Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Мнениеот konvoec » 15 сеп 2013 15:42

modor написа:Още веднъж пусни мнението :lol:

Просто зацикли и цъкнах 3 пъти.... Най-малко това ми е била целта ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 сеп 2013 15:49

Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.
Левски се подкрепя винаги и нявсякъде!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 сеп 2013 16:04

konvoec написа:
modor написа:Още веднъж пусни мнението :lol:

Просто зацикли и цъкнах 3 пъти.... Най-малко това ми е била целта ;)

Случва се понякога ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 сеп 2013 16:08

turbogena написа:Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.

Окей, добре че си ти и онзи да ми кажете как и кога се подкрепя. От тук нататък заради вас на мач няма да стъпя, защото не ви трябвам... Трябваше и на мача с прасетата миналата година да го викнете с мегафона, та повечето хора да ви разберат, понеже секторът беше пълен, а на следващите мачове пак нямаше и 1000 души. Тия също не са истински левскари, като нямате нужда и от тях :)

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 15 сеп 2013 16:16

batmanlevski написа:слабите места в отборчето на Лудогорец са центриранията в наказателното поле ,особенно в малкото ,така паднаха някой от головете на Базел и Черно море ,друга слаба черта е отнемането на възможността да владеят топката ,не им ли даваш възможност да владеят достатъчно топката и ако проявиш и по-голяма агресия това отборче- еднодневка е готово да загуби с разлика всеки мач

Йока със сигурност е забелязал тези дупки в ла.ногорец и аз ги видях не само в тези мачове ! победа за сините машини с 2-0
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 сеп 2013 16:19

konvoec написа:
turbogena написа:Имало е моменти когато съм бил и сам на мач... Това ли е оправданието сега? Наистина нямаме нужда от такива Левскари на стадиона.

Окей, добре че си ти и онзи да ми кажете как и кога се подкрепя. От тук нататък заради вас на мач няма да стъпя, защото не ви трябвам... Трябваше и на мача с прасетата миналата година да го викнете с мегафона, та повечето хора да ви разберат, понеже секторът беше пълен, а на следващите мачове пак нямаше и 1000 души. Тия също не са истински левскари, като нямате нужда и от тях :)

Ти на мач отиваш да си лафиш с приятелите или да подкрепяш отбора? Нямало с кой да отиде, били сме го изгонили... Тоя чорбарски манталитет няма място в синия форум!
[center]1914[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 сеп 2013 16:25

Без име написа:
konvoec написа:

Ти на мач отиваш да си лафиш с приятелите или да подкрепяш отбора? Нямало с кой да отиде, били сме го изгонили... Тоя чорбарски манталитет няма място в синия форум!

Аз разбира се се ебавам. Нито ти, нито ония двамата ще ме изгонят или ще ме накарат да съм от друг отбор и разни подобни глупости. На много хора им е лесно да нападат и да определят другия по едно мнение, действие и разбира се те винаги са прави. Няма смисъл да се спори в крайна сметка. Аз не съм левскар, с чорбарски манталитет съм и т.н.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 сеп 2013 16:26

CS -KA -KA написа:
batmanlevski написа:слабите места в отборчето на Лудогорец са центриранията в наказателното поле ,особенно в малкото ,така паднаха някой от головете на Базел и Черно море ,друга слаба черта е отнемането на възможността да владеят топката ,не им ли даваш възможност да владеят достатъчно топката и ако проявиш и по-голяма агресия това отборче- еднодневка е готово да загуби с разлика всеки мач

Йока със сигурност е забелязал тези дупки в ла.ногорец и аз ги видях не само в тези мачове ! победа за сините машини с 2-0

Да де ама проблема е, че както Лудогорец има слаби места, така и Левски. Пожелавам на Кешада, другия и третия от Разград нечувано неточен мерник за този мач. Инак току виж Пацо Змея ни стресира с някое страховито вадене на топката от мрежата след неочакван удар от 2 километра. Добре, че и лудогорци по принцип опитват да влязат с топката във вратата и се омотават понякога.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 сеп 2013 16:34

Тоя дето ви разпява агитката е чист селянин, продава царевица в студентски :oops:

0:4 - 4 гола на Стоянов. След мача поредното синьо дежавю - освирквания, Батков вън и т.н. стандартната процедура Изображение

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 15 сеп 2013 17:07

Ще биете Лудогорец ама на карти или шах :) :) :) след мача пак ще сте с увиснали носове,иначе ми харесва с нищо неподплатения ви оптимизъм :) :) :)

Върни се в “Архив”