Снайдер може да се озове в Левски
Сериозен трансфер гласят в Левски. Холандски футболист с фамилията Снайдер е искан от "сините".
Това не е голямата звезда на "лалетата" Уесли Снайдер, а по-малкият му брат Родни, пишат медиите в Ниската земя. Той в момента носи екипа на Валвайк.
Младият халф, който наскоро навърши 22 години, има договор за още една година с тима си. Той обаче е в трансферната листа.
Самият футболист иска да остане във Валвайк. Той призна, че вече са се свързали с него и са пратени официални оферти за подписа му.
"От ръководството ми казаха, че има сериозен чуждестранен интерес към мен. Даже няколко отбора са пратили и оферти.
Благодаря им за това, но моята цел е да остана в тима си до края на договора", сподели младият Снайдер.
Във Валвайк обаче не са очаровани от лоялността на футболиста си. Ръководството иска да го продаде, за да вземе някакви пари от него, а и да се отърве от голямата му заплата.
Освен от чужбина, оферти за малкия брат на Уесли Снайдер има и от тимове от Ередивизи. Не е ясно дали Левски ще успее да се пребори с тази конкуренция.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Как точно ще вземете Снайдер, след като трансферния прозорец е затворен?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Абе и аз това питах, ама никой нищо. 
vaskonti написа:Как точно ще вземете Снайдер, след като трансферния прозорец е затворен?
Под наем.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Трансферният прозорец за цяла Европа затваря на 31.08, след тази дата могат да се картотекират само свободни агенти.
tommy77 написа:Трансферният прозорец за цяла Европа затваря на 31.08, след тази дата могат да се картотекират само свободни агенти.
С изключение на България, където трансферния прозорец затвори на 20.08. А това е така защото, ако си спомняш, УЕФА специално ни разреши през юли да отворим трансферния прозорец 10 дни по-рано.
[center]I'll be the savior of you all
- neverbackdown
- Контакти:
Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Тодор Тимонов е свободен агент. Успех, имате нужда от полузащитник.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Само не мога да разбера какви футболисти очаквате да дойдат в отбора след трансферния прозорец. Ще са много добри свободни агенти.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Меси и Роналдо ще дойдат, Барса и Реал ще ги освободят специално заради Батков. Така добре ли е? Много пък загрижени сте станали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага