Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2013 11:32

БАЙ ШНУР написа:Кевин Бру защо не е изгонен и той :?: :?: :?:

Няма право на два трансфера в един и същи прозорец, зимата може да се опитат да му вземат някое евро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
vas_yoo
Контакти:

Мнениеот vas_yoo » 14 авг 2013 11:34

мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно
Стресът ебава майката на прогреса...

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 14 авг 2013 11:35

mistreated написа:
abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.

Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.

То е ясно, че няма, но новите ще бъдат: вратар, централен защитник, ДЕСЕН ЗАЩИТНИК, ДЯСНО КРИЛО и НАПАДАТЕЛ. С други думи казано - махат се тези, за да дойдат други на мястото им, което е логично. Дали ще са по-добри ще видим. Но няма как да се вземат нови футболисти, а и тези да останат и да си получават заплатите...
Защо точно тези - това предполагам е решение на треньора. Лопес и Силва няма да ги коментирам - то се вижда. Ромос наистина беше добре като дойде, но след като му изгоряха паричките в Кипър спря да играе. От тогава за почти година време не може да се отърси от този проблем и да мисли за футбол и не виждам за какво да остава.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:36

vas_yoo написа:мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно

И как точно си я представяш тази работа с Попадийн, като въртите Пелето на всички постове само и само да не се пускат юноши? Путинчанин ще ви оправи, той е по-класен от Мюлдер.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Hernan_Crespo
Контакти:

Мнениеот Hernan_Crespo » 14 авг 2013 11:37

Сираков: Решението за четиримата е мое, с тях не можем да постигнем целите си

Понеже с Везалов, неможещия да спира топката Даниел Димов и Стефан Велев ще ги постигнем ...

От напускащите чужденци (чийто основен грах явно е размерът на заплатата) ще ми липсва само Дъстли - онзи ден срещу Берое им показа с няколко фирмени шпагата за какво става въпрос.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 авг 2013 11:37

Яд ме е само за Мюлдер, защото по принцип е качествен играч. Рамос също има качества, но формата му в последната година е потресаваща. Смятам че Йорданов при все, че е по-слаб от Рамос има поне повече желание за игра. Нека видим.
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:37

Венелин написа:
mistreated написа:
abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.

Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.

То е ясно, че няма, но новите ще бъдат: вратар, централен защитник, ДЕСЕН ЗАЩИТНИК, ДЯСНО КРИЛО и НАПАДАТЕЛ. С други думи казано - махат се тези, за да дойдат други на мястото им, което е логично. Дали ще са по-добри ще видим. Но няма как да се вземат нови футболисти, а и тези да останат и да си получават заплатите...
Защо точно тези - това предполагам е решение на треньора. Лопес и Силва няма да ги коментирам - то се вижда. Ромос наистина беше добре като дойде, но след като му изгоряха паричките в Кипър спря да играе. От тогава за почти година време не може да се отърси от този проблем и да мисли за футбол и не виждам за какво да остава.

ОК, аз пак ви питам. Не бяхте ли вие, които мрънкахте, че всяка година взимате половин нов отбор и така не може да се изгради нищо? Тия нови 5 човека кога точно ще се обиграват? 2-3-5 месеца?
И нали си наясно, че пак ще бъдат чужденци?
Последна промяна от mistreated на 14 авг 2013 11:39, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 14 авг 2013 11:38

mistreated написа:
vas_yoo написа:мюлдер, та мюлдер.. той има 2 мача силни за последните 2 години, а рамос въобще като го гледам ми скъсваше нервите. Аз съм за това решение на Наско, и дано дадат шанс на Христо Попадийн, все пак ми се струва добра алтернатива вдясно

И как точно си я представяш тази работа с Попадийн, като въртите Пелето на всички постове само и само да не се пускат юноши? Путинчанин ще ви оправи, той е по-класен от Мюлдер.

Ще ви откраднем Апата за десен бек, доволен ли си? Ей, голямо притеснение от фенове на други отбори за десния ни бек! :mrgreen:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 14 авг 2013 11:40

Yoda написа:МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЕШЕНИЕТО НА СИРАКОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Силва не става за сериозен футбол. Има физика на централен нападател, но няма никакви футболни умения. Трудно би се наложил даже в отбор от българската Б група.
2. Бразилчето е смешно ! Нивото му е да рита платнена топка в гетото на Сао Пауло
3. Рамос създава впечатление на футболист който технично борави с топката. Само създава такова впечатление иначе футборните му умения са потресаващо слаби. Техниката му е бавна и предвидима. Не умее да играе във фаза защита и във всеки мач е потенциален червен картон.
4. Мълдер - човека който много тича, но за къде ????? Най неориентирания играч в защитата. Само създава впечатление , че върши нещо. Всички стойностни отбори , с които сме играли в първеството и в ЕКТ ни атакуват през зоната на Мълдер, защото бързо го преценяват като дупка.

+1
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 авг 2013 11:40

Хубаво са ги махнали тия. При заплатите които получават трябва да са твърди титуляри и да дърпат отбора, но явно по някаква причина не се получава. Дано намерят адекватни попълнения и да спрат с практиката да се дават високи заплати без обвързване с брой участия, постигане на определени цели, дисциплинарни провинения и т.н.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”