santiliana написа:тоя от Берое, дето го спомена, никога не ми е харесвал. Сещам се за мача с Шалке, тогава му се отвори златна възможност да направи мача на живота си, а той взе че се контузи...Личеше си, че е напълнил гащите още преди мача...
А за Валерко ще изкажа едно различно от общия тон мнение: Лично аз си мисля, че той може да възроди кариерата си именно при нас. Мощен и борбен е и с Цецо могат да станат страховита двойка. Съвсем друга тема е дали ще се навие да играе за много по-малко от получаваните досега пари...А що се отнася до личния живот на футболерите и техните "пици-маци"- това хич не ме вълнува. Важното е Левски да си стъпи вече на краката, че е срам и резил...
Валери е прекалено скъп за нас.А иначе, няма и един в А група да е поне наполовина добър колкото него.Само може да си мечтаем за Валери.
Колкото до Б.Стойчев, пък аз не съм съгласен с теб.Мисля ,че с Д,Димов биха били читава двойка централни,но при положение ,че имат оппитен и силен вратар зад тях.Аз съм за Стойчев
П.П Ех Валери ,ех мечти...
П.П Поне Макриев...