Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Билети за мача ЦСКА - Базел (цена)

Мнениеот cska_90 » 13 окт 2009 14:35

KIKO_ARMEETSA написа:И мен ме интересува пуснати ли са билетите и къде се продават.

Вече са пуснати и се продават на каасите на Българска армия!!
Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот CSKA ME » 17 окт 2009 22:24

Базел днес бият някакъв отбор от трета дивизия за купата на страната им с 3 : 1. Ей сега видях инфото.
Последна промяна от CSKA ME на 02 ное 2009 18:26, променено общо 1 път.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
dead_shadow
Контакти:

Мнениеот dead_shadow » 19 окт 2009 22:56

Гледам мачовете на левски и се радвом толкова много че няма накаде.Понеже повечето мой приятели са левскарчета левски като губи аз си търся и поводи зада им правя гадно.Но не само заради това а също и защото съм заклето чорбарче от как съм малък.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2009 02:16

Момчета имаме още шанс!! Може и дазвучи налудничаво но надеждата умира последна-така че да не ги отписваме!!!
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 30 окт 2009 22:39

Разбира се че имаме шанс- 3 победи и готово. Нищо ново под слънцето- Това е ЦСКА!
И да не стане, поне момчетата ще се обиграят в ЕКТ ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 16 ное 2009 00:24

Са бием Рома и Фулъм и айде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 ное 2009 09:35

dead_shadow написа:Гледам мачовете на левски и се радвом толкова много че няма накаде.Понеже повечето мой приятели са левскарчета левски като губи аз си търся и поводи зада им правя гадно.Но не само заради това а също и защото съм заклето чорбарче от как съм малък.

И си много як като се радваш на провали в Европа?? Нали то е за българския футбол добре като цяло да има победи бе :shock: Не сте ми сред любимците, но искам да биете в Европа, за доброто на футбола ни, за коефициента! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 18 ное 2009 14:18

DukeUnv написа:
dead_shadow написа:Гледам мачовете на левски и се радвом толкова много че няма накаде.Понеже повечето мой приятели са левскарчета левски като губи аз си търся и поводи зада им правя гадно.Но не само заради това а също и защото съм заклето чорбарче от как съм малък.

И си много як като се радваш на провали в Европа?? Нали то е за българския футбол добре като цяло да има победи бе :shock: Не сте ми сред любимците, но искам да биете в Европа, за доброто на футбола ни, за коефициента! :shock:

И защо ни е тоз коефицент за да сме по-напред в Европа и когат почнат мачовете да ни бият кат тупани . Не защото съм ЦСКАр но когато цска играе във Европа той се представя Достойно
а не като Левски да играе като посредствен отбор във Европа и да пада от Жилина , Борисов и т.н. (толкова сте добри че треперехте преди мачовете с Баку ). Едва ли Левски ще достигне постиженията и най-вече играта на ЦСКА !!!!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

СВЪРШИХА БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА С ФУЛЪМ

Мнениеот cska_vd » 24 ное 2009 18:42

Билетите за гостуването на ЦСКА в Лондон свършиха. Днес са продадени и последните от 1064-те билета за нашия сектор. От ръководството правят всичко възможно да осигурят още 200 билета от англичаните.

armeici1948.com

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: СВЪРШИХА БИЛЕТИТЕ ЗА МАЧА С ФУЛЪМ

Мнениеот POPCORN » 24 ное 2009 19:08

браво.това е добра бройка като се има предвит къде е Англия и колко е скъпо :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”