!?

Аз лично бих искал да видя нещо подобно като състав:
Блажевич
Милиев (десен бек); Перез; Димов; Пинто
Вутов; Бру; Миро Иванов; Туре
Макриев; Генков
Не би трябвало да е проблем да се вземе този мач, независимо от състава и затова си мисля, че оздравително и възпитателно Гари и Гаджев могат да поседят малко отстрани (и без това играха за националните си отбори и трябва да си починат малко).
Блажевич
Милиев (десен бек); Перез; Димов; Пинто
Вутов; Бру; Миро Иванов; Туре
Макриев; Генков
Не би трябвало да е проблем да се вземе този мач, независимо от състава и затова си мисля, че оздравително и възпитателно Гари и Гаджев могат да поседят малко отстрани (и без това играха за националните си отбори и трябва да си починат малко).
Да бяхте пуснали още един гол, с 0:3 може би щеше да се равали магията. Вижте ЦСКА как ги отпуши едно 0:3 в Разград. Сега не съм сигурен, че няма да отвъртите пак едно равенство. Това в кръга на шегата. А иначе - след мач със силен съперник, дори и след загуба, един отбор се вдига. Смятам, че ще си го изкарате на Пирин ГД.
[center]
[/center]

runnersa написа:Очаквам чудото да се случи - победа за Левски на Герена
И сега, ако не се случи.......... 1:0

0-1 ПП, 3-1 КР и малко мангизи за сектор А

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
shotgun blues написа:3-0
Бру ще има точен удар във вратата
Към края на мача, защото всичко друго ще е аут

moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ