Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 14:15

Централният защитник Йордан Милиев разкри пред ***.eu, че е предпочел да се върне в Левски пред възможността да заиграе в новака в Серия Б - Авелино.

"Играх в 2 контроли за италианците и ме харесаха. След това се прибрах в България и те ми пратиха договор, който трябваше да подшиша по факс. Някои условия в контракта обаче не ми харесаха и затова отказах да отида там. Сега може и да са ми сърдити малко", обясни сърцатият бранител.

"Снощи Наско Сираков ми се обади и ме извика на "Герена" днес. Всичко стана много бързо и преди минути подписах за 1 година. Ако Славиша Йоканович е доволен от мен през зимата може да говорим за удължаване на престоя ми в Левски. Сега обаче първо ще се опитам да се докажа пред новия треньор", каза още Милиев.

Наставникът на сините вече обяви, че ще го включи в групата още за неделното гостуване на лидера в класирането Литекс.

Добре дошъл на Данчо отново и успех. Само Левски!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 авг 2013 14:18

MuFc1878 написа:
rhaegar написа:
MuFc1878 написа:Мисля, че трябва да си върнем Иво Иванов, Дани Младенов и Райков :) Ще взимат доста по-малки заплатки от Рамос, Мюлдер, Лопес и Силва 8-)

Мани майтапа, с тях бяхме по-добре.

Към тях бих добавил и Шуменския Деко, от който Лудогорец вече нямат нужда, а за партньор на Генков ще си върнем Бабангида! Сменяме Пацо с Жоро Вратарчето. И така вече имам нужда от още 2 човека, а до тук още не сме взели чужденец :twisted: Айде останалите двама ще са сърби, та и Йокана да намаже някоя комисиона 8-)

Двамата чужденци са готови: Юсеф Рабех- поне ще си пие (може и да ги бие като е пиян), а другият да избират между Рисп, Бистрон и Бензукан. Имаше и още едно негро, но не се сещам за името му в момента. Ето ти защита. В атака могат да се подсилят с Опоку, Слори и Т. Христов. А... и вратар- Даниел Киш. Пълна окомплектовка, остана само да уточнят комисионните.
ПП. Наско се ебава с всички нас и ние всички си траем. Това е така защото когато като играч на Славия си показа задника на публиката на Левски никой не се възползва.

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 16 авг 2013 14:21

Не знам защо, но имам усещането, че Йоканович като уважаващ себе си човек (а и с някакво прилично покрито самочувствие като футболист) ще ни напусне още зимата...В такава обстановка едва ли някой би работил...Имам чувството, че от няколко години никой в Левски не знае какво прави...Само схеми, липсва стратегия, планове...Купуват се играчи, продават се, подновяване на договори, след това освобождаване, неустойки, връщане на стари играчи за сетен път...Аз вече съм в шок, аз изтърпяхме толкова много през последните години...Лошото е,че май по-лошото предстои...Много приказки и уж на всички ръководители много им пука за нас и Левски, а насреща едно голямо нищо...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 14:21

Nuke написа:
zlobul написа:Тва с Милиев е греда отвсякъде . Явно положението на "герена" е катастрофално и не е далеч времето когато всичките лайна на тара и тоньо ще осмърдят половин България.

ПП:Бъдете сигурни , че Милиев е подписал за "без пари" , дървен е отвсякъде , но е със сигурност по стабилен от Везалов и Старокин взети заедно ,просто пожарен вариант .

Колкото и да пазиш Сираков, той се води директор, а не Тонев. Нали няма да ме караш да повярвам, че Сираков изпълнява заповеди на Тонев?

Да, но Тонев и Батков дават парите а не Сираков.
Ако семейният бюджет е 2000лв. от къде ще намериш пари, а разходите ти са 4000лв. , на месец няа ли да се опиташ да ги намалиш, логично останалите от семейството трябва да се съобразяват тези 2000лв.
Даругият Вариант е да сме като ЦСКА и да взимаме всякакви като правим сметка да ги връщаме никога. Или като правителството ни, да теглим заем за себе си, който няма да връщаме ние, а целият народ.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2013 14:22

Опасявам се, че ще е много по-скоро. Днешното му интервю е предупреждение.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 авг 2013 14:28

wilge написа:
MuFc1878 написа:
rhaegar написа:
MuFc1878 написа:Мисля, че трябва да си върнем Иво Иванов, Дани Младенов и Райков :) Ще взимат доста по-малки заплатки от Рамос, Мюлдер, Лопес и Силва 8-)

Към тях бих добавил и Шуменския Деко, от който Лудогорец вече нямат нужда, а за партньор на Генков ще си върнем Бабангида! Сменяме Пацо с Жоро Вратарчето. И така вече имам нужда от още 2 човека, а до тук още не сме взели чужденец :twisted: Айде останалите двама ще са сърби, та и Йокана да намаже някоя комисиона 8-)

Двамата чужденци са готови: Юсеф Рабех- поне ще си пие (може и да ги бие като е пиян), а другият да избират между Рисп, Бистрон и Бензукан. Имаше и още едно негро, но не се сещам за името му в момента. Ето ти защита. В атака могат да се подсилят с Опоку, Слори и Т. Христов. А... и вратар- Даниел Киш. Пълна окомплектовка, остана само да уточнят комисионните.
ПП. Наско се ебава с всички нас и ние всички си траем. Това е така защото когато като играч на Славия си показа задника на публиката на Левски никой не се възползва.

Да де ама всички тези (без Киш, Рабех и Бензукан) бяха привлечени от футболният капацитет инж. Иванов. Докато беше Сираков, Рабех и Бензукан не създаваха никакви проблеми, са най-добрите защитници играли в България в последните години

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 авг 2013 14:31

Вярно е, такива бяха. Но говорим за днес- 16.08.2013 година.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 авг 2013 14:32

MuFc1878 написа:
rhaegar написа:

Вадим Рабех от панделата :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 авг 2013 14:33

Nuke написа:
zlobul написа:Тва с Милиев е греда отвсякъде . Явно положението на "герена" е катастрофално и не е далеч времето когато всичките лайна на тара и тоньо ще осмърдят половин България.

ПП:Бъдете сигурни , че Милиев е подписал за "без пари" , дървен е отвсякъде , но е със сигурност по стабилен от Везалов и Старокин взети заедно ,просто пожарен вариант .

Колкото и да пазиш Сираков, той се води директор, а не Тонев. Нали няма да ме караш да повярвам, че Сираков изпълнява заповеди на Тонев?

Не ме разбираш бе пич . Бъди сигурен , че аз първи ще почна да храня Сирака , ако ме разочарова , както съм го правил винаги . На този етап нито знам , колкото Баждеков т.е. колко пари има в клуба и колко са отпуснати за селекция и за строежа на сектор -А (тук може да се посмеем , шот няма никакви по моему ) . Бъди спокоен , аз не робувам на имена . Само Левски , всичко останало е преходно .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”