zlobul написа:
Момче , вземи се прегледай....и недей ми говори като че ли си ковчежник и на гонзо и на Сирака .Сигурно им знаеш банковите сметки
Без нерви "футболистче", ми вземи отговори на въпроса, ама май не можеш, та почна с обидите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlobul написа:
Момче , вземи се прегледай....и недей ми говори като че ли си ковчежник и на гонзо и на Сирака .Сигурно им знаеш банковите сметки
honda написа:За египетския футболист- за мен имаме нужда от точно такъв тип футболист,който има техника, добро владеене на топката и умее да изпълнява фаулове- кога за последно сме вкарали в официален мач гол от фаул? Дали въпросния футболист ще ни свърши работа ще решат Йоканович и Сирака. Ако някой си мисли ,че египетското първенство е по-слабо от нашето дълбоко се лъжи. Там играят доста по-класни футболисти от тези в нашето първенство. Преди няколко години рекордния трансфер на футболист между 2 египетски клуба беше 7 млн долара- сума немислима за който и да е български отбор. реално във водещите им отбори играят футболисти за които са платени суми от порядъка на милиони долари,а този е играл в 2-та им най-силни отбора Ал Ахли и АЛ Ихтихад. Водещите им футболисти получават заплати по над 1 млн долара годишно. Ако не ме лъже памета този беше на 2 пъти искан от Ст.Младенов в ЦСКА, но просто въобще не можеха и да си помислят да му плащат заплатата.
За Сираков- аз съм един от критиците му,но до момента за мен е направил само една грешка- освобождаването на Боримиров, за мен Борето (въпреки че е направил много глупости) има запазено място на Герена, а и когато той е бил в отбора просто сме с една класа над другите като физическа подготовка. Справка- сезон 2009 и 2013 и в двете години ние нямахме отбор ,но побеждавахме благодарение на физическото си превъзходство. Не е тайна ,че използва връзките си в Германия и дава на футболистите същите медикаменти,които се дават на футболистите на Мюнхен 1860. и в двата случая след неговото напускане формата на играчите се срина.
Относно 4-та изгонени- за мен Рамос и Мюлдер нямаха никакво желание да играят в Левски, Продължавам да твърдя ,че Жоао Силва е най-качествения централен нападател в нашето първенство(заедно с Генков) самия факт,че най-вероятно ще премине в отбор ,който ще играе квалификации за ШЛ и отбор,който ще смачка,който и да е български отбор говори достатъчно за качествата му. Но тук идва и въпроса със заплатата му- Левски не може да си позволи да има едновременно 2-ма централни нападатели като Силва и Генков- единия трябва да бъде на пейката ,а не е особено разумно да държиш на пейката футболист ,който ти струва половин милион лева на година, по-добре е да го освободиш и на негово място да вземеш футболист ,който ще играе.
reh4o написа:Днес Миро Иванов напусна отбора на Лудогорец по взаимно съгласие.
Възможно ли е според вас той да се завърне отново с Левски,защото те определено имат нужда от класен играч като него.Преди години той се раздели по доста позорен и нелеп начин със синия отбор,но може ли да го загърбят и той да заиграе при нас отново.Все пак случката стана преди много години.
Коментирайте!!!
milen.hristov написа:Чистката в Левски започна с каре чужденци, но ще продължи с български имена. Стига хората, на които е вдигнат вече жълт картон, да продължат в същия дух. Още вчера с четиримата щеше да си тръгне и Владимир Гаджев. Неговият импресарио Емил Данчев обаче е помолил шефовете на Левски да задържат нещата до края на август, с надеждата да намери отбор на клиента си. Най-вероятно Гаджев ще поеме към някоя от бившите руски републики. Това е и причината той да бъде повикан в държавния тим от Любослав Пенев.
С последно предупреждение за изгонване от състава на Левски са Димитър Везалов, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Стефан Велев, Илиян Йорданов и Михаил Иванов.
Последният бил омръзнал на всички с непрекъснатото си мрънкане, че не му се дава шанс на вратата. Наскоро Иванов е имал разговор с Наско Сираков, на който е поел ангажимент да се държи по-мъжки. Дните му на Герена обаче изглеждат преброени, с оглед желанието на Славиша Йоканович да си вземе нов вратар на Герена от Сърбия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта