Чиста дузпа със задължителен червен картон спестени на Бодуров в началото. Втори червен картон спестен при дузпата, когато дори на неадекватния съдия му стана неудобно да не я свири. За същото нарушение Димов поручи дузпа с червен картон с/у Иртиш. Явно невисокия олигарх, като член на изпълкома, добре е обработвал бащата на съдийчето, които е високопоставен служител на БФС.
Ловеч изглеждаха много зле с прехвалените млади таланти, албански звезди и един потенциален шампион в класическия стил на борбата за централен нападател.
Левски най-накрая има треньор. Сега остава Сираков да спре да се занимава с глупости и да остави цялата спортно-техническа власт на Йоканович.
За подкрепата по трибуните коментара е излишен. Литекс отнова бяха гости в Ловеч.
Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- DrAvalanche
- Контакти:
damyanov1963 написа:Сега дали ще накажат съдията?
Не. Ще го скрият за 1-2 мача и това ще е. Все пак тати е близък на Коце Костадинов, шеф в БФС и близък на невисокия олигарх, члена на изпълкома и собственик на облагодетелствания отбор.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
Играхме добре тактически, с оглед на качествата на играчите.
Добър ход със Старокин вдясно на защитата ...
Много силно представяне на Димов !
"Пелето" също игра добре, като беше човекът, който се опитва да изнася топката ... В допълнение, спря доста опасни контри на съперника ... Е, къде с нарушение, къде чисто, но това няма чак такова значение.
От дефанса, слабо представяне за Везалов и Пинто.
Халфовете ни, не ми харесаха ...
Можеби само Велев се справи, което беше очудващо, защото в големи периоди игра като десен халф, позиция, на която аз лично, никога не съм го виждал.
Гаджев и Брю, бяха потресаващо слаби.
Франсето, особено ... Този човек няма бърза мисъл !
Недопустимо за халф, пък бил той и "разбивач".
Неможе колкото пъти отнемеш топката, толкова пъти съперниците да си я върнат пак, щото си се чудил през това време ( след отнемането ) ... Какво да предприемеш.
Или ако си предприел нещо, то да е възможно, най-грешното решение.
В атака бяхме колебливи, но то е нормално ...
С такива халфове, които са бедствени от към градивност, няма как да е иначе.
Гари го блокираха добре ( през по-голямата част от мача ) ... Генков се движеше много, но често, когато поемаше топката, просто нямаше съотборник, който да е добре пласиран, та да комбинира с него.
Пак ще се върна на халфовете ... Но почти винаги бяха с грешно позициониране, когато топката беше в нашите хора.
Но като цяло, както посочих съвсем в началото, отборът се справи добре тактически.
Най-вече в дефанзивен план.
В офанзивен, ни липсват халфове, които да са на >ТИ< с топката ...
С Гаджев, Брю, Ангелов и Велев, ще създаваме по 2-3 опасности пред съперника.
Крайно недостатъчно за името ни, и да измъкваме такива заплетени мачове, като този, снощният !
В заключение ...
Йоканович можеше да наклони сериозно везните в наша полза, поне в последните 10-на - 15 мин.
Аз въобще незнам, защо разбичка защитата ни с вкарването на Милиев на мястото на Пинто.
До тогава ловчанлии почти нямаха сериозни опасности.
Остава загадка и това, защо не се вкараха свежи хора в атака !?
Вутов и Йорданов определено щяха да раздвижат нещата напред, а то долу-горе толкова им трябваше на домакините, за да клекнат.
Добър ход със Старокин вдясно на защитата ...
Много силно представяне на Димов !
"Пелето" също игра добре, като беше човекът, който се опитва да изнася топката ... В допълнение, спря доста опасни контри на съперника ... Е, къде с нарушение, къде чисто, но това няма чак такова значение.

От дефанса, слабо представяне за Везалов и Пинто.
Халфовете ни, не ми харесаха ...
Можеби само Велев се справи, което беше очудващо, защото в големи периоди игра като десен халф, позиция, на която аз лично, никога не съм го виждал.

Гаджев и Брю, бяха потресаващо слаби.
Франсето, особено ... Този човек няма бърза мисъл !
Недопустимо за халф, пък бил той и "разбивач".
Неможе колкото пъти отнемеш топката, толкова пъти съперниците да си я върнат пак, щото си се чудил през това време ( след отнемането ) ... Какво да предприемеш.
Или ако си предприел нещо, то да е възможно, най-грешното решение.

В атака бяхме колебливи, но то е нормално ...
С такива халфове, които са бедствени от към градивност, няма как да е иначе.
Гари го блокираха добре ( през по-голямата част от мача ) ... Генков се движеше много, но често, когато поемаше топката, просто нямаше съотборник, който да е добре пласиран, та да комбинира с него.
Пак ще се върна на халфовете ... Но почти винаги бяха с грешно позициониране, когато топката беше в нашите хора.
Но като цяло, както посочих съвсем в началото, отборът се справи добре тактически.
Най-вече в дефанзивен план.
В офанзивен, ни липсват халфове, които да са на >ТИ< с топката ...
С Гаджев, Брю, Ангелов и Велев, ще създаваме по 2-3 опасности пред съперника.
Крайно недостатъчно за името ни, и да измъкваме такива заплетени мачове, като този, снощният !
В заключение ...
Йоканович можеше да наклони сериозно везните в наша полза, поне в последните 10-на - 15 мин.
Аз въобще незнам, защо разбичка защитата ни с вкарването на Милиев на мястото на Пинто.

До тогава ловчанлии почти нямаха сериозни опасности.
Остава загадка и това, защо не се вкараха свежи хора в атака !?
Вутов и Йорданов определено щяха да раздвижат нещата напред, а то долу-горе толкова им трябваше на домакините, за да клекнат.
Вие левскарите сте интересни хора имало дузпа в първата минута
вие гледахте ли мача?Никаква дузпа нямаше вашия футболист заслужаваше жълт картон за симулация.Не стига, че съдията се скъса да ви подпира вие пак сте недоволни от него.Какво искате съдията да вземе топката и да я вкара в вратата на Литекс
, а Генков и Гари имам чуството само някой да им каже па и ще легнат на земята и ще почнат да се превиват.Иначе през дузпа през второто наистина имаше вижда се на повторението.Също така имаше две много спорни положения където можеше да се даде дузпа за Литекс като едното беше честно казано наистина дузпа.Така че се благодарете, че съдията ви подпря яко (както в всеки мач) и си чакайте следващата загуба 

Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, Аз обичам ЦСКА. Полудявамеееееее, Ние сме армейцитееее, тази безгранична лудост, никога не ще умре!!!!!
Форумът си е ваш и не искам да се намесвам,но пропищяхте за съдията снощи.Пак питам-мача с Берое и червения картон?Тогавашната ситуация дори не подлежи и на обсъждане.Мачът с Литекс за купата и отменения гол-и досега май няма обяснение какво отсъди съдията.Щото се сещаме са реферите когато сме недоволни.
- Levski4Ever
- Контакти:
100 kila написа:Вие левскарите сте интересни хора имало дузпа в първата минута![]()
вие гледахте ли мача?Никаква дузпа нямаше вашия футболист заслужаваше жълт картон за симулация.Не стига, че съдията се скъса да ви подпира вие пак сте недоволни от него.Какво искате съдията да вземе топката и да я вкара в вратата на Литекс
, а Генков и Гари имам чуството само някой да им каже па и ще легнат на земята и ще почнат да се превиват.Иначе през дузпа през второто наистина имаше вижда се на повторението.Също така имаше две много спорни положения където можеше да се даде дузпа за Литекс като едното беше честно казано наистина дузпа.Така че се благодарете, че съдията ви подпря яко (както в всеки мач) и си чакайте следващата загуба
Ти си гледал някой друг мач.

Че Бодуров си е ренде-спор няма.Нека Генков се закълне пред Библията,че е бил фаулиран
.

100 kila написа:Вие левскарите сте интересни хора имало дузпа в първата минута![]()
+10000000000000 Пропусна да споменеш безумните фаулове в нападение,които съдията отсъждаше при всяко единоборство на Джордан с футболист от Левски

А червен картон за Бодуров имаше ли при дузпате бе, разбирач?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- DrAvalanche
- Контакти:
Защо Генков да се кълне? Ти да не би да си незрящ и не можеш да видиш повторението, или си умствено нефелен и не можеш да разбереш какво е станало?ivan66 написа:Че Бодуров си е ренде-спор няма.Нека Генков се закълне пред Библията,че е бил фаулиран.
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ