Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот dimitar59 » 18 авг 2013 23:26

Внимание !!! Гаджев е отново себе си - дава обширно интервю за Канал 3.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 23:27

Аз пък видях подобрение в играта на отбора, по-голямо желание и себераздаване и съм доволен от точката, предвид цялостното състояние на клуба, огромното напрежение и предварителните очаквания за загуба. Смея да твърдя, че до 60-тата минута бяхме по-добрият отбор и ако имахме някакви алтернативи на резервната скамейка, които да внесат свежест и раздвижване можехме да вземем и трите точки. Предполагам че най-вероятната причина Вутов да не влезе е някаква лека травма и нежелание да се рискува със здравето му.
Не възнамерявам да критикувам никого, но е крайно време още в началото на другата седмица да имаме поне двама нови.
Според мен дузпа в първата минута нямаше.
Последна промяна от doktora25 на 18 авг 2013 23:33, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 авг 2013 23:27

ivaka написа:Все това ми е на устата да кажа:
АБЕ НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ПАДНЕМ В ЛОВЕЧ С РАЗЛИКА, А?

И на мен ми направи впечатление необяснимо слабата игра на Литекс, но не вярвам да е умишлено 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 авг 2013 23:28

по-скоро дузпа нямаше. Дори и да я беше свирил- не се заблуждавайте, че щяхме да вземем мача. В София играхме час време с човек повече и не бихме Берое, та в Ловеч ли с тези звезди като Везалов, Пелето и Старокин, ще бием?! Що се отнася до играта- слабичко, много слабичко...Генков щеше да си счупи глезена при центрирането на Гари, а беше почти на голлинията...Добре, че беше дузпата, че да вкараме гол, иначе не виждам как можем да го направим...За мнението на Сираков след мача- тоя човек се убедих,че е образец на двуличие и лицемерие...Сега казва за тази ни игра, че му е харесала. Ако беше все още извън клуба и си споделяше във Фейсбук-а, щеше да е на коренно противоположното мнение...Но сега вече е "на хранилката"...
Не харесвам такива личности и честно казано- не очаквам той да направи нещо хубаво за Левски. Нито като селекция, нито като организация...Жалко, че вярвах до последно, че той е Човека ...
Единственият светъл лъч е тренера ни...

п.п. Все се питам- каква е ролята на Иванков, Йовов и още няколко души? Те нещо реално вършат ли за отбора или просто разнасат "клефарЕ" из Герена...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 23:29

ivaka написа:Все това ми е на устата да кажа:
АБЕ НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ПАДНЕМ В ЛОВЕЧ С РАЗЛИКА, А?

Ти гордееш ли с последният четвърт час? Тогава бяхме готови паднали? Да ви имам критериите за сила :shock: Това не може и не трябва да бъде "Левски". Този отбор трябва да диктува темпото от първата до последната минута, а не да позволява някакъв си Литекс да го атакува накрая.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 авг 2013 23:29

daniel875 написа:
Обичам Левски написа:
zlobul написа:незнам кво да кажа след този мач ....тук работата е "хем сърби , хем боли" , видя се че и без натирените е същата работа .
гранция , че след зимата ще сме друг отбор :))

Злобуле аз си мислех,че си в Ловеч :lol:

Сираков защо не млъкне? Защо обвинява първо съдиите, а не келявата игра на футболерите си? Какво толкова представиха нашите в последните двайсет минути, когато бяха издъхнали? Сираков по - добре да мълчи, защото няма смисъл сега да дрънка.

В случея не трябва да мълчи, иначе такива сополи ще продължават да се гаврят с нас. Ние, че не сме цъфнали е ясно, ама не може тоя бездарник така да свири :!: На Сираков една от работите му е точно тази- да не позволява някакви сополи да се гаврят с Левски :evil:
Последна промяна от UltraBlue на 18 авг 2013 23:30, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 18 авг 2013 23:30

balef написа:Браво на момчетата - имаше борба и желание !
Сега ни трябват 4-5 играчи и нещата ще се оправят старши треньора ни е отличен специалист !
В Ловеч бяхме ощетени с дузпа и червен картон !

Точно същото щях да напиша. :)
С този треньор и исканите от него играчи ще почнем да мачкаме. Много умен и знаещ треньор си имаме най накрая ;)
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 23:37

Много се палите, защото този мач е все едно срещу ЦСКА, но това не е възможно да бъде. За Ловеч този мач е все едно на живот и смърт, но за нас това няма да е нормално. Довчера те играеха със селата, отбор от град с 25 000 души население, с 1000 души публика. Моля ви! Има градове като Добрич, Плевен, Русе, Благоевград, Свищов, които са в пъти по - големи, но къде са?
Направиха отбор в Ловеч, но се мислят за голямата работа. Ако бяха спечелили, нямаше да е незаслужено с оглед на посредствената игра в последните минути, но "Левски" затова е голям отбор, защото трябва да има и шанс.
Нас и ЦСКА в момента искат всячески да ни смачкат, но скоро ще плачат отново тези, които сега са най- силни и вилни. Дано!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 авг 2013 23:47

С оглед на моментното състояние точката си е успех. Да не търсехме победата накрая, не е това отбора, който искаме, но я да си видим играчите - с изкл. на Вутов, който щяха да го потрошат, кой да влезе да печели мача. Даже може да се каже, че ги изпуснахме при по-адекватно съдийство (дузпа + ч.к.).

До тук най-добрият ни трансфер е Йока. Пълна подкрепа за треньора.

Везалов вън, Срарокин направи приличен мач, но не е за бек и въобще не е за играч на Левски. Бру освен че тича и покрива терен е Муха, но има някакви зачатъци на игра за разлика от Гаджев. С двама трима нови на първо време + време след зимната пауза ще сме друг отбор...дано не е късно.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 18 авг 2013 23:47

Добър мач за нашите имайки предвид състоянието на отбора след проведената или по скоро не проведената предсезонна подготовка от неподготвения за треньор Митов.Трудно издържат нашите физически и след 60-тата мин.започват да се задъхват и им става много трудно да владеят топката.Аз очаквах този хикс,но сега съм разочарован,защото можехме да ги бием,въпреки съдията,който сигурно е имал предварителна среща с някой от Литекс.
Вече е време в Левски да дойдат нови играчи,защото само с тези няма как да се до играе полусезона,като натрупат картони или някой се контузи и на някои постове пак ще се налага да се преквалифицират.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Архив”