modor написа:Още веднъж пусни мнението
Просто зацикли и цъкнах 3 пъти.... Най-малко това ми е била целта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Още веднъж пусни мнението
konvoec написа:modor написа:Още веднъж пусни мнението
Просто зацикли и цъкнах 3 пъти.... Най-малко това ми е била целта
turbogena написа:Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.
Левски се подкрепя винаги и нявсякъде!!!
batmanlevski написа:слабите места в отборчето на Лудогорец са центриранията в наказателното поле ,особенно в малкото ,така паднаха някой от головете на Базел и Черно море ,друга слаба черта е отнемането на възможността да владеят топката ,не им ли даваш възможност да владеят достатъчно топката и ако проявиш и по-голяма агресия това отборче- еднодневка е готово да загуби с разлика всеки мач
konvoec написа:turbogena написа:Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.
Окей, добре че си ти и онзи да ми кажете как и кога се подкрепя. От тук нататък заради вас на мач няма да стъпя, защото не ви трябвам... Трябваше и на мача с прасетата миналата година да го викнете с мегафона, та повечето хора да ви разберат, понеже секторът беше пълен, а на следващите мачове пак нямаше и 1000 души. Тия също не са истински левскари, като нямате нужда и от тях
Без име написа:konvoec написа:turbogena написа:Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.
Окей, добре че си ти и онзи да ми кажете как и кога се подкрепя. От тук нататък заради вас на мач няма да стъпя, защото не ви трябвам... Трябваше и на мача с прасетата миналата година да го викнете с мегафона, та повечето хора да ви разберат, понеже секторът беше пълен, а на следващите мачове пак нямаше и 1000 души. Тия също не са истински левскари, като нямате нужда и от тях
Ти на мач отиваш да си лафиш с приятелите или да подкрепяш отбора? Нямало с кой да отиде, били сме го изгонили... Тоя чорбарски манталитет няма място в синия форум!
CS -KA -KA написа:batmanlevski написа:слабите места в отборчето на Лудогорец са центриранията в наказателното поле ,особенно в малкото ,така паднаха някой от головете на Базел и Черно море ,друга слаба черта е отнемането на възможността да владеят топката ,не им ли даваш възможност да владеят достатъчно топката и ако проявиш и по-голяма агресия това отборче- еднодневка е готово да загуби с разлика всеки мач
Йока със сигурност е забелязал тези дупки в ла.ногорец и аз ги видях не само в тези мачове ! победа за сините машини с 2-0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта