Честит рожден ден на Чилика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Честит рожден ден на Чилика

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2013 08:53

Георги Чиликов - Чилика е роден е на 23 август, 1978 г. в Бургас. Юноша е на „Черноморец”. През 2001 г. преминава в „Левски”, където играе до 2005 г. Със синята фланелка Чиликов има 138 мача и 70 гола във всички турнири (един доста добър коефициент). Голмайстор е на първенството през сезон 2002 – 2003 г. Шампион на България с „Левски” през 2002 и 2006 г. Носител на Купата на страната с „Левски” през 2002, 2003 и 2005 г. Има 9 мача за националния отбор (1 гол). Участва на ЕП 2004 в Португалия.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

eklazarov
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Чилика

Мнениеот eklazarov » 23 авг 2013 10:32

играл е и в ЦСКА

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 23 авг 2013 10:41

Честит рожден ден ! Да е жив и здрав и да работи все така добре в Черноморец ! ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2013 10:59

Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКА :mrgreen: Жив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2013 11:01

Нас пък какво ни интересува периода му в ЦСКА? Каквото направил за Левски-направил, жив и здрав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 23 авг 2013 12:43

Чилика да е жив и здрав,това според мен е най-добре играещият в света играч с глава !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2013 14:02

boabbb написа:Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКА :mrgreen: Жив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Душичко, ами Чиликов е играл в "Черноморец", "Нефтохимик", "Левски", "Насионал" - Мадейра, ЦСКА (13 мача през 2007 г.), "Далиен", "Тобол", пак в "Черноморец", "Локо" - Пловдив, националните отбори на България. Сега е в спортното ръководство на родния си клуб. Това тук (ако не си забелязал) е подфорум на "Левски" и аз се старая да поствам информация, която интересува предимно левскарите. А щом Чилика ти е толкова скъп на сърцето, пусни отделна тема за него в "червения" подфорум. Напиши песен за него, като обожателя на Ралка. :lol: Нека да пуснат теми и феновете на другите отбори, да пуснат тема и от БФС - лошо няма, хем от сайта ще се зарадват на многото цъкания... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2013 14:06

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:Капитана пак технично подминава периода му в ЦСКА :mrgreen: Жив и здрав още много години. Капитане, ще почна като Ковини - IZVINISEBE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Душичко, ами Чиликов е играл в "Черноморец", "Нефтохимик", "Левски", "Насионал" - Мадейра, ЦСКА (13 мача през 2007 г.), "Далиен", "Тобол", пак в "Черноморец", "Локо" - Пловдив. Сега е в спортното ръководство на родния си клуб. Това тук (ако не си забелязал) е подфорум на "Левски" и аз се старая да поствам информация, която интересува предимно левскарите. А щом Чилика ти е толкова скъп на сърцето, пусни отделна тема за него в "червения" подфорум. Напиши песен за него, като обожателя на Ралка. :lol: Нека да пуснат теми и феновете на другите отбори - лошо няма, хем от сайта ще се зарадват на многото цъкания... 8-)

Аууу, колко си любезен :mrgreen: Сега видях, че сме в подфорума на Мустаците :mrgreen: Като беше писал Чилика - викам за другия, тоя Миро Антонов :lol: . Той ви беше голема звезда навремето :lol: Чилика го уважавам за гола срещу Омония и за това, че е професионалист, аз не разбирам като викат - "В България ще играя само за ЦСКА" или Левски, или друг отбор. Чакай, бе, нали с това си изкарваш прехраната - където ти предложат - там ще играеш.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 23 авг 2013 15:06

Честит рожден ден! Да е жив и здрав.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Върни се в “Архив”