Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Зимни трансфери в Левски

Мнениеот bigbonusprize » 15 окт 2009 16:00

:) Ето го и най-смисленият трансфер до момента!

Левски намери нападател, залага на собствен юноша в атака през новия сезон

Спортно-техническото ръководство на шампиона Левски, в лицето на Ратко Достанич и Георги Иванов са впечатлени от заложбите на Александър Киров и смятали да гласуват доверие на младия нападател, научи Sportal.bg. Двамата отдавна били запознати с огромния потенциал, с който разполага юношата на клуба и възнамерявали да му дадат шанс за изява през следващия сезон. Достанич и Гонзо стигнали до това решение след доброто представяне на младока в контролната среща с Цървена звезда. На "Герена" не се съмнявали в неговите качества и били сигурни, че Киров ще оправдае очакванията, но притесненията на спортно-техническия щаб идвали от честите контузии, които неизменно преследват таланта. В Левски били на мнение, че ако нападателят успее да се предпази от контузия и при една ползотворна за него зимна подготовка, той има големи шансове да се пребори за титулярното място.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 окт 2009 20:49

Димитър Дренски написа:Според мен тозие вече ще е добър! Случайни играчи не играят за интер в шампионска лига!! Ако не го вземат ги признавам официално за идиоти.... :)

А защо според теб, като не е случаен, играе в момента чак в пета дивизия? Поне от кумова срама можеха да го отпратят някъде в Серия C.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Aqua_Blue
Контакти:

Мнениеот Aqua_Blue » 16 окт 2009 07:24

Те го канят, но той незнае.
Не го чакаите!

Tinto
Контакти:

Мнениеот Tinto » 16 окт 2009 09:03

bigbonusprize написа::) Ето го и най-смисленият трансфер до момента!

Левски намери нападател, залага на собствен юноша в атака през новия сезон

Спортно-техническото ръководство на шампиона Левски, в лицето на Ратко Достанич и Георги Иванов са впечатлени от заложбите на Александър Киров и смятали да гласуват доверие на младия нападател, научи Sportal.bg. Двамата отдавна били запознати с огромния потенциал, с който разполага юношата на клуба и възнамерявали да му дадат шанс за изява през следващия сезон. Достанич и Гонзо стигнали до това решение след доброто представяне на младока в контролната среща с Цървена звезда. На "Герена" не се съмнявали в неговите качества и били сигурни, че Киров ще оправдае очакванията, но притесненията на спортно-техническия щаб идвали от честите контузии, които неизменно преследват таланта. В Левски били на мнение, че ако нападателят успее да се предпази от контузия и при една ползотворна за него зимна подготовка, той има големи шансове да се пребори за титулярното място.

Aз съм на абслоютно същото мнение...по-добре така. Не казвам, че имаме най-добрите юноши, че са най-добре подготвени и т.н , но аз предпочитам един юноша, който наистина може би няма да направи нещо велико( поне повечето де, винаги има изключения) , но пък знам, че когато излезне на терена ще е готов да изяде тревата, да си счупи краката за този отбор и за този шанс. А и определено не са с по-малко качества от 99% от тия прехвалени чужденци, които идват тука да си веят коня.

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 16 окт 2009 09:21

Наистина е похвално че разчитаме на юноши от школата, но не съм убеден че точно той може да реши проблемите в атака, все още няма достатъчно опит и самочувствие

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 окт 2009 11:34

С деца от юношеската школа може да играем за купата на България,за сериозните мачове трябва опит,рутина и класа :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 окт 2009 12:01

Така е. Съгласен съм, че ни трябва малко класа в нападение. Но за момента младока е добро временно решение. Зимата дано купим някой, който не го е страх да вкарва :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 окт 2009 12:12

А дано този пореден талант от школата, да започне и да вкарва.
Че ми писна от красива игра и тичане, пък резултат нулев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 окт 2009 13:03

ehh написа:А дано този пореден талант от школата, да започне и да вкарва.
Че ми писна от красива игра и тичане, пък резултат нулев.

+1 Найстна е добре отбора да играе хубав футбол,но още по-добре е да побеждава.Дано в неделя прекъснем черната серия,
защото вече нерви не ми останаха :)

csimeon
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот csimeon » 19 окт 2009 14:29

Полузащитникът на Брестник Николай Байраков е пред трансфер в Левски, научи Football24.bg от сигурен източник. Очаква се "сините" да финализират преговорите за привличането на играча и той да се присъедини към шампионите за началото на зимната подготовка.

Байраков, който е юноша на "сините", премина през лятото в Брестник от Монтана, където беше капитан. Новият наставник на "Славата" Стевица Кузмановски обяви с пристигането си, че няма нужда от полузащитника и той бе принуден да напусне.

Дефанзивният халф е роден на 8 февруари 1984 година. Той има 4 мача и 1 гол с екипа на Брестник през този сезон.

През лятото отборите на Левски, ЦСКА и Локо (Пд) проявиха интерес към него, но до трансфер не се стигна и той премина в Брестник.

Върни се в “Архив”