Old_death написа:Не зная какво чудно виждаш в това!Любо е работил с добри треньори и явно е понаучил нещо.Футболът не е само игра,но и психология.Когато отбора ти пада не е нужно да се оправдаваш с играчите си,а да ги защитиш за да можеш после да имат респект и да изискваш от тях.При допуснати грешки от даден играч не е нужно да се нахвърляш върху него,за да не го комплексираш.Точно за това според мен Любо много правилно защити Караджов след наивната му грешка в мача със Фулъм.Това е играч,на който ще се разчита още дълго време и не трябва да се затормозява или да се травмира психическиНапълно нормално е и да критикуваш след такива мачове като снощния.Това държи футболистите под напрежение.Слушах Любо след мача.Беше прав на 100%Не можах да схвана мисълта ти,че единия е треньор,а другия спортен директор.![]()
PS.Делпи,имаш от мен един голям респект за темата и за постовете ти по нея![]()
![]()
Аз ти благодаря за поста,защото и аз искам да кажа същото,но за Гонзо,когато отборът не върви какво да направи да излезе пред всички и да каже ,че играчите са куци коне ли за да може да се хареса на такива фенове ,като създателя на темата.
Аз Пенев винаги съм го харесвал като изказвания,но ако се върнем малко назад и ще видим какво говореха за него същите тези дето го боготворят сега.С Бербатов беше същото, никога не ми е било толкова гадно ,както когато го оплюваха след пропуските му срещу нас ,а сега същите се надпреварват да се тупат в гърдите,че той бил червен.
Много е лесно да да си с даден отбор или човек когато е на върха,но когато падне от там и бъде забравен от обществото тогава си проличават кои са му истинските приятели или фенове