Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
A гръка, като е добър и класен все още, що ви го дават? 

- Garra Dembele
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Много напомняния за мача му с Калиакра, с основна вина е и за гола на Черно море, но в малко ли мачове ни извади?
На 10 мача прави един добър и ти вече го споменаваш. Извинявай ме, но в Левски от много години не е имало толкова слаб вратар! Да не кажа дори, че не помня и такъв период...
- Garra Dembele
- Контакти:
memnto написа:A гръка, като е добър и класен все още, що ви го дават?
За да си пукнеш от яд.

Garra Dembele написа:На 10 мача прави един добър и ти вече го споменаваш. Извинявай ме, но в Левски от много години не е имало толкова слаб вратар! Да не кажа дори, че не помня и такъв период...
Много бързо забрави за отношението към Ники Михайлов. Цецо Димитров ли беше по-добър или Иво Василев? Само се радвай, че не тръгнаха тях да налагат, че трудно щяхме да добутаме до положителна голова разлика.
При цялото ми уважение към Божката Митрев, но и той не пазеше особено убедително, когато получаваше шанс.
Може и бас да хванем, че на Петков и Иванков им вкарваха повече голове от 30+ метра.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
boyan_kn написа:Тоя новия вратар надали ще е под 15 хил. евро на месец. И какво правите - от трън, та на глог. Аз не мога да разбера защо вашите не пускат резервата - Михаил Иванов, мисля, беше. Пацо прецака няколко мача, дайте и на това момче да се изложи 2-3 пъти, преди да го изгоните и да вземете чужденец с 5 пъти по-голяма заплата. По отношение на ЮркасСейтеридис - изключителна класа, ама на европейското преди 9 години
. Там беше вездесъщ, един от най-добрите във всеки мач, заедно с Делас и Загоракис. Ако има нещо малко останало от тогава - взимайте, ама ако е бавен - не става, все пак е бек ... Най-важното е да си решите проблема с вратарския пост, защото отборите от "А" група усетиха Пацо, че е зле на високите топки и ще берете ядове като ви пуснеме чрния шаман Сидибе
То вие ни плашехте с единипистолети, преди време с рикард(а то единственят му гол е автогол на Драгич), с любимците на стойчо лима и соуса и какви ли още не
Гледам пак недоволство има. Тоя стар, оня без визитка. Тук сте станали като работодателите. Търся служител до 25 години с 4 висши и 8 години стаж.. Ама и да не иска много пари.
Отбор в криза се вдига така - опитни играчи вряли и кипяли във футбола. И Деко и Макриев, а дано подпишат Далма и гъркО имат сериозни мачове в кариерата си. Те може да свалят напрежението от ония насраните от миналия сезон.
На Пацо му пожелавам добър трансфер. Той не е слаб вратар, но и при него има натрупване на неуспехи и напрежение. И ако другите грешат и ситуацията минава при него се набива на очи поради поста му.
Отбор в криза се вдига така - опитни играчи вряли и кипяли във футбола. И Деко и Макриев, а дано подпишат Далма и гъркО имат сериозни мачове в кариерата си. Те може да свалят напрежението от ония насраните от миналия сезон.
На Пацо му пожелавам добър трансфер. Той не е слаб вратар, но и при него има натрупване на неуспехи и напрежение. И ако другите грешат и ситуацията минава при него се набива на очи поради поста му.
110 години любов!
- milen.hristov
- Контакти:
Каращият проби на "Герена" Вилфред Далма не тренира с отбора на Левски. Французинът пристигна преди няколко дни в София, но на този етап не е ясна причината за отсъствието му от заниманието. Вариантите са няколко – Далма може да е освободен, а може да се правят стъпки по привличането му.
На този етап от „синия“ клуб не коментират ситуацията, но не е изключено в Левски да са преценили, че това не е техният човек. В следващите часове ще стане ясна съдбата на французина. По отношение
На този етап от „синия“ клуб не коментират ситуацията, но не е изключено в Левски да са преценили, че това не е техният човек. В следващите часове ще стане ясна съдбата на французина. По отношение
- Sleepwalker
- Контакти:
Може обсъжданите играчи и да са читави, но идват много-много късно! Изтървахме вече двуцифрен брой точки, орезилихме се кажи-речи навсякъде, посрамихме се в Европа и ставаме за смях на връх 100-годишнината ни!!! Кога ще се сработват, кога ще влязат в кондиция (щото повечето я не са правили подготовка, я не са играли от пролетта, я са били контузени)...Цяло лято шефовете не можаха да решат с наличните играчи ли ще се работи, нови ли ще се взимат - днес така, утре коренно противоположно. Хвърлят се фойерверки за някакви извънземни за нашите стандарти футболисти, а през ден на проби пристигат полупенсионирани и забравени от бога играчи с по два и половина читави мача в кариерата си! Сега правим подобие на селекция на пожар, едва ли не за да не изпаднем. Смяхме се на Цска, че на бързо събираха играчи от кол и въже, но стана така, че ние минахме по техните стъпки, да не кажа и по-зле. Това ли бе ползата от идването на Сираков, или просто той и останалите десетина шефове в клуба не могат да се разберат и всеки дърпа чергата към себе си!? Направо ме боли сърцето като си давам сметка как от отбор-машина с лице и успехи в Европа се сринахме до това дередже само за 4-5 години... 

Garra Dembele написа:Rivaldo10 написа:Много напомняния за мача му с Калиакра, с основна вина е и за гола на Черно море, но в малко ли мачове ни извади?
На 10 мача прави един добър и ти вече го споменаваш. Извинявай ме, но в Левски от много години не е имало толкова слаб вратар! Да не кажа дори, че не помня и такъв период...
Без да влизам в спор изкам да попитам гледал ли си изявите на Олег Моргун.
- alexveselinov
- Контакти:
vesko1978 написа:Garra Dembele написа:Rivaldo10 написа:Много напомняния за мача му с Калиакра, с основна вина е и за гола на Черно море, но в малко ли мачове ни извади?
Без да влизам в спор изкам да попитам гледал ли си изявите на Олег Моргун.
Аз съм го гледал,кажи какво те интересува?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]