Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот NO MERCY » 30 авг 2013 15:21

Rivaldo10 написа:Иванов ни пази в мачовете за купата, само на финала пуснаха Илиев... ;)

И всички знаем какво се случи тогава :mrgreen:

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 30 авг 2013 15:27

[offtopic]http://31.media.tumblr.com/735979ccc9f3731f9cf4d1793e94f6ad/tumblr_mln13md3MT1qdlh1io1_250.gif[/offtopic] Шоу да става момчета. сега поне няма да изтръпвам при центрираня!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 авг 2013 15:36

NO MERCY написа:
Rivaldo10 написа:Иванов ни пази в мачовете за купата, само на финала пуснаха Илиев... ;)

И всички знаем какво се случи тогава :mrgreen:

Мда от къде не му я ритнаха,оттам не я вкараха.Илиев пази и с Литекс също на полуфинала.

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 30 авг 2013 15:37

Сам реших да напусна България, заяви бившият футболист на сините

Бившият футболист на Левски Рамон Лопес, който изкара едва няколко седмици на „Герена“ призна, че смяната на Николай Митов е изиграла голяма роля за напускането му на тима.
Бразилецът обясни пред украинските медии, че сам е взел това решение, след като в клуба са настъпили куп промени.

"В началото всичко вървеше много добре в Левски - тренировки, игра, приспособяването в нова страна... Но след няколко неуспешни мача смениха треньора и ръководството, с една дума всичко се развали. На първо място аз реших, че ще напусна България. Аз и няколко други играчи получихме предложение да си намалим значително заплатите. Имаше няколко предложения за мен, но избрах Волин, тъй като познавам всички тук, както и те мен", коментира Лопес.
"Разбира се, физическата ми форма не е най-добрата, но тези дни наваксвам. Вие знаете, че футболът в България е съвсем различен - има друга скорост, движение и дисциплина", допълни той.
Тоя дали не е много прост.
http://31.media.tumblr.com/735979ccc9f3731f9cf4d1793e94f6ad/tumblr_mln13md3MT1qdlh1io1_250.gif

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 30 авг 2013 15:37

С Ловеч също пазеше Пламен,с Локомотив София не помня кой беше.Мисълта ми е,че според треньорите за мача с Монтана на Герена Мишо става,но и за двата мача с Ловеч не!Дори и да има талант как да го развие като пази в мачове без атаки към него?Да го пуснат в 2-3 напечени мача - ако се представи добре чудесно ще имаме конкуренция при вратарите.Ако се представи зле - благодаря,довиждане и да заповяда следващият.Преди няколко дена във форума някой беше сложил снимка на отбора на Мъри.Тримата вратари бяха - Иванков,Гошо Петков и Ники Михайлов!Сравни ги с тези с които сме сега.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 авг 2013 15:39

djo111 написа:Сам реших да напусна България, заяви бившият футболист на сините

Бившият футболист на Левски Рамон Лопес, който изкара едва няколко седмици на „Герена“ призна, че смяната на Николай Митов е изиграла голяма роля за напускането му на тима.
Бразилецът обясни пред украинските медии, че сам е взел това решение, след като в клуба са настъпили куп промени.

"В началото всичко вървеше много добре в Левски - тренировки, игра, приспособяването в нова страна... Но след няколко неуспешни мача смениха треньора и ръководството, с една дума всичко се развали. На първо място аз реших, че ще напусна България. Аз и няколко други играчи получихме предложение да си намалим значително заплатите. Имаше няколко предложения за мен, но избрах Волин, тъй като познавам всички тук, както и те мен", коментира Лопес.
"Разбира се, физическата ми форма не е най-добрата, но тези дни наваксвам. Вие знаете, че футболът в България е съвсем различен - има друга скорост, движение и дисциплина", допълни той.
Тоя дали не е много прост.
http://31.media.tumblr.com/735979ccc9f3731f9cf4d1793e94f6ad/tumblr_mln13md3MT1qdlh1io1_250.gif

Благодарим ти, сър Лопес :lol: :lol:
Само Левски!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 авг 2013 15:39

Навремето едва не затрихме Здравко Здравков и Димитър Попов,които бяха чудесни вратари не можаха да се реализират дали поради големи очаквания или грешна работа от страна на треньорите,но едва след напускането им от Левски станаха добри вратари.Сега е почти същото положение с Михаил Иванов и Пламен.На някой прави ли му впечатление,че преди когато Руслан Михайлов тренираше вратарите формата им беше също толкова ужасна както сега?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 авг 2013 15:59

каква е тази истерия с тези вратари не разбирам.Ето някои факти.
Мача с Ботев-и двата гола на Неделев се хващат,с Локото поне единия,Черно море кво да говорим,смея да твърдя че по-дълъг вратар хващаше и положението в Ловеч.Ок на всеки се случва да му падне формата-и Пламен е човек-подсилват отбора с нов вратар пак плачем за Пламен,ами на тези дето им се плаче да го вземат Пламен вкъщи и това е.
Отбора в Любимец ми се иска да изглежда така-

Пламен Илиев-новия няма да е готов-отдясно Пелето,отляво Пинто в средата Милиев и Алехандро;ромба-Стефчо дефанзивен,Бру-в дясно Гари вляво плеймекър Миро Иваов-отпред два атома Макриев и Генков.
Последна промяна от zlatan на 30 авг 2013 16:27, променено общо 2 пъти.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2013 16:03

zlatan написа:каква е тази истерия с тези вратари не разбирам.Ето някои факти.
Мача с Ботев-и двата гола на Неделев се хващат,с Локото поне единия,Черно море кво да говорим,смея да твърдя че по-дълъг вратар хващаше и положението в Ловеч.Ок на всеки се случва да му падне формата-и Пламен е човек-подсилват отбора с нов вратар пак плачем за Пламен,ами на тези дето им се плаче да го вземат Пламен вкъщи и това е.
Отбора в Любимец ми се иска да изглежда така-

Пламен Илиев-новия няма да е готов-отдясно Пелето,отляво Пинто в средата Милиев и Перес;ромба-Стефчо дефанзивен,Бру-в дясно Гари вляво плеймекър Миро Иваов-отпред два атома Макриев и Генков.

Само дано тия атоми да не са свободни електрони... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 авг 2013 16:12

santi_santi написа:Навремето едва не затрихме Здравко Здравков и Димитър Попов,които бяха чудесни вратари не можаха да се реализират дали поради големи очаквания или грешна работа от страна на треньорите,но едва след напускането им от Левски станаха добри вратари.Сега е почти същото положение с Михаил Иванов и Пламен.На някой прави ли му впечатление,че преди когато Руслан Михайлов тренираше вратарите формата им беше също толкова ужасна както сега?

Точно. Най - силните ни вратари в последните години бяха когато ги тренираше Кулиш. Как пък Йока не докара някой сърбин..
110 години любов!

Върни се в “Архив”