bigbonusprize написа::) Ето го и най-смисленият трансфер до момента!
Левски намери нападател, залага на собствен юноша в атака през новия сезон
Спортно-техническото ръководство на шампиона Левски, в лицето на Ратко Достанич и Георги Иванов са впечатлени от заложбите на Александър Киров и смятали да гласуват доверие на младия нападател, научи Sportal.bg. Двамата отдавна били запознати с огромния потенциал, с който разполага юношата на клуба и възнамерявали да му дадат шанс за изява през следващия сезон. Достанич и Гонзо стигнали до това решение след доброто представяне на младока в контролната среща с Цървена звезда. На "Герена" не се съмнявали в неговите качества и били сигурни, че Киров ще оправдае очакванията, но притесненията на спортно-техническия щаб идвали от честите контузии, които неизменно преследват таланта. В Левски били на мнение, че ако нападателят успее да се предпази от контузия и при една ползотворна за него зимна подготовка, той има големи шансове да се пребори за титулярното място.
Aз съм на абслоютно същото мнение...по-добре така. Не казвам, че имаме най-добрите юноши, че са най-добре подготвени и т.н , но аз предпочитам един юноша, който наистина може би няма да направи нещо велико( поне повечето де, винаги има изключения) , но пък знам, че когато излезне на терена ще е готов да изяде тревата, да си счупи краката за този отбор и за този шанс. А и определено не са с по-малко качества от 99% от тия прехвалени чужденци, които идват тука да си веят коня.