Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот NO MERCY » 29 авг 2013 11:44

Веселинов написа:Заплатите на новите са под 10 хил.лв., не се излагайте с глупости за 15 хил.Евро :lol: .
В Левски сега въпросът е как да заиграят футбол играчите, а ние трябва да ги подкрепяме.
Сираков, треньора и хората в СТ щаб заслужават доверие и ще го оправдаят.

Ти не се прави на луд,а кажи кои ще са новите :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 авг 2013 11:55

Вече е обяд , а ние още нямаме трансфер за деня . Почвам да се притеснявам :( :mrgreen:

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 29 авг 2013 11:57

Ооооо Веселинов (Наско :) ) хванахме те. Казвай сега ще има ли нови :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2013 12:03

ЕМИЛ написа:Вече е обяд , а ние още нямаме трансфер за деня . Почвам да се притеснявам :( :mrgreen:

Е ти пък, всеки ден ли да работят

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 авг 2013 12:09

milen.hristov написа:
ЕМИЛ написа:Вече е обяд , а ние още нямаме трансфер за деня . Почвам да се притеснявам :( :mrgreen:

Е ти пък, всеки ден ли да работят

Редно е . След като проспаха лятото

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 29 авг 2013 12:18

metodito написа:
molteni написа:Кой футболист взет от БГ отбор последните 4 г. е показал качества при нас....

Райков. Беше изгонен от "Левски", понеже е човек на Гонзо. И на Герена вкарваше, и на Тича го прави. Шефовете в "Левски" нямат изгода да вземат от България, тъй като няма парички под масата.

Какво им има на децата на Ицо, които бяха замразени при идването на сърбина? Аз бих искал да видя един Илия Миланов да речем.

Райков нищо особено не показа докато беше при нас.Имаше добри мачове, но повечето беше незабележим.Нали ти изброих какви "звезди" сме взели последните 4 г.Какви пари под масата за тези куци бездарници.
Кои деца на Литекс за замразени ?! Всичките играят в мачовете на Ловеч.Не го слушай Стоичков какви глупости говори.
Последна промяна от molteni на 29 авг 2013 12:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 29 авг 2013 12:21

milen.hristov написа:
boyan_kn написа:Стига му викахте "Деко" на тоя, че се подигравате с невероятния португало-бразилец, който даже скоро се отказа. Може и да ви играе, ако не е забравил как става, че в Рязград беше резерва последно. Аз лично Макриев не го харесвам, не съм му видял нито 1 силен мач, а и в национала е трагедия. Еврейското първенство не го гледам и не знам какво е нивото на Ашдод, но тоя ми се струва, че ще се чудите как да го гоните, едва ли е по-класен от Силва ... Интересно ми е защо Мустака ще даде над 10 хиляди евро заплата на играчите на Йоката. Тоя ще ви докара сърбежи от Войводина и ще има дадете по 30-тина хиляди лева заплата? Има пак да псувате Батков ... Ама той не е виновен, тоя път няма да е лошо Мокета ви да го отнесе, щото той ще е виновен. Да дадеш 15-тина хиляди евро на свободен агент без отбор в края на август ( megafacepalm ) :?:

Бояне аз лично аз съм по-класен от Силва, сигурно и от част от вашите нападатели(имам предвид новите), при положение,че не поддържам никаква форма от години, просто предпочитам бирата

По-класен ? Да разбирам, че имаш мачове за поне втория отбор на Тотнъм или Ливърпул ? Силва където и да отиде...ще цъкате с език как сме изпуснали такъв играч, това че при нас (моргата за футболисти) не се е развил...мн такива сме имали.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2013 13:48

molteni написа:Райков нищо особено не показа докато беше при нас.

Стига де, човек. Кривиш си душата. Райков е страхотен борец. Голяма грешка на Гонзо, че не го пусна титуляр срещу Търнава. Но остави борбеността. Та той преди контузията бе набрал такава скорост. Илиан е глупак. Въпреки двата си гола се вижда, че Симо още не се е възстановил. "Моряците" удариха кьоравото с Райков.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 29 авг 2013 15:01

metodito написа:

Стига де, човек. Кривиш си душата. Райков е страхотен борец. Голяма грешка на Гонзо, че не го пусна титуляр срещу Търнава. Но остави борбеността. Та той преди контузията бе набрал такава скорост. Илиан е глупак. Въпреки двата си гола се вижда, че Симо още не се е възстановил. "Моряците" удариха кьоравото с Райков.

Жалко само, че ни трябват футболисти, а не борци. Райков е тактически грамотен точно колкото и една муха без глава. Пада при всеки повей на вятъра и доста често успяваше сам да се излъже докато си води топката. Има сравнително силен удар, желание и дотам. С подобни качества няколкото мача, като титуляр в Левски са тавана на неговите възможности.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 29 авг 2013 15:42

1.9.1.4 написа:
metodito написа:

Жалко само, че ни трябват футболисти, а не борци. Райков е тактически грамотен точно колкото и една муха без глава. Пада при всеки повей на вятъра и доста често успяваше сам да се излъже докато си води топката. Има сравнително силен удар, желание и дотам. С подобни качества няколкото мача, като титуляр в Левски са тавана на неговите възможности.

В сравнение с Йорданов и Рамон Лопес бе като Гарет Бейл.А и да не забравяме , че игра (снукър)срещу Рони О`Съливан :) :)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”