Литекс - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Е ДОКАГА ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ?
- Обичам Левски
- Контакти:
W84me написа:СМЕНЯМЕ СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ! С ЛЕВСКИ ТАКИВА ПОДИГРАВКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ!
Ако трябва и правителството ще сменим

W84me написа:СМЕНЯМЕ СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ! С ЛЕВСКИ ТАКИВА ПОДИГРАВКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ!
А С КОГО МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ?
Прегледай ми мненията и ще видиш, че винаги съм бил принципен в такива ситуации, независимо в чия полза са!
Обичам Левски написа:W84me написа:СМЕНЯМЕ СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ! С ЛЕВСКИ ТАКИВА ПОДИГРАВКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ!
Ако трябва и правителството ще сменим
И ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЪМ СЪГЛАСЕН!
ВРЕМЕ МУ Е - МНОГО СЕ ЗАДЪРЖА!
Гадно нали.Предния мач имаше дузпа срещу Миланов и червен картон за Ели,ама не ги дадоха,нали.Такъв е живота. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:Гадно нали.Предния мач имаше дузпа срещу Миланов и червен картон за Ели,ама не ги дадоха,нали.Такъв е живота.
А отменения ЧИСТ ГОЛ НА ЙОВОВ В НАЧАЛОТО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ, ПОНЕ СИ ПОЧНАЛ ЗА МИНАЛИ РАБОТИ ДА ГОВОРИШ!!!
Хайде, тогава да видим оттук нататък дали ще свири нормално!
ТОЯ НИКОЛА ПОПОВ Е ИЗПРАТЕН ДА РЕЖЕ ЛЕВСКИ! ПОРЕДНОТО КУЧЕ НА ГАНЧЕВ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Като гледам съдийството и ми става ясно какво ще става този мач...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- LordBogSirMattBusby

Последна промяна от LordBogSirMattBusby на 18 авг 2013 21:13, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://redarmy.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/United-1968-007.jpg[/wrapimg]
Хайде още една, само дето Гари реши да не пада. Аман ...
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.