Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот Teo » 14 авг 2013 11:07

mistreated написа:
abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.

Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.

Остави ги тия братле, просто простия сърбин не може да си нареди отбора, Стойчо да не се ослушва и да ги взима и двамата и десния флаг сме си го оправили!

Потребителски аватар
papimed
Контакти:

Мнениеот papimed » 14 авг 2013 11:09

Син до гроб_ написа:Оздравителният път на Левски започва лека-полека и не се съмнявам , че решението на Сираков е повече от правилно! Малко ми е жал за Мюлдер, защото не е никак лош играч, но като се замисля, дали на него му е толкова мъчно и болно за Левски, колкото на всички нас?! Сега очакваме нови и внимателно подбрани футболисти, отговарящи за класата и името на Левски! Браво на Наско! Така се действа с твърда ръка и без поддаване на емоции спрямо играчите, които не стават за клуб като Левски, навръх 100 годишнината му!

Колега, да ми посочиш кой от българите става за "ЛЕВСКИ" ? Не навръх 100 годишнината, а изобщо ! Чудя се как и на Нуно Пинто не са му посочили пътя - защото идеята е да има пълна разруха !

И кой ще плаща неустойките ?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 14 авг 2013 11:09

mistreated написа:
abiati написа:Повече от ясно е, че трябват промени. Въпросните играчи, са чужденците които трябва да са с класа над останалите и да дърпат отбора към успехи. Като се сложат нещата на кантар и се видят резултатите, по скоро съм склонен да застана зад решението на Наско. Определено не са си заслужили заплатата с резултати. Ако друга професия вземат чужденец 3 пъти по-скъп от българин и не постигне резултати, още на 2 месец ще е вън.
П.С. малко ми е тъжно за Мюлдер, който в началото на престоя много харесах.

Що, да не би да имате в отбора българин по-добър от Рамос на десното крило или Мюлдер на десния бек? Те пак са класа над българските ви играчи на тези постове.

Стига си чел между редовете! Каза се ,че ще дойдат нови играчи за тези постове!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:09

Мюлдер беше най-добрия ви играч след Родригес през пролетта. Или ви е къса паметта кой изнесе мачовете срещу Литекс в Ловеч, срещу ЦСКА, че и срещу Лудогорец?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 14 авг 2013 11:10

Класни играчи-чужденци в българския футбол не виреят.

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 14 авг 2013 11:10

Иначе БРАВО на НАСКО!!! Даже още трябва да има! И сред българите! При тези резултати, който и да си замине няма да е грешка :idea:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 11:11

Teo написа:Остави ги тия братле, просто простия сърбин не може да си нареди отбора, Стойчо да не се ослушва и да ги взима и двамата и десния флаг сме си го оправили!

[offtopic]Няма кой да им плаща заплатите, а и аз не харесвам Рамос. Но Мюлдер е класа за нашето първенство.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

simonovich
Контакти:

Мнениеот simonovich » 14 авг 2013 11:11

Син до гроб_ написа: Малко ми е жал за Мюлдер, защото не е никак лош играч, но като се замисля, дали на него му е толкова мъчно и болно за Левски, колкото на всички нас?!

Е ти очакваш сега да дойдат хора, на които им е мъчно и болно за Левски ли?!?! Това може да стане само ако ни вземат нас двамата с теб на техните места :)

За другите мога да се съглася (особено за Силва беше повече от задължително), ама това с Мюлдер е страшна глупост. Изобщо не ме интересува каква му е заплатата, при положение че ни е един от най-класните футболисти в последните много години и определено е най-добрият десен бек в България. Да не говорим, че тая заплата той си я е заслужил с играта си за Левски (все пак му я дадоха преди няколко месеца), а не му е дадена само на база слухове, че бил много добър, какъвто очевидно беше случаят със Силва и подобни...

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 14 авг 2013 11:12

Много разбирачи има тук , нека разбирачите знаят че Наско знае какво прави . Щом е преценил така , значи според него така е правилно , пък и Батков е съгласен. Точка.
Обичам Левски

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 14 авг 2013 11:13

Правилно решение на Наско.

Върни се в “Архив”