Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Според мен вече Генков съжалява, че се е върнал в българската действителност, а Йоканович че въобще е дошъл. 

- mistreated
- Контакти:
RIR написа:При положение, че селекцията ще се прави почти изключително със свободни агенти, взимането на играчи не е големият проблем. Проблемът е сработката на отбора, при положение, че ще се играе сгъстено. Единственият момент, в който може да се свърши повечко работа е покрай паузите за националните отбори.
Въпросът е какви ще са тези свободни агенти, които до края на трансферния период не са си намерили отбори. Според теб ще има ли някакво качество в тях? Аз лично се съмнявам. Добрите играчи с изтекли договори отдавна са се уредили с нова работа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Sardukar написа:много съм разочарован....... втори мач дори не се опитваме да го спечелим, когато е видно, че противника не е кой знае какво спрямо нас.
Напълно неоснователно след като се вижда, че по-голямата част от отбора не може да ходи по терена някъде след 60-тата минута. В края на мача всяка контра на Литекс би била голова, ако имаха малко повече организация.
Желанието е едно, реалностите са други. И да не забравяме, че играем е един играч по-малко, нещо повече противникът има хендикап от него - Везалов. До моманета е важно да се държим на игрално разстояние от зона Европа. Очаквам да спечелим следващите 2 мача и да направим равен с Лудогорец. .. Ако остане треньора дотогава
memnto написа:Честита точица.![]()
И защо като се контузи вратаря на Литекс не спряха играта (да, нямаше нарушение), а като ваш'то вратарче се контузи и избиха топката, играта бе спряна?
А защо да я спират, щеше да умре ли вратарят или какво. Осван това той се окнтузи, защото ритна Родригес.
Мисли! Мисли! Не става само с ядене.
-
Следващите два мача трябва да ги вземем, и вече с Лудогорец излизаме на живот и смърт, както беше преди 3 месеца... 

Играта се спира заради феърплей.Това е спортна надпревара а не война.В мача с Берое миналия кръг всички сини наобиколиха съдията да искат игра с ръка на Крумов.Интересно как я видяха.БГ футболистите трябва да бъдат научени да решават мачовете със спортно технически качества.Как да стане,като ръководителите на отборите мрънкат срещу съдиите при всеки резултат,който не им отърва.Сираков защо не зададе въпроса за страничните съдии в предната среща?
Феърплей, феърплей, но вратарят няма работа край ъгловото флагче. Отишъл е там с пълното съзнание, че рискува да загуби топката, да се контузи или да направи нарушение (а нарушение извършено от вратаря извън наказателното поле нали знаеш какво е). В наказателното поле вратарят е защитник със специален статут, излезе ли от там се превръща в полеви играч като всички останали.
А и то много лесно става за вратарите - излиза нападател сам срещу вратаря, последният като вижда накъде отиват нещата се хваща за крака и крещи сърцераздирателно; съдията трябва ли да спре мача? Или пък нападателя, вместо да вкара гол, да изчисти "феърплейски" в тъч?
Аз съм потресен не от това, че играта не беше спряна, а от факта, че професионален футболист (Старокин май беше, или пък Бру, не съм сигурен) не успя да уцели 7 метрова празна врата от границата на наказателното поле. Това са не 7 милиметра или 7 сантиметра, а 7 метра. Ужас!
А и то много лесно става за вратарите - излиза нападател сам срещу вратаря, последният като вижда накъде отиват нещата се хваща за крака и крещи сърцераздирателно; съдията трябва ли да спре мача? Или пък нападателя, вместо да вкара гол, да изчисти "феърплейски" в тъч?
Аз съм потресен не от това, че играта не беше спряна, а от факта, че професионален футболист (Старокин май беше, или пък Бру, не съм сигурен) не успя да уцели 7 метрова празна врата от границата на наказателното поле. Това са не 7 милиметра или 7 сантиметра, а 7 метра. Ужас!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- darakchiev_77
- Контакти:
ivan66 написа:Играта се спира заради феърплей.Това е спортна надпревара а не война.В мача с Берое миналия кръг всички сини наобиколиха съдията да искат игра с ръка на Крумов.Интересно как я видяха.БГ футболистите трябва да бъдат научени да решават мачовете със спортно технически качества.Как да стане,като ръководителите на отборите мрънкат срещу съдиите при всеки резултат,който не им отърва.Сираков защо не зададе въпроса за страничните съдии в предната среща?
Какъв феърплей бе човече, Пиргов като видя, че му минава топката под чатала
и вече ше умира на терена още малко. Ако наистина се е контузил да са дотътря
там до тъча и да чака помощ.
Е не, смениха го щото му се е пиело вода. 

gzagorov написа:Феърплей, феърплей, но вратарят няма работа край ъгловото флагче. Отишъл е там с пълното съзнание, че рискува да загуби топката, да се контузи или да направи нарушение (а нарушение извършено от вратаря извън наказателното поле нали знаеш какво е). В наказателното поле вратарят е защитник със специален статут, излезе ли от там се превръща в полеви играч като всички останали.
Старокин стреля от поне 30 метра...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема