parvanoff написа:rhaegar написа:
Илиян Йорданов взехме от там, но той е в графата дървета. Малко или много, това са 4-5 футболиста, които сме взели от там за последните 3-4 години. От кой друг отбор сме пазарували повече? Да не споменавам ония колко пъти крадяха играчи от там.
Ако твърдението, че имаме некадърни скаути, за теб е плюене по отбора, значи да, това правя. За мен е казване на истината. Ако не съм прав, кажи ми за последните 5 години колко футболисти докарахме от чуждестранни клубове и те ставаха за нещо?
Извини ме за пропуска на Илиан Йорданов.

Аз не съм ти репликирал думи, че имаме слаби скаути-или се бъркам? Не репликирах ли думите ти, че Локото едва ли не имали по-добри скаути от нас? Какво значение има дали сме пазарували най-много от тях. Всичко на всичко един Дембеле и Карвальо са футболистите, които ни свършиха някаква работа. И какво стана от тях? Къде са сега? Да ти припомням ли къде са Жоазиньо, Зе Суарес, Тасевски. А нима бяха слаби трансфери Вагнер, Томашич, Бардон, Тони Калво, Сьорд Арс, Гари Родригес, Грийн, Мюлдер и т.н. Някои от тези са и през последните 5 години. Има и други, но според мен проблемът е в слабите треньори. И особено последните 2 години, но това е мое мнение разбира се... А че и парите са кът, това е ясно.

Само не ми е ясно какво ги е еня привържениците на другите отбори за това.

Много слабо ме вълнува къде е един футболист, след като вече не е в Левски. Какво е постигнал навън си е негов успех/провал.
От 2007/2008, щото се заядохме за 5 години, имаме Жо, Зе, Дарко, Гари, Грийн, айде и Мюлдер. За сметка на това-Жеан Карлос, Рабех, Бензукан, Тиберканин, Бистрон, Петраш, Слори, Матондо, Видович, Арс, Рисп, Диамунтен, Калво, Рамос, Ели, Силва, Марсиньо, Опуко, Михелич, Прохазка, Рамон Лопес.............може и да пропускам някой. Това са 5-6 читави футболисти. Да кажем от Локо сме докарали Дембеле, Карвальо, донякъде Милиев (имаше силен сезон и нещо), Дайо вкара доста голове. Та докарваме ги до също толкова, колкото са намерили и нашите, гарантирам ти доста по-скъпо платени и разхождащи се по цял свят скаути.
Ако не са по-добри тези на Локо, да кажем че са на едно ниво, ако това ще те успокои. Мен не ме.