Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
asdfghj

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот asdfghj » 14 авг 2013 13:04

Red joker написа:Искам да задам един прост въпрос към критикарите на сегашното ръководство:какво би станало ,ако утре Томов,Тодоров иСтойчо кажат,че напускат и не искат повече да се занимават.Моля дайте прогноза и конкретна, РЕАЛНО обоснована алтернатива за нов начин на управление. ;)

ФК ,,ЦСКА" АД обявява фалит. Пръква се ЦСКА 23 / Горно Камарци / някъде из А, Б, С или Д регионална група. Стадион ,,Българска армия " най-после е освободен от присъствието на ФК, а апетитите идват с яденето !.. Изгражда се чуден ,,София ленд " в центъра на Борисовата градина, с любезното съучастие на супер актуални офшорки ... И Човекът е доволен,..,, Дългогодишните му усилия са възнаградени, подобаващо !" ! :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 13:58

asdfghj написа:
Red joker написа:Искам да задам един прост въпрос към критикарите на сегашното ръководство:какво би станало ,ако утре Томов,Тодоров иСтойчо кажат,че напускат и не искат повече да се занимават.Моля дайте прогноза и конкретна, РЕАЛНО обоснована алтернатива за нов начин на управление. ;)

ФК ,,ЦСКА" АД обявява фалит. Пръква се ЦСКА 23 / Горно Камарци / някъде из А, Б, С или Д регионална група. Стадион ,,Българска армия " най-после е освободен от присъствието на ФК, а апетитите идват с яденето !.. Изгражда се чуден ,,София ленд " в центъра на Борисовата градина, с любезното съучастие на супер актуални офшорки ... И Човекът е доволен,..,, Дългогодишните му усилия са възнаградени, подобаващо !" ! :(

Кой човек ? Ако е този от аватара ти ,е нормално,само че той трябва да поработи още доста за това ниво от еволюцията. :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2013 17:28

Red joker написа:Я кажи ти ,като толкова знаеш ,кой е на левски собтвеник и кой ше им запълва дупките?!

Не съм разбрал досега, че и Левски ще стават публично акционерно дружество, та да се поинтересувам и от техните дупки 8-)

А кой им е собственик не зная и не ме интересува.

ПП- От какъв зор ме питаш за собственика на Левски не разбрах?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 авг 2013 17:57

Кашчей написа:
Red joker написа:Я кажи ти ,като толкова знаеш ,кой е на левски собтвеник и кой ше им запълва дупките?!

Не съм разбрал досега, че и Левски ще стават публично акционерно дружество, та да се поинтересувам и от техните дупки 8-)

Е ти как питаш постоянно няк'ви неща?!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 авг 2013 23:09

Кашчей написа:

Не бе, просто питам.Щото аз по принцип се интересувам от дупките ,като цяло.Дупки има... всякакви.За собственика те питам щото всички се интересуват кой е и може би искат да го питат нещо,... ама щом не те интересува ...добре,поне кажи ако знаеш някой,който го познава.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 авг 2013 11:47

Легендата на ЦСКА и бивш спортен директор на клуба Аспарух Никодимов призова треньора Стойчо Младенов да спре да лети в облаците и да започне да проявява малко повече здрав разум. Паро е обиден на Младенов за отношението към себе си, но се опитва да го оправдае заради огромното напрежение, което Екзекутора на Ливърпул изпитва в момента. "Сърдя се единствено за това, че първо ме поканиха да работя, а след това се държаха сякаш не ме познават. Не съм на 20 години, че да си играят с мен на иди ми-дойди ми. Стойчо да си помисли малко за поведението си. Доста от приятелите му вече не са с него, отбягват го. Трябва да види вината в себе си, не само другите да са му виновни", казва Паро пред "Тема Спорт". Той, Стоян Йорданов и Христо Маринчев прекратиха едностранно договорите си с ЦСКА заради неполучени заплати.

Дъртака беше в ЦСКА единствено заради парите от боклуците в това се уверих на 100% :!:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:59

Teo написа:
Легендата на ЦСКА и бивш спортен директор на клуба Аспарух Никодимов призова треньора Стойчо Младенов да спре да лети в облаците и да започне да проявява малко повече здрав разум. Паро е обиден на Младенов за отношението към себе си, но се опитва да го оправдае заради огромното напрежение, което Екзекутора на Ливърпул изпитва в момента. "Сърдя се единствено за това, че първо ме поканиха да работя, а след това се държаха сякаш не ме познават. Не съм на 20 години, че да си играят с мен на иди ми-дойди ми. Стойчо да си помисли малко за поведението си. Доста от приятелите му вече не са с него, отбягват го. Трябва да види вината в себе си, не само другите да са му виновни", казва Паро пред "Тема Спорт". Той, Стоян Йорданов и Христо Маринчев прекратиха едностранно договорите си с ЦСКА заради неполучени заплати.

Дъртака беше в ЦСКА единствено заради парите от боклуците в това се уверих на 100% :!:

Най-жалкото е, че точно Стойчо пожела Никодимов да бъде върнат на Армията преди година, а после дъртия се направи на п.тка, когато Титаните търсеха цаката на Младенов, за да го освободят. Остана си на заплатка при тях и сега очаква от Младенов да си затвори очите за това предателство. Егати лицемерието!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 авг 2013 12:17

Да сравняваш Стойчо като футболист и като треньор с Паро е просто смехотворно.Да не говорим за "заплатките" на единият и другият при Титан. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 авг 2013 12:33

Ако Т&Т напуснат утре фалираме.Стойчо ако си тръгне взимаме друг треньор и си продължаваме,той не е фактор за оцеляването на ЦСКА,той си е просто треньор(наемен работник).

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 авг 2013 12:34

mistreated написа:
Teo написа:

Най-жалкото е, че точно Стойчо пожела Никодимов да бъде върнат на Армията преди година, а после дъртия се направи на п.тка, когато Титаните търсеха цаката на Младенов, за да го освободят. Остана си на заплатка при тях и сега очаква от Младенов да си затвори очите за това предателство. Егати лицемерието!

Стойчо оня ден го каза, че никога лоша дума не е казал и няма да каже по червена легенда или цесекар.. не мога да разбера, тоя дъртак какво плюе по Стойчо, при положение, че ние още сме в кома :roll:

Върни се в “Архив”