Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Re: Йоканович-марионетка или бездарник

Мнениеот suarez » 25 авг 2013 23:24

superspiro написа:
Garra Dembele написа:
superspiro написа:Един свестен да имате на ръководен пост в отбора и вече го гоните...Това само в България го има.

Ама това го има и при твоя любим ЦСКА. Какво се чудиш ?

Разбира се, че и при нас го има,то и ние не сме цвете за мирисане.
Според мен при вас е виновен Батков- при такива сочни спонсорски договори да има пари само за свободни агенти- тук има нещо нередно.

И аз така мисля.. мяза ми на ракия.. ма и ракията е по-хубава от т'ва нещо... Наистина... парите от ВТБ, която дава в началото на сезона на нас някви пари за играчи (под формата на "аванта" са парите) няма как толкова бързо да се изпаряват едни пари за 3-ма некадърници, които струват към 400 000 общо... Парите потъват и т'ва е... Батков е решил, че след като Левски беше в ШЛ и стигна до 1/8 финал в Купата на Уефа, трябва да взима пари, а не да дава... Друг вариант е парите от ВТБ да са дадани за Сектор А..
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот Умопомрачен » 25 авг 2013 23:29

Тоя е Кратко Останич ІІ :!:

Разкрих го още като се скри като типична сръбска шушумига за мача с Ботев. Не бил магьосник, нямало как да оправи нещата за един ден, за това нямало да води мача с Ботев. Това само една ***** може да постъпи така. Ако имаш топки, от първия мач заставаш и си налегаш парцалките, ако ще 15 минути преди началото на мача да са те назначили за треньор! Е видехме го за един месец какво промени и оправи. Да де, промени - с него нещата са по-зле!

Нямам обяснение каква е тая Славишо-мания сред левскарите, тоя е пълен смешник.

Само мрънка за играчи.

Абе аз ли нещо не съм в ред или славишо-маните са яко повредени, ама нашите футболисти, колкото и да не са добри(да това е верно), все са достатъчно добри, за да се разправим с отбори като Берое и Черно Море на Герена и то играещи по полувреме с човек по-малко. И каквито и да са ни футболистите, може да не са такива за първо или за второ място, ама поне на четвърто-пето трябваше да се намираме към момента, ако имахме що годе приличен треньор. От тая сръбска ***** чеп за зеле не става. И помнете ми думата тоя няма да го има в Левски на полу-сезона и това е хубаво, щото иначе, след последния кръг, пак ще сме горе долу на тая позиция от таблицата в класирането където сме към момента!

Да си бега у Испания или там където живее.
Левски София

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2013 10:23

За Йоканович може да се мисли и по следния начин.

Направил е шампион Партизан. Но Партизан и сега са шампиони и срещу Лудогорец ги видяхме колко струват. Трябваше да паднат с повече тук, но късмета ги покри, а там Лудогорец беше респектиран от името им и, ако беше играл поне като с Базел щяха да паднат и по-лошо. Явно не е толкова трудно да станеш шампион на Сърбия с единия от грандовете. Просто трябва другия да е по-слаб.

Играл е в групите на ЛЕ. Ами то Партизан и сега при късмет може отново да играе в групите на ЛЕ. Йоканович е загубил всичките си мачове там, а смятания за некадърен Ясен Петров за малко не ни класира напред.

Йоканович е два пъти шампион с Партизан. Ами Стойчо Младенов е два пъти шампион с ЦСКА, единия път с 16т.пред втория. Като изключим, че е чорбар, то футбола му е отвратителен за гледане. Значи ли това, че може и Стойчо да ни е треньор?

Левски остана без треньор след участие в ЕКТ, непосредствено преди старта на първенството. Спешно трябваше да намери треньор и взе Йоканович. Питам се, защо този, ако е толкова голям треньор колкото го представят е без договор по никое време?

Колкото и кратко да времето в което Йоканович е начело, то някаква положителна промяна в играта трябваше да има. Но като оставим резултатите, то промяна няма. Все същия хаос и безидейност.

Много хора ругаят Наско Сираков, ще оставя настрана имат ли право. Но когато възникна проблема с треньора, първото име което спомена Наско беше това на Мъри. Защо ли? Според мен едва ли е просто така. Мъри също е два пъти шампион с Левски. Има участие на четвъртфинал за УЕФА и в групите на ШЛ. Като оставим резултатите му настрана, всички отбори които е тренирал играят приятен футбол. Той не сменя стила си дори когато губи. Дори когато Ботев падна насред Пловдив от Любимец продукцията им беше много по-добра от поредните равенства на Йоканович с Левски.

Не, че искам нещо да кажа, просто размишлявам, споделям мислите си тук. Нали за това е форум?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 авг 2013 20:07

Славиша прекалява с този "ромб" в средата.

И не трябваше да позволява освобождаването на 4-мата по-никое време.
Сега като ги няма, гледаме абсурди като С. Ангелов - десен бек и С. Велев - Десен "халф".
Генков няма никаква алтернатива, а по-крилата да не говорим.

Веднъж това "раздвижено" 4-4-2 сработи, но това беше срещу ... Гоце Делчев.
Да не говорим, че Гари въобще не се държи като 2-ри нападател, а си играе направо на фланга.
Снощи врътна "ромба" и Гаджев беше пред защитата, а ... Брю зад нападателите !?? :o
Какво мамка му ... :roll:
Пълен ташак. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 авг 2013 23:02

Любопитен съм дали ще изкара повече от Кратко Останич.То е ясно,че няма нищо да направи въпросът е колко ще го изтърпи публиката?Максимумът му е да ви вкара в първата седмица.
Лувски има тежко гостуване в Любимец и , ако не бие тоя си отива.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2013 21:08

onegavon написа:Любопитен съм дали ще изкара повече от Кратко Останич.То е ясно,че няма нищо да направи въпросът е колко ще го изтърпи публиката?Максимумът му е да ви вкара в първата седмица.

Ще до драпа до зимата, щото ще пада пара при трансферите, после ще си бие камшика
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2013 10:44

шивача написа:
onegavon написа:Любопитен съм дали ще изкара повече от Кратко Останич.То е ясно,че няма нищо да направи въпросът е колко ще го изтърпи публиката?Максимумът му е да ви вкара в първата седмица.

Ще до драпа до зимата, щото ще пада пара при трансферите, после ще си бие камшика

Изкара ли до зимата и Левски е все още в борбата за титлата и Купата ще си направи селекцията която той иска и ще ни е много по-лесно пролетта .

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 15 сеп 2013 23:59

Вижте сака, от страни на скамейката. Йока вече е готов. :arrow:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 сеп 2013 00:04

Йоканович сигурно си казва:"Абе, хора, къде попаднах??"
И е много прав човекът. Който и да дойде за треньор - с тези играчи толкова. Нито Милиев ще стане Видич, нито Гари Родригес - Бейл, нито Генков- Кавани, така че с тоз мат'рял в средата на класирането и толкова.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2013 08:57

Гари взе да нерви с това постоянно лакомене :| Генков какво е виновен, че не му подават? Човека търси ситуацията, ама топка до него не стига! Гари, ако продължава сам да си играе, въпреки че има още 9 полеви футболиста около него, Йокана да го слага на пейката. Само с финт и тичане не става, трябва и мислене! Ако незадоволителните резултати не спрат, сърбинът ще бъде обвинен и пак в изходно положение от преди 2 месеца.... Дай зимата още 10 нови и така до безкрайност.

Върни се в “Архив”