Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2013 15:30

Jürgen написа:
siniq_fen написа:
terata написа:
siniq_fen написа:Поне са българи

Добър довод. Може да са некадърни, ама важното е да са некадърни българи.

По-добре некадърни българи, отколкото некадърни чужденци. Виж как знаеш.

Абе не е по-добре. Ама хич. Левски е голям клуб,клуб с големи амбиции всяка година и да играят некадърници в него не е на далавера. Ако ще и да са българи.

Учили са ме да избирам по-малкото зло. Българин ще взима по-малко пари, това първо. Второто е, че като го напсуваш, ще знае , че трябва да се стяга.
Само Левски!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 авг 2013 15:32

Тоа Габровския Деко не можеше да запише мач в предния ви отбор.Сега пристига със статут на "звезда".Като се замисля,най-вероятно ще вдигне нивото ви в халфовата линия,което си е потресаващо!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 15:33

terata написа:
THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:И какво да направи?
Собственика и наско пеят дуета "няма пари".
От тях зависи.
Той ..Уф!Какво да обяснявам...

Ами да си тръгне.
Щото, после, той ще излезе виновен ...

Тръгва си с гордо вдигната глава и остава далавераджиите да си сърбат попарата.
Това е решението. ;)

Ако разбира се, всичко става без негово одобрение ...

И пак питам, после накъде? Нали тва е целта на Раев в момента. И кво? Всичко минава и заминава, само защото човека подлял вода на треньора се казва Наско Сираков? Ето един Костов при първия намек, че нещо се прави зад гърба му си наби шута... а след това, кво стана? Митов, ИлИл и т.н. Напускането на треньора не е решение.

Човек като има чест и види,че му се бъркат в работата е най-нормалното да напусне. Проблема е,че с това ръководство трайни резултати не може да очакваме. Винаги намират начин да опропастят всичко. Камъните падат отгоре :!:
ПП. не искам Йоканович да си ходи,но просто ако така стоят нещата не е никак надобре.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 15:34

siniq_fen написа:
Jürgen написа:
siniq_fen написа:
terata написа:

Абе не е по-добре. Ама хич. Левски е голям клуб,клуб с големи амбиции всяка година и да играят некадърници в него не е на далавера. Ако ще и да са българи.

Учили са ме да избирам по-малкото зло. Българин ще взима по-малко пари, това първо. Второто е, че като го напсуваш, ще знае , че трябва да се стяга.

За заплатата си прав. Обаче ние какво искаме - да даваме по-малко пари и да играем онче-бонче за успехи,или искаме качество? Това е въпросът.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 авг 2013 15:34

terata написа:И пак питам, после накъде? Нали тва е целта на Раев в момента. И кво? Всичко минава и заминава, само защото човека подлял вода на треньора се казва Наско Сираков? Ето един Костов при първия намек, че нещо се прави зад гърба му си наби шута... а след това, кво стана? Митов, ИлИл и т.н. Напускането на треньора не е решение.

Ами аз не виждам и при сегашното положение, ако действително попълненията се окажат лоши, как ще се справи Йоканович.
Проблема е, че после отговорноста ще се размие.
Той ще обвини ръководството, те пък ще кажат, че са му осигурили условия ... Мани, мани.

Пак го пиша ...
Славиша ще е точно толкова виновен за един евентуален провал, колкото и тези над него.
Щом е останал да работи с натрапени му играчи.

Макар че ... Ако наистина е добър треньор, ще се справи с какъвто и материал да работи.
Има достатъчно подобни примери из Европа ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2013 15:35

Jürgen написа:
siniq_fen написа:
Jürgen написа:
siniq_fen написа:
terata написа:

За заплатата си прав. Обаче ние какво искаме - да даваме по-малко пари и да играем онче-бонче за успехи,или искаме качество? Това е въпросът.

Както се бях изразил - поне са българи. Не съм казал, че са некадърни. За момента могат тях да вземат, можем само да се надяваме, че ще ни помогнат.
Само Левски!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 авг 2013 15:37

siniq_fen написа:Учили са ме да избирам по-малкото зло. Българин ще взима по-малко пари, това първо. Второто е, че като го напсуваш, ще знае , че трябва да се стяга.

Мхм, то ако от псувните се стягаха играчите, то Иво Иванов немаше сега да крепи скамейката в Берое, а да рита за Реал, а за Гаджев да се води люта битка между Барса и Манчестър Юн. :)

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Мнениеот djo111 » 28 авг 2013 15:37

То днес май е като коледа. Идват играчи които имат добра класа за бг. театъра. Вземат се пари за ....
А дано ама надали....
Дано да мойе да честитя на Нант Владо Гаджев. Това момче има много качества но за момента е свършил за Левски.
п.с. Спря да играе откакто се ожени... тоя жена му, му стопява лагерите :lol: :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2013 15:38

terata написа:
siniq_fen написа:Учили са ме да избирам по-малкото зло. Българин ще взима по-малко пари, това първо. Второто е, че като го напсуваш, ще знае , че трябва да се стяга.

Мхм, то ако от псувните се стягаха играчите, то Иво Иванов немаше сега да крепи скамейката в Берое, а да рита за Реал, а за Гаджев да се води люта битка между Барса и Манчестър Юн. :)

Добре, професоре, не ми се спори.
Само Левски!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 авг 2013 15:38

Jürgen написа:Човек като има чест и види,че му се бъркат в работата е най-нормалното да напусне.

А неустойките по-договора, който ще ги плаща?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Архив”