Честит рожден ден на Чилика
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден на Чилика
Георги Чиликов - Чилика е роден е на 23 август, 1978 г. в Бургас. Юноша е на „Черноморец”. През 2001 г. преминава в „Левски”, където играе до 2005 г. Със синята фланелка Чиликов има 138 мача и 70 гола във всички турнири (един доста добър коефициент). Голмайстор е на първенството през сезон 2002 – 2003 г. Шампион на България с „Левски” през 2002 и 2006 г. Носител на Купата на страната с „Левски” през 2002, 2003 и 2005 г. Има 9 мача за националния отбор (1 гол). Участва на ЕП 2004 в Португалия.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Честит рожден ден на Чилика
играл е и в ЦСКА
-
- Контакти:
Честит рожден ден ! Да е жив и здрав и да работи все така добре в Черноморец ! 

Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКА
Жив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE

Леевски, оле

Нас пък какво ни интересува периода му в ЦСКА? Каквото направил за Левски-направил, жив и здрав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- batmanlevski
- Контакти:
Чилика да е жив и здрав,това според мен е най-добре играещият в света играч с глава !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
boabbb написа:Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКАЖив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE
![]()
![]()
Душичко, ами Чиликов е играл в "Черноморец", "Нефтохимик", "Левски", "Насионал" - Мадейра, ЦСКА (13 мача през 2007 г.), "Далиен", "Тобол", пак в "Черноморец", "Локо" - Пловдив, националните отбори на България. Сега е в спортното ръководство на родния си клуб. Това тук (ако не си забелязал) е подфорум на "Левски" и аз се старая да поствам информация, която интересува предимно левскарите. А щом Чилика ти е толкова скъп на сърцето, пусни отделна тема за него в "червения" подфорум. Напиши песен за него, като обожателя на Ралка.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:boabbb написа:Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКАЖив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE
![]()
![]()
Душичко, ами Чиликов е играл в "Черноморец", "Нефтохимик", "Левски", "Насионал" - Мадейра, ЦСКА (13 мача през 2007 г.), "Далиен", "Тобол", пак в "Черноморец", "Локо" - Пловдив. Сега е в спортното ръководство на родния си клуб. Това тук (ако не си забелязал) е подфорум на "Левски" и аз се старая да поствам информация, която интересува предимно левскарите. А щом Чилика ти е толкова скъп на сърцето, пусни отделна тема за него в "червения" подфорум. Напиши песен за него, като обожателя на Ралка.Нека да пуснат теми и феновете на другите отбори - лошо няма, хем от сайта ще се зарадват на многото цъкания...
Аууу, колко си любезен

Леевски, оле

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Честит рожден ден! Да е жив и здрав.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик: