Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Да направим разликата...

Мнениеот blue_wind » 18 окт 2009 09:17

Old_death написа:Не зная какво чудно виждаш в това!Любо е работил с добри треньори и явно е понаучил нещо.Футболът не е само игра,но и психология.Когато отбора ти пада не е нужно да се оправдаваш с играчите си,а да ги защитиш за да можеш после да имат респект и да изискваш от тях.При допуснати грешки от даден играч не е нужно да се нахвърляш върху него,за да не го комплексираш.Точно за това според мен Любо много правилно защити Караджов след наивната му грешка в мача със Фулъм.Това е играч,на който ще се разчита още дълго време и не трябва да се затормозява или да се травмира психическиНапълно нормално е и да критикуваш след такива мачове като снощния.Това държи футболистите под напрежение.Слушах Любо след мача.Беше прав на 100%Не можах да схвана мисълта ти,че единия е треньор,а другия спортен директор. :oops:

PS.Делпи,имаш от мен един голям респект за темата и за постовете ти по нея :!: :!: :!:

Аз ти благодаря за поста,защото и аз искам да кажа същото,но за Гонзо,когато отборът не върви какво да направи да излезе пред всички и да каже ,че играчите са куци коне ли за да може да се хареса на такива фенове ,като създателя на темата.
Аз Пенев винаги съм го харесвал като изказвания,но ако се върнем малко назад и ще видим какво говореха за него същите тези дето го боготворят сега.С Бербатов беше същото, никога не ми е било толкова гадно ,както когато го оплюваха след пропуските му срещу нас ,а сега същите се надпреварват да се тупат в гърдите,че той бил червен.
Много е лесно да да си с даден отбор или човек когато е на върха,но когато падне от там и бъде забравен от обществото тогава си проличават кои са му истинските приятели или фенове

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 18 окт 2009 12:03

batceko написа:... понякога човек не знае да се смее ли , или да плаче или просто да отмине щото ако се застои ... лошо ...
.... една темичка ... каква темичка само а ... за да разбере каква е идеята , на човек му трябва да проследи отзвука от нея за да чатне за какво иде реч .. щото от първия пост нещо не се схваща ясно - уж левскар , а прави заключения разни ... от които на всички червени им става драго , драго , драго драганов чак става ... любо супата бил пич пък Гонзо не ....
... неееее просто няма смисъл ... оставям кефа на червени и особено на ''НЕУТРАЛНИТЕ ФЕНОВЕ'' , които странно защо са не по малко доволни от шанса да поплюят ....
... защо винаги така става ....... и после друг ни бил виновен ....

.... щото все пак дали си фен на един отбор в повечето случаи означава , че не правиш неща от които като теглиш чертата ясно се вижда че полза имат феновете на другия отбор - направил си им густо да поплюят .... майната му ... и това ще мине ...
.. а че гусина пуснал темата е работил за едното красно име то е ясно ... нали се сещата - красно т.е. червено .... трябва да правим разликата ... ама понякога няма ...

Нищо лично батка. :) Коментарите на червените фенове са доста верни. :) Просто искам да отбележа само за статистиката, че пред препинателни знаци няма разстояние. :)
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 14:16

svis2ov написа:Еми, да! И аз ще съм обективен , когато отборът ми побеждава! Я му сравнете коментарите, когато завърши наравно! И не дай Боже ЦСКА да падне....., тогава коментирайте дали Чичовото е обективен!
А този дето е пуснал темата, червеното му личи от 100 км....

100 км са малко... влизай по-често в този форум, понатрупай малко повече мнения и тогава казвай на кой какво му личи!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 14:18

PetarBG написа:Delpi отивай в червения форум и там си изливай приятните чуства към Л.Пенев.По нормално е тук изобщо да не се коментира другия отбор а най-малкото да го четкаме и ние левскарите.

Понякога, а напоследък доста често... истината боли! Не става въпрос за четки, просто казвам мнението си, затова пуснах темата. Обективен съм, това виждам - това пиша!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 14:21

batceko написа:... понякога човек не знае да се смее ли , или да плаче или просто да отмине щото ако се застои ... лошо ...
.... една темичка ... каква темичка само а ... за да разбере каква е идеята , на човек му трябва да проследи отзвука от нея за да чатне за какво иде реч .. щото от първия пост нещо не се схваща ясно - уж левскар , а прави заключения разни ... от които на всички червени им става драго , драго , драго драганов чак става ... любо супата бил пич пък Гонзо не ....
... неееее просто няма смисъл ... оставям кефа на червени и особено на ''НЕУТРАЛНИТЕ ФЕНОВЕ'' , които странно защо са не по малко доволни от шанса да поплюят ....
... защо винаги така става ....... и после друг ни бил виновен ....

.... щото все пак дали си фен на един отбор в повечето случаи означава , че не правиш неща от които като теглиш чертата ясно се вижда че полза имат феновете на другия отбор - направил си им густо да поплюят .... майната му ... и това ще мине ...
.. а че гусина пуснал темата е работил за едното красно име то е ясно ... нали се сещата - красно т.е. червено .... трябва да правим разликата ... ама понякога няма ...

Трудничко ми беше да ти схвана мисълта в по-голямата част от мнението, но все пак... не виждам каква полза толкова ще имат феновете на ЦСКА от моя коментар? :) Ако искаш поясни и се опитай да пишеш отделни изречения а не цялото ти мнение да е в едно изречение, в случая доста дългичко, ако е възможно.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 14:25

kartago написа:Delpi, след тази тема имаш моя респект! ( не само, че с моя приятел ангелов имахте общи аватари!)...

... само това не разбрах от думите ти? :)

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Да направим разликата между Любо Пенев и Гонзо

Мнениеот levskarinvt » 18 окт 2009 14:59

Абе стига с това "едномъдие" Пенев бе.Голям треньор голямо чудо :evil: Обективен бил?Като бият и надиграват съперника естествено,че ще каже,че е така.И обратното.А Гонзо търси само позитивните неща,но за негово съжаление те не представляват нищо пред негативните напоследък. :cry:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 окт 2009 15:42

ДокладвайОтговори с цитат Re: Да направим разликата...
от blue_wind на 18 Окт 2009 09:17

Old_death написа:
Не зная какво чудно виждаш в това!Любо е работил с добри треньори и явно е понаучил нещо.Футболът не е само игра,но и психология.Когато отбора ти пада не е нужно да се оправдаваш с играчите си,а да ги защитиш за да можеш после да имат респект и да изискваш от тях.При допуснати грешки от даден играч не е нужно да се нахвърляш върху него,за да не го комплексираш.Точно за това според мен Любо много правилно защити Караджов след наивната му грешка в мача със Фулъм.Това е играч,на който ще се разчита още дълго време и не трябва да се затормозява или да се травмира психическиНапълно нормално е и да критикуваш след такива мачове като снощния.Това държи футболистите под напрежение.Слушах Любо след мача.Беше прав на 100%Не можах да схвана мисълта ти,че единия е треньор,а другия спортен директор.

PS.Делпи,имаш от мен един голям респект за темата и за постовете ти по нея
Аз ти благодаря за поста,защото и аз искам да кажа същото,но за Гонзо,когато отборът не върви какво да направи да излезе пред всички и да каже ,че играчите са куци коне ли за да може да се хареса на такива фенове ,като създателя на темата.
Аз Пенев винаги съм го харесвал като изказвания,но ако се върнем малко назад и ще видим какво говореха за него същите тези дето го боготворят сега.С Бербатов беше същото, никога не ми е било толкова гадно ,както когато го оплюваха след пропуските му срещу нас ,а сега същите се надпреварват да се тупат в гърдите,че той бил червен.
Много е лесно да да си с даден отбор или човек когато е на върха,но когато падне от там и бъде забравен от обществото тогава си проличават кои са му истинските приятели или фенове

Съгласен съм с теб,но и ти трябва да се съгласиш с мене ;) Простотията няма цвят!Както има сини,така има и червени лумпени.И нашите плюеха по Любо в края на миналия шампионат,но и при сините имаше много случаи на оплюване на футболисти и ръководство за негативните резултати.Трябва да разберем една елементарна истина.За негативните резултати на някой отбор е виновно само ръководството на клубът :!: То е правило селекцията си и не трябва да се извинява с играчите или треньора!В тоя ред на мисли може би Делпи сравняваше самокритичността на Любо и липсата на такава във вашето ръководство.Не ми е работа да се бъркам във вашите работи,но мисля че при вас нещата са се вмирисали здраво от към главата и не трябва да се търсят на друго място причините за моментното ви състояние.Точно тая самокритичност на Гонзо,като член на това ръководство не видях.Зная,че ще бъда атакуван от много ваши "фенове" за това мнение,но все пак смятам че имам право на такова!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 16:06

Old_death, да наистина тази самокритичност е много важна. При нас това не се вижда и чува. Даже вчера чета, че Ратко казал: "След паузата отборът ми е много по-добър"... как може да се правят такива изказвания преди днешния мач незнам?!?

Искам да кажа, че пуснах темата с друго заглавие, не с това, което е в момента. Някой от модераторите я е променил. Аз ако исках да кажа, че сравнението е само между Любо и Гонзо да съм го написал в заглавието. Но аз имах предвид цялото ръководство на Левски и го сравнявам с Любо, защото в ЦСКА само той е човека, който си позволява да говори за спортно техническата част, докато в Левски Гонзо, Ратко и Ганьо се надпреварват да ни замазват очите с глупости!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 окт 2009 16:16

от delpi на 18 Окт 2009 16:06

Old_death, да наистина тази самокритичност е много важна. При нас това не се вижда и чува. Даже вчера чета, че Ратко казал: "След паузата отборът ми е много по-добър"... как може да се правят такива изказвания преди днешния мач незнам?!?

Искам да кажа, че пуснах темата с друго заглавие, не с това, което е в момента. Някой от модераторите я е променил. Аз ако исках да кажа, че сравнението е само между Любо и Гонзо да съм го написал в заглавието. Но аз имах предвид цялото ръководство на Левски и го сравнявам с Любо, защото в ЦСКА само той е човека, който си позволява да говори за спортно техническата част, докато в Левски Гонзо, Ратко и Ганьо се надпреварват да ни замазват очите с глупости!

Тук си абсолютно прав!Според мен единствените хора,които имат право да се изказват за спортнотехническата част в даден клуб са треньора и спортния директор.За това съм много против изцепките на Батков(това е единствената причина той да е в подписа ми),Гигов или някой друг футболен бос.За това съм доволен,че нашите собственици избягват да се изказват неподготвенни по една материя,която им е непозната.Пак ще застъпя тезата си,че за състоянието на някой отбор вина има само спортнотехническото ръководство и собственика на отбора и никой друг!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”