Берое-Черно море-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Берое-Черно море-0:0

Мнениеот HEATSEEKER » 20 авг 2013 06:34

Снощи , някой чу ли когато Бакари излезе маймунските звуци по негов адрес....Ние може да сме всякакви, но аз такова нещо на Тича , не помня.Ето затова иде реч,,,стадионът ни , може да не е мечта(сякаш ние феновете носим пряко вина), може по вашите думи да сме катърски отбор,забравих вие бяхте явление,,,,Само че едно нещо никога няма да бъдете, това да сте ВАРНЕНЦИ,няма как да знаеш , какво е като се обърнеш на изток да виждаш МОРЕТО , необятно , красиво ...Вашата обкръжаваща среда е различна.Манталитета ви е различен.
Преди мача никой , дори не ни даваше и точка да спечелим...сега всички тези ''познавачи'', дим да ги няма.Свихте юмруци и казахте. довечера ще ви видим...и какво стана,,,,къде е разгромът, погромът...къде :?:
Берое след с евреите са в психологическа криза.Болезненото отрезняване на ''явлението'' явно още ги държи.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 20 авг 2013 09:30

HEATSEEKER написа:Снощи , някой чу ли когато Бакари излезе маймунските звуци по негов адрес....Ние може да сме всякакви, но аз такова нещо на Тича , не помня.Ето затова иде реч,,,стадионът ни , може да не е мечта(сякаш ние феновете носим пряко вина), може по вашите думи да сме катърски отбор,забравих вие бяхте явление,,,,Само че едно нещо никога няма да бъдете, това да сте ВАРНЕНЦИ,няма как да знаеш , какво е като се обърнеш на изток да виждаш МОРЕТО , необятно , красиво ...Вашата обкръжаваща среда е различна.Манталитета ви е различен.
Преди мача никой , дори не ни даваше и точка да спечелим...сега всички тези ''познавачи'', дим да ги няма.Свихте юмруци и казахте. довечера ще ви видим...и какво стана,,,,къде е разгромът, погромът...къде :?:
Берое след с евреите са в психологическа криза.Болезненото отрезняване на ''явлението'' явно още ги държи.

Какво ми натъртваш за морето? Родил си се (евентуално) във Варна, а града е разположен около морето. Както го споменаваш, сякаш твоята рода е със заслуга морето да е на изток от Варна :) .
Като си толкова начетен, трябва да си проумял, че в тази страна, колкото и да е малка, толкова българите сме разнообразни по манталитет, навици, традиции, обичаи. Но сме българи и трябва да се уважаваме, почитаме, да сме единни, за да върви тази страна напред. А не всеки да дърпа към себе си и така сме много по-лесни за манипулиране.
Мачът свърши с малко разочароващ резултат за мен. Но бетон трудно разбиваме. В такива мачове се разбира колко много ни липсват контузените ни играчи. Най-неприятната за нас беройци новина е, че сърцето на отбора Лоузейро, който го очаквахме да се завърне в най-скоро време на терена, ще претърпи операция и ще отсъства до края на сезона :cry: .

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 авг 2013 09:58

Без скоби ако обичаш.Нищо ново не ми казваш , ама с възгласи К.Р за Варна някак си не се вързва концепцията ти за единство.
А чисто футболно , ако и Лудогорец би отупа , кризата ви ще се задълбочи
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 20 авг 2013 10:27

HEATSEEKER написа:Без скоби ако обичаш.Нищо ново не ми казваш , ама с възгласи К.Р за Варна някак си не се вързва концепцията ти за единство.
А чисто футболно , ако и Лудогорец би отупа , кризата ви ще се задълбочи

К.Р беше за БФС , за Варна нищо не се е скандирало.
Пък и надали някой свързва Варна с ФК "Черно Море" в самия ви град , какво остава за нас.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 21 авг 2013 12:13

stanleys написа:Някои мои съграждани яко са се изложили в темата :o Но няма как да е иначе,тъй като Варна почва да се пълни със селяндури още по времето на комунизма, а процесът се ускори напоследък. Като прибавим и мутренските и руски интереси в града, както и корумпираното управление - става ясно защо прекрасната иначе Варна запада неудържимо последните години :cry:

За съжаление си много прав. Актуалните дестинации за търсене на работа горе-долу са София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и най-вече ТЕРМИНАЛ 2.

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Мнениеот sin zavinagi » 21 авг 2013 12:49

Laetitia, кой е любимият ти варненски отбор? Черно море или Спартак?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 авг 2013 12:59

sin zavinagi написа:Laetitia, кой е любимият ти варненски отбор? Черно море или Спартак?
Нямам любим варненски отбор, аз съм левскарка, макар винаги да съм се радвала, когато Варна има два отбора в елита.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2013 13:21

Темата отива в Архив поради склонност на пишещите в нея да я направят на нищо подобно...
Ако някой реши, че има да добави нещо съществено, може да ми пише.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”