Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Пламен имаше добри мачове да, но вместо да се вижда растеж в играта му, се наблюдава спад, поне според мен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
И аз съм го гледал плешивия . Той пази с Рейнджърс . Ами нормален вратар.
ralka_levskarka написа:Пламен имаше добри мачове да, но вместо да се вижда растеж в играта му, се наблюдава спад, поне според мен.
Откакто Игор Кулиш не е в Левски вратарите ни не се развиват. С Руслан още по - зле. Време е за нов треньор на вратарите
110 години любов!
Някой ще ми обясни ли,каква е разликата в момента между ЦСКА и "Левски"!!??С тази селекция от "младоци"(имах предвид млади надежди на 30 и малко
),които са освен това свободни агенти в края на Август!Кой от двата клуба се е разминал с фалита наскоро и кой е в "цветущо здраве",като е финансово(и по всякакъв друг начин) обезпечен!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Цветущо здравият строи трибуна в момента.
Пари за трансфери няма.

[center]1914[/center]
Този Блажевич щял да взима 120 000 евро на сезон?!? Трети вратар на Хайдук Сплит....просто думи нямам.А Мишо за какво го купиха? Да стой резерва,че на някой не му изнася да играе.А пък и не мисля,че Пламен Илиев е толкова лош,колкото го изкарват някой!
Момчета, не сте глупаци, защо не се сещате, че рибата първо се вмирисва откъм главата? Как до преди идването на Сираков, Пламен Илиев беше един от най-стойностните български вратари, а сега формата му е под нулата? Никой ли не се сеща какво беше първото нещо, което направи Сираков, когато се върна на Герена? Да - смени треньора на вратарите! Доведе ни Руслан Михайлов. Тези от вас, които знаят кой е той ще разберат за какво говоря. Другите - един поглед в гугъл за тоя боклук ще ви е достатъчен, за да разберете за какво говоря.
- milen.hristov
- Контакти:
CSKA 78 написа:Някой ще ми обясни ли,каква е разликата в момента между ЦСКА и "Левски"!!??С тази селекция от "младоци"(имах предвид млади надежди на 30 и малко![]()
),които са освен това свободни агенти в края на Август!Кой от двата клуба се е разминал с фалита наскоро и кой е в "цветущо здраве",като е финансово(и по всякакъв друг начин) обезпечен!
![]()
1. Левски не е в цветущо финансово състояние, всички шефове в клуба го признаха
2. Ако с лупи сте се спасили от фалит, вие още по-уверено вървите на там. Нещо което вповечето ви легенди го признават
- milen.hristov
- Контакти:
Горан Блажевич, който за последно е пазил за Хайдук Сплит, се появи на Герена и продължи разговорите си с ръководството на Левски. Хърватинът е представляван от един мениджър, който отиде да разгледа стадиона на „сините“.
Очаква се в следващите часове окончателно да стане ясно, дали той ще подпише договор с Левски. Не е изключено, вратарят да проведе разговор с треньорския щаб на „сините“.
От вчера Блажевич и агентите му са в София, където преговарят с Левски.
Дошлият в Левски вратар Горан Блажевич ще прибира по 120 хил евро на сезон, ако подпише с българския клуб. Това съобщава електронното издание sportske.jutarnji.hr. Вратарят е пристигнал в София вчера и веднага е започнал преговори с ръководството на Левски, като се очаква сделката да бъде завършена съвсем скоро.
От изданието пишат още, че наставникът на „сините“ Славиша Йоканович се е решил на сериозни промени в клуба, след слабото начало на сезона в България.
Все още обаче не е ясно по какъв начин ще се раздели Блажевич с настоящия си клуб Хайдук Сплит, където в момента е със статут на трети вратар. Възможно е от хърватския клуб да поискат компенсация, която тепърва ще се обсъжда.
- ralka_levskarka
- Контакти:
futbolqga написа:Момчета, не сте глупаци, защо не се сещате, че рибата първо се вмирисва откъм главата? Как до преди идването на Сираков, Пламен Илиев беше един от най-стойностните български вратари, а сега формата му е под нулата? Никой ли не се сеща какво беше първото нещо, което направи Сираков, когато се върна на Герена? Да - смени треньора на вратарите! Доведе ни Руслан Михайлов. Тези от вас, които знаят кой е той ще разберат за какво говоря. Другите - един поглед в гугъл за тоя боклук ще ви е достатъчен, за да разберете за какво говоря.
Още миналия сезон Пламен трябваше да бъде няколко мача на пейката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]