Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Levskar_90 » 05 сеп 2013 16:52

zlatan написа:и аз да се включа в Локо-Левски сагата и Коко Пайнера.
Имат един черничък халф Ндиае-този тича колкото Гаджев и Бру заедно а и пасовете му не са зле,а отгоре на това и 2-3 гола има.И
този дойде в Локото без пари.-просто факти не наливам масло в огъня.

Ндайе и на мен ми хареса 1-2 мача, но си е посредствен играч, но в сравнение с Бру наистина е по-добър, но въпреки това няма място в Левски ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2013 17:09

parvanoff написа:
rhaegar написа:
Илиян Йорданов взехме от там, но той е в графата дървета. Малко или много, това са 4-5 футболиста, които сме взели от там за последните 3-4 години. От кой друг отбор сме пазарували повече? Да не споменавам ония колко пъти крадяха играчи от там.

Ако твърдението, че имаме некадърни скаути, за теб е плюене по отбора, значи да, това правя. За мен е казване на истината. Ако не съм прав, кажи ми за последните 5 години колко футболисти докарахме от чуждестранни клубове и те ставаха за нещо?

Извини ме за пропуска на Илиан Йорданов. ;) Аз не съм ти репликирал думи, че имаме слаби скаути-или се бъркам? Не репликирах ли думите ти, че Локото едва ли не имали по-добри скаути от нас? Какво значение има дали сме пазарували най-много от тях. Всичко на всичко един Дембеле и Карвальо са футболистите, които ни свършиха някаква работа. И какво стана от тях? Къде са сега? Да ти припомням ли къде са Жоазиньо, Зе Суарес, Тасевски. А нима бяха слаби трансфери Вагнер, Томашич, Бардон, Тони Калво, Сьорд Арс, Гари Родригес, Грийн, Мюлдер и т.н. Някои от тези са и през последните 5 години. Има и други, но според мен проблемът е в слабите треньори. И особено последните 2 години, но това е мое мнение разбира се... А че и парите са кът, това е ясно. ;) Само не ми е ясно какво ги е еня привържениците на другите отбори за това. ;)

Много слабо ме вълнува къде е един футболист, след като вече не е в Левски. Какво е постигнал навън си е негов успех/провал.

От 2007/2008, щото се заядохме за 5 години, имаме Жо, Зе, Дарко, Гари, Грийн, айде и Мюлдер. За сметка на това-Жеан Карлос, Рабех, Бензукан, Тиберканин, Бистрон, Петраш, Слори, Матондо, Видович, Арс, Рисп, Диамунтен, Калво, Рамос, Ели, Силва, Марсиньо, Опуко, Михелич, Прохазка, Рамон Лопес.............може и да пропускам някой. Това са 5-6 читави футболисти. Да кажем от Локо сме докарали Дембеле, Карвальо, донякъде Милиев (имаше силен сезон и нещо), Дайо вкара доста голове. Та докарваме ги до също толкова, колкото са намерили и нашите, гарантирам ти доста по-скъпо платени и разхождащи се по цял свят скаути.
Ако не са по-добри тези на Локо, да кажем че са на едно ниво, ако това ще те успокои. Мен не ме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 сеп 2013 18:47

Batkoto написа:щом взимате на проби разни дечковци, без записан мач за мъжкия отбор на тим като Ден Бош, ясна е работата .. джоба на Тара е продънен безвъзвратно :lol: :lol:

Батков като купува някой смята и да му плаща, вече клуба ви е 8месеца без заплати. Лупи смятали да плаща, той си взе едни британци , но явно и стях ще се мъкне по съдилищата

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 05 сеп 2013 23:24

parvanoff написа:
rhaegar написа:
Илиян Йорданов взехме от там, но той е в графата дървета. Малко или много, това са 4-5 футболиста, които сме взели от там за последните 3-4 години. От кой друг отбор сме пазарували повече? Да не споменавам ония колко пъти крадяха играчи от там.

Ако твърдението, че имаме некадърни скаути, за теб е плюене по отбора, значи да, това правя. За мен е казване на истината. Ако не съм прав, кажи ми за последните 5 години колко футболисти докарахме от чуждестранни клубове и те ставаха за нещо?

Извини ме за пропуска на Илиан Йорданов. ;) Аз не съм ти репликирал думи, че имаме слаби скаути-или се бъркам? Не репликирах ли думите ти, че Локото едва ли не имали по-добри скаути от нас? Какво значение има дали сме пазарували най-много от тях. Всичко на всичко един Дембеле и Карвальо са футболистите, които ни свършиха някаква работа. И какво стана от тях? Къде са сега? Да ти припомням ли къде са Жоазиньо, Зе Суарес, Тасевски. А нима бяха слаби трансфери Вагнер, Томашич, Бардон, Тони Калво, Сьорд Арс, Гари Родригес, Грийн, Мюлдер и т.н. Някои от тези са и през последните 5 години. Има и други, но според мен проблемът е в слабите треньори. И особено последните 2 години, но това е мое мнение разбира се... А че и парите са кът, това е ясно. ;) Само не ми е ясно какво ги е еня привържениците на другите отбори за това. ;)
levski_shampion написа:Куарешма е само един пример генйи на футболната игра,какъвто явно си! Има 200 свободни агенти флангови футболисти с отлични качества и по джоба на всеки водещ бг отбор само не и за нас явно,а твоя идол докарва некакъв излишък играл за децата на некакви холандски сладури...на тоя майка му и баща му сигурно незнаят,че е футболист!

Къде пък реши, че се смятам за гений. :lol: Все пак си има елементарни неща, които всеки, който поне малко се интересува от футбол би трябвало да ги знае. А е ясно, че футболни интернет специалисти, водещи си бележки от "трансфермаркет" и подобни има много, но не е хубаво прекалено много да си вярват. ;) Както съм казвал много пъти-ако бе толкова лесно да си скаут, половината от форума сигурно щяха да я работят тази професия, но истината е, че сега стоят тук и пускат разни линкове от някакви сайтове и по някакви неустановени причини нареждат легенди на клуба. :lol: А аз идол нямам, но пък винаги бих защитил легенди на любимия си отбор-въпрос на принципи. ;)

Казваш само един Дембеле бил свършил работа,ами същия тоя Дембеле е най добрият футболист играл в България за последните 15-20 години.Карвальо попадна в лош момент в отбора иначе и той не е никак лош футболист.Ами да споменем и Черноморец и как Херо може да намира също една камара добри футболисти а нашите не могат.Съгласен съм единствено за Жоазиньо,но той колко години изкара за да стана добър футболист,чак на 2-3 година започна да показва потенциала си
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 сеп 2013 23:53

Вратарят на египетския Итихад Сюлейман ел Хани е чакан в Левски. Според издания в североафриканската държава стражът вече е получил покана да стане част от сините и в близките дни е чакан в София. Ел Хани се е свързал със сънародника си Мустафа Афрото, който преди седмица кара проби на "Герена", за да събере информация за Левски. Афрото му е казал, че това е най-големият клуб в България, но нищо повече не може да му каже, тъй като все още нямал подписан договор. Най-вероятно Сюлейман е гласен за резервен вратар, тъй като фаворит за титуляр е хърватинът Горан Блажевич, чието идване се бави, тъй като не е уредил взаимоотношенията си с Хайдук (Сплит), а освен това имал и предложения от Италия. "Преса"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=445860
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2013 00:09

Не вярвам да дойдат и двамата. Няма и смисъл.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 сеп 2013 00:37

тои единият да доиде пак добре камоли двамата и не само трябват и др двама освен вратарчето ;)

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 07 сеп 2013 09:38

Съветват трансферна цел на Левски да не идва в бедна България

Гръцката звезда Юркас Сейтаридис все пак може да дойде в Левски до няколко дни. Агенти в южната ни съседка не изключват трансферът на защитника при "сините" да се превърне в сензацията на полусезона. Във връзка с това гръцкото издание sportdog.gr е на път да заформи междусъседски скандал, след като грозно оплю България и елитния ни шампионат. "Юркас Сейтаридис може да премине в българския Левски, пише изданието. - Дали това ще стане или не, още няколко дни ще сме в неведение, но самият факт, че свързват един космополитен играч като Сейтаридис с българския шампионат (който е по-лош от Супер Лигата), говори много... Помислете си как ще приемат неговото Ламборгини по улиците на съседната ни държава? Хубавото е, че Левски не е единственият кандидат за играча и че има още няколко дни да вземе правилното решение, казват още от sportdog.gr. Язвителната новина обаче събуди редица негативни коментари от читателите, които се надпреварват да кажат, че са идвали в България и именно у нас са виждали коли, каквито няма никъде по света, събрани на едно място. "Ако си мислите, че колата на Сейтаридис ще бъде нещо като събитие по улиците на България, значи сте дълбко невежи. Излезте из София и ще видите автомобили, каквито не сте виждали през живота си...

http://www.sportal.bg/news.php?news=446207
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 сеп 2013 12:23

що до сега не е дошал едвали ще доиде ;) пак закъсахме с тая прословута селекция :( :(

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 07 сеп 2013 14:06

Сръбският халф с германски паспорт Александър Стеванович също е попаднал в полезрението на Левски, твърди "Тема Спорт". 21-годишният офанзивен полузащитник е бил предложен на треньора Славиша Йоканович.
Младокът обаче може да премине на "Герена" най-рано през зимата, тъй като в момента има договор с Вердер. Той изтича следващото лято.
Халфът има 5 срещи за първия отбор на бременските музиканти от 2011-а година насам. Стеванович по-често взима участия във втория тим на Вердер. Той е искал да разтрогне контракта си с клуба от Бундеслигата, за да играе редовно, но не е успял.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”