Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 18 авг 2013 17:04

metodito написа:Гледахте ли Жейнов при Кравов?

Код: Избери всички

само да подхврля една теза относно селекцията;
На някой идва ли му на акъла, дали това със забавянето на селекцията и изгонването на 4 основни футболисти точно преди мача с Литекса, не е някво надупване на Насо към микренския късак, който е спонсор на партията на Раева   
и дали другата седмица "случайно" няма да се напълним с футболисти на проби

А замисля ли се някой, че това много прилича на Казанската афера?

Когато има логика има , въпреки, че не обичам теориите на конспирациите,но Методи май има право

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2013 17:09

Ти убеден ли си, че те - примерно Дъстли няма да цъфнат обратно? Супер кирташко изпълнение, супер непрофесионално. Това ръководство дълбае дъното със страшна сила. Но селските изпълнение на Вълка ги помним още с Илиян Стоянов, нали. Той просто така е научен. Явно в мутренските времена се е формирал като личност...Само дето Тонев и аз рядко нападам, а май-май той е в основата. Наско не знам колко са му обещали, но той плюе по репутацията си.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 18 авг 2013 17:11

emilio написа:само да подхврля една теза относно селекцията;
На някой идва ли му на акъла, дали това със забавянето на селекцията и изгонването на 4 основни футболисти точно преди мача с Литекса, не е някво надупване на Насо към микренския късак, който е спонсор на партията на Раева :!: :?: :roll:
и дали след този мач, другата седмица "случайно" няма да се напълним с футболисти на проби :idea:

И аз не ги обичам теориите на конспирациите, но това не ми прилича на казанската афера а на партийна завера :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 18 авг 2013 17:25

Хора, няма пари... Тези четиримата на година прибират милион и половина лева от бюджета на клуба и освобождавайки ги Наско си развързва ръцете за нови, които ще се хвърлят здраво в битките за да се доказват, а не само да чакат заплати без да се напъват. Аз подкрепям решенията на ръководството защото съм сигурен, че след окомплектоването на отбора ще изглеждаме по съвсем различен начин от преди.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 авг 2013 17:41

metodito написа:Ти убеден ли си, че те - примерно Дъстли няма да цъфнат обратно? Супер кирташко изпълнение, супер непрофесионално. Това ръководство дълбае дъното със страшна сила. Но селските изпълнение на Вълка ги помним още с Илиян Стоянов, нали. Той просто така е научен. Явно в мутренските времена се е формирал като личност...Само дето Тонев и аз рядко нападам, а май-май той е в основата. Наско не знам колко са му обещали, но той плюе по репутацията си.

Като казах съгласен съм с теб, но Илиян е точно човека който подкрепя тези действия на Сираков, даже доста преди това призоваваше за тях. Не знам какво Тонев прави в клуба, след като той и ''хората му '' не помагат финансово на Батков за селекцията.
Надявам се както и да завърши мача днес някой от ръководните кадри да излезе и да си каже какво става, ама истината. Ако примерно се действа през главата на Сираков както през тази и на Йоканович, той да излизе и да си каже, както преди, че е ''телевизор без говор'' и да напусне. Това което се случва в Левски не е нормално и феновете с право са напрегнати.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2013 17:45

amstel_beer написа:Хора, няма пари... Тези четиримата на година прибират милион и половина лева от бюджета на клуба и освобождавайки ги Наско си развързва ръцете за нови, които ще се хвърлят здраво в битките за да се доказват, а не само да чакат заплати без да се напъват. Аз подкрепям решенията на ръководството защото съм сигурен, че след окомплектоването на отбора ще изглеждаме по съвсем различен начин от преди.

това е идиотия. като няма пари тези не се освобождават и да искат неустойки (напълно закономерно), а се обявяват за продажба и доколкото знам сега е трансферен прозорец. И 300 000 евро общо да се вземат все е файда, а и няма да има неустойки. Все някой ще даде 100 000 за Силва например или Дъстли. Това е смехотворна сума

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 17:53

Идвам да попитам дали Сираков е още в Левски? Защото времето му като че ли изтече. :roll:
Само плюеше във Фейсбук и се правеше на голям директор, а сега колко месеца трябва да го чакаме, за да събере 11 нормални футболисти...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 авг 2013 18:02

Tommi написа:Идвам да попитам дали Сираков е още в Левски? Защото времето му като че ли изтече. :roll:
Само плюеше във Фейсбук и се правеше на голям директор, а сега колко месеца трябва да го чакаме, за да събере 11 нормални футболисти...

А ако вземе , че бием , кво ще кажете след тва ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2013 18:22

zlobul написа:
Tommi написа:Идвам да попитам дали Сираков е още в Левски? Защото времето му като че ли изтече. :roll:

А ако вземе , че бием , кво ще кажете след тва ?

Какво да бием? За днешния мач ли имаш предвид? Голяма работа ако измъкнем победата в Ловеч.
Левски София никога не е бил толкова слаб отбор! За който директор или треньор да се сетиш, все сме били по-добре от сега.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 авг 2013 18:31

Значи некадърността на инж. Иванов я търпим 5 години, а на Сираков не му даваме и 3 месеца

Върни се в “Архив”