Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот 1.9.1.4 » 19 авг 2013 20:26

Jürgen написа:Ако вземем Дончо Марадончо :mrgreen: ще е голяма подигравка. За резерва може и да стане,ама нали ние търсиме класа :? ?! А Филипов.....някой да има наблюдения върху него :roll: ? Един-два пъти го гледах и не ми направи много впечатление,но може да не е бил във форма и затова.
ПП. според мене добро попълнение ще е Месито от Славия,Радослав Димитров май се казваше :) .

Ма къв Дончо ви гони и кой е казал за него? Милен Христов пуска няква новина за некъв недъгав футболист разтрогнал с Берое в подфорум Левски :shock: и стана главно действащо лице без причина. Откъде накъде тоя клавиатурен "гений" изтърси тая новина в този подфорум!?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 20:39

Jürgen написа:Ако вземем Дончо Марадончо :mrgreen: ще е голяма подигравка. За резерва може и да стане,ама нали ние търсиме класа :? ?! А Филипов.....някой да има наблюдения върху него :roll: ? Един-два пъти го гледах и не ми направи много впечатление,но може да не е бил във форма и затова.
ПП. според мене добро попълнение ще е Месито от Славия,Радослав Димитров май се казваше :) .

И ще ни липсва само пернишкият криштиано :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 авг 2013 22:08

имайки впредвид политиката, която се води от т.нар. ни ръководство, все си мисля, че този Филип Филипов би ни бил от полза за десния фланг на защитата...В пъти е по-добър от Пелето и Старокин, а е само на 25 години- прекрасна възраст за един играч. Ще излезе без стотинка- днес е разтрогнал с белите от Овча купел. Спомням си, навремето по подобен начин Наско привлече в Левски Мартин Станков (ебача на Кюлевата вдовица) и за известно време се реши проблема с тази зона...Само, че...Сега ако вземем Филипов- той пък коя ще лупка...Трябва и това да му търсим, дееВа.... :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 22:13

Левски за пореден път се е прицелил в бранител на Берое. Ръководството на „сините“ проучва възможността да си върне Борислав Стойчев, който се представя изключително стабилно с фланелката на „заралии“.

Бившият футболи­ст на столичани е препоръчан на шефовете на клуба лично от Станимир Стоилов. Именно Мъри доведе Стойчев на „Герена“ през 2006, след като го взе от тима на Хасково. Сега обаче вероятността той да заиграе отново за 26-кратните шампиони е малка, тъй като е със статут на основен футболи­ст под Аязмото.

По непотвърдена информация, „зелените“ са поискали трансферна сума от 200 000 евро за правата му, което не се е харесало на ръководството на столичани. През годините, Стойчев натрупа солиден опит в А група, след като игра за Черноморец, Видима-Раковски, Сливен и Миньор Перник.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 22:16

santiliana написа:имайки впредвид политиката, която се води от т.нар. ни ръководство, все си мисля, че този Филип Филипов би ни бил от полза за десния фланг на защитата...В пъти е по-добър от Пелето и Старокин, а е само на 25 години- прекрасна възраст за един играч. Ще излезе без стотинка- днес е разтрогнал с белите от Овча купел. Спомням си, навремето по подобен начин Наско привлече в Левски Мартин Станков (ебача на Кюлевата вдовица) и за известно време се реши проблема с тази зона...Само, че...Сега ако вземем Филипов- той пък коя ще лупка...Трябва и това да му търсим, дееВа.... :)

Това да е проблема. Нали знаеш, с кой е бил в Ловеч Ивчо Тонев, пък като знем как жената на николери, не е никак ебива, ще му намерим не само на него ами на всички. Даже като нищо ще се сплотят като станат всички баджнаци, то на съпруга и не можем да разчитаме

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 авг 2013 22:25

тоя от Берое, дето го спомена, никога не ми е харесвал. Сещам се за мача с Шалке, тогава му се отвори златна възможност да направи мача на живота си, а той взе че се контузи...Личеше си, че е напълнил гащите още преди мача...
А за Валерко ще изкажа едно различно от общия тон мнение: Лично аз си мисля, че той може да възроди кариерата си именно при нас. Мощен и борбен е и с Цецо могат да станат страховита двойка. Съвсем друга тема е дали ще се навие да играе за много по-малко от получаваните досега пари...А що се отнася до личния живот на футболерите и техните "пици-маци"- това хич не ме вълнува. Важното е Левски да си стъпи вече на краката, че е срам и резил...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 22:39

santiliana написа:тоя от Берое, дето го спомена, никога не ми е харесвал. Сещам се за мача с Шалке, тогава му се отвори златна възможност да направи мача на живота си, а той взе че се контузи...Личеше си, че е напълнил гащите още преди мача...
А за Валерко ще изкажа едно различно от общия тон мнение: Лично аз си мисля, че той може да възроди кариерата си именно при нас. Мощен и борбен е и с Цецо могат да станат страховита двойка. Съвсем друга тема е дали ще се навие да играе за много по-малко от получаваните досега пари...А що се отнася до личния живот на футболерите и техните "пици-маци"- това хич не ме вълнува. Важното е Левски да си стъпи вече на краката, че е срам и резил...

Някой на скоро от форума беше написал едно мнение, което много ми хареса ''представям си как николета пазарува зеленчуци от пазара в подуяне''.
На Левски в момента му трябват хора които мислят само за футбол, и цялото им внимание е тук. Аз не съм убеден дали ръководтвото ни в момента изпълняват това условие

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 19 авг 2013 22:42

santiliana написа:тоя от Берое, дето го спомена, никога не ми е харесвал. Сещам се за мача с Шалке, тогава му се отвори златна възможност да направи мача на живота си, а той взе че се контузи...Личеше си, че е напълнил гащите още преди мача...

Валери е прекалено скъп за нас.А иначе, няма и един в А група да е поне наполовина добър колкото него.Само може да си мечтаем за Валери.
Колкото до Б.Стойчев, пък аз не съм съгласен с теб.Мисля ,че с Д,Димов биха били читава двойка централни,но при положение ,че имат оппитен и силен вратар зад тях.Аз съм за Стойчев
П.П Ех Валери ,ех мечти...
П.П Поне Макриев...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 авг 2013 23:30

И кого взимаме накрая , ония с безбутонките :mrgreen: марадончо , николери :mrgreen: или макриичо ? май никой не взимаме , "червените" се пълнят с знайни и незнайни ние го раздаваме тежкари с Милиев , нема такива чукове като нас по целият свят :mrgreen: а сетих се гърбавият какъв го раздава в Левски , че нещо не разбирам .... :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2013 23:33

kempesmario написа:И кого взимаме накрая , ония с безбутонките :mrgreen: марадончо , николери :mrgreen: или макриичо ? май никой не взимаме , "червените" се пълнят с знайни и незнайни ние го раздаваме тежкари с Милиев , нема такива чукове като нас по целият свят :mrgreen: а сетих се гърбавият какъв го раздава в Левски , че нещо не разбирам .... :mrgreen:

Учи се от г-н Сираков 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”