Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Важното е, че Илко Пиргов е симулант, сега ще симулира цели 6 месеца... Сигурно го прави, за да не го заподозрат, че се е опитал да направи трик на съдията и Левски...
[center]
[/center]

Blagoy написа:Важното е, че Илко Пиргов е симулант, сега ще симулира цели 6 месеца... Сигурно го прави, за да не го заподозрат, че се е опитал да направи трик на съдията и Левски...
Ама да не влезе след две седмици в игра, а? Ако е контузен, ще се извиня за подозренията си.
А важното е, че не гледаме мача и не виждаме кво става долу. И раздаваме присъди кой на ква дрога е бил там. Малко станахме за смях, ама и толкова ли да не е? И когато Синчец отказва да коментира ситуацията в 2 мин, щото е далече от него, не виждаме, ама инак се бараме за безпристрастни. Но траем за една друга ситуация второто, когато Генков беше бутнат отзад след прострелен пас на Гари. Дано никой не я е видял. Обаче дрогираните отзад виждаме, щото гледаме мача, за разлика от други. И се забавляваме. Тъй де, пък две засади пак второто бяха феноменални, ама и за тях не обелваме дума, инак бликаме от проницателност и безпристрастност. Едно е пред телевизора да тръпнеш сините да паднат, друго е на стадиона да викаш:
Сърце, душа, за Левски София!
И пак да видиш в пъти повече подробности от мача. Кофти тръпка, ама случва се.
Нали сме на дрога, та затуй виждаме.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Не знам кой е станал за смях, но си виж личното съобщение!
Викаш, колко му е - скъсани коленни връзки (една от най-тежките контузии в спорта), 1-2 седмици и е в игра...
Абе, важното е, че по-добре от мен си видял, че е симулирал...
Чакам извинение!
П.П. На мачове съм ходил достатъчно и къде ли не, не се безпокой. И ще продължавам да ходя. Съдията беше неадекватен, и аз мога да ти посоча 4-5 ситуации, в които ни е ощетил, сигурно и ти имаш толкова, в които е ощетил Левски. Една отсъдена засада във ваша вреда си спомням, която не беше засада. За друго в момента не се сещам, но може и да е имало.
Викаш, колко му е - скъсани коленни връзки (една от най-тежките контузии в спорта), 1-2 седмици и е в игра...
Абе, важното е, че по-добре от мен си видял, че е симулирал...
Чакам извинение!
П.П. На мачове съм ходил достатъчно и къде ли не, не се безпокой. И ще продължавам да ходя. Съдията беше неадекватен, и аз мога да ти посоча 4-5 ситуации, в които ни е ощетил, сигурно и ти имаш толкова, в които е ощетил Левски. Една отсъдена засада във ваша вреда си спомням, която не беше засада. За друго в момента не се сещам, но може и да е имало.
[center]
[/center]

- GA_ veliki
- Контакти:
angelco77 написа:То щото Генков не се метна като чувал картоф.
От началото на новия сезон само от Левски ревете,то не бяха тенденции,дузпи,картони и прочие.
Как пък от другите тимове(като изключим мачовете им с вас)ни един не се оплаква.Играха си хората,който би се радва,който падна си каза-паднахме заслужено и това е,чакаме следващите мачове.Точка.Само Левски ощетен,все той порязан.Далеч съм от мисълта,че вчера съдията беше зле,не,беше тотално зле.Генков бил спънат,хванат,бутнат,червени картони.Гошко Миланов предния мач нямаше нищо срещу него,нали,нищо че имаше кръв по лицето,бил си заплел краката и се ударил сам,ма то тва не се вижда.Срещу Берое червения картон на Крумов за какво беше.
Да ви дават титлата,че имате юбилей,останалите да си делят местата за ЛЕ и да се приключи.Жалка работа.
Питай камбура, нали ви беше любимец.Или забрави след мача като ви треснахме с 2:1?

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
angelco77 написа:Въобще не ми пука дали някой от сините фенове ще ми повярва.Много хора във форума мислят като мен.Живейте си тогава със сините мечти.Желая ви успех.
Щом форума е критерии за теб ....

"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Формално нарушение на Литекс-Левски
vaskonti написа:Такова нещо винаги може да мине в графата "съдията не видя" или в случая - "съдията е видял, че топката е излязла в тъч преди детето да я хване". То иначе по твоята логика може да искаш преиграване защото не ви е дал дузпа, а уж имало.
както винаги си объркан.Това по правилник е съдийска топка, дори да влиза във вратата, ако се спре от някой(дете, фотограф, някой от публиката) пак се отсъжда "съдийска топка".Има +2ма съдии още, всъщност може да мине в графата "топли банички".Съдията беше тотално объркан, напушен или пиян

"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Re: Формално нарушение на Литекс-Левски
GA_ veliki написа:vaskonti написа:Такова нещо винаги може да мине в графата "съдията не видя" или в случая - "съдията е видял, че топката е излязла в тъч преди детето да я хване". То иначе по твоята логика може да искаш преиграване защото не ви е дал дузпа, а уж имало.
както винаги си объркан.Това по правилник е съдийска топка, дори да влиза във вратата, ако се спре от някой(дете, фотограф, някой от публиката) пак се отсъжда "съдийска топка".Има +2ма съдии още, всъщност може да мине в графата "топли банички".Съдията беше тотално объркан, напушен или пиян
За неразбралите повтарят и потретям - ако съдията сметне, че топката е минала голлинията или в случая страничната линия ПРЕДИ да бъде спряна от дете/фотограф/фен от публиката, тогава се отсъжда не съдийска топка, а гол или съответно тъч.
А дано ти да си последният неразбрал...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Абе "Левски" е голям отбор, но много ги режат съдиите, всеки мач 

- milen.hristov
- Контакти:
не е актуална