Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот CSKA69 » 11 авг 2013 23:01

blue magic написа:
CSKA69 написа:Струва ми се, че Йоканович няма да изкара и до Коледа..Продължава човека да изглежда като някой, който изобщо не знае къде е попаднал и за какво се бори... Дали пък няма да видим Ивайло Петев скоро начело на Левски?! :?

Изобщо няма да го видиш - нито скоро, нито нескоро.

Ами дано да си прав... Аз го искам за треньор при нас - вярно, че не е най-добрия треньор на света по отношение на тактика и водене на мач, но поне ще научи отбора да играе модерен, приятен за гледане футбол - нещо, което при сегашния ни старши е почти граничещо с фантастиката..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 авг 2013 23:05

Милене,тази вечер Наско го заявява в прав текст-ПАРИ НЯМА ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ СВОБОДНИ АГЕНТИ,ти заключваш темата.
Ок сини братко дано го правиш а доброто на синия любим отбор.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 авг 2013 23:18

zlatan написа:Милене,тази вечер Наско го заявява в прав текст-ПАРИ НЯМА ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ СВОБОДНИ АГЕНТИ,ти заключваш темата.
Ок сини братко дано го правиш а доброто на синия любим отбор.
Какъв проблем е това, че нямало пари? Най-големите успаехи по времето на Мъри бяха постигнати с по-малко пари от тези сега. Последните две години като имаше пари, какво направихме? По добре да си направим сектор А вместо да даваме луди пари за разни ментета както беше до сега. И сегашните футболисти не са чак толкова лоши, но не са отбор, а новият треньор не може да направи такъв за две седмици. Трябвало нови футболисти, четири, пет, десет. Ами то, ако купят Меси, Роналдо и още няколко такива и аз да съм треньор ще успея.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 авг 2013 23:29

Отново проблема с вкарването на голове .. Имаме положения и не можем да ги реализираме.Родригес от както дойде интереса от Спортинг играе все по-зле и по-зле.Ако на неговото място при пропуска беше Генков,резултата щеше да е друг. Трябва да бъдат продадени Силва,Рамос,Лопес,Йорданов и да се вземат защитници и поне 1 нападател.

Не нападайте Йоканович ! Вижда се подобрение в играта,но пропуските последните 2 мача бяха прекалено много ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 11 авг 2013 23:45

А бе добре сме си. Лично за мен не трябват нови футболисти сега. Просто няма никакъв смисъл.

Свободен агент средата на Август :mrgreen: По-добре аз да играя.
Ако Йоката изстиска максимума от тия играчи и се види, че верно не стават, да взимат нови. Но еи така да наберем още анонимници и да му бият шута на сърбина няма смисъл. От години най-слабите ни трансфери са треньорите.
Докажи, че ставаш за треньор и тогава прави селекция, няма всеки сезон да мъкнем по 10 нови

Аз виждам разлика в играта на някои от футболистите и за кратко показаха, че има хляб в тях. Пинто, Вазалов, Бру има какво да покажат.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 авг 2013 00:00

Laetitia написа:Цецо Генков много ме изнерви в тоя мач. Не се спря да вика по нашите, по техните, по съдията.
С такова поведение няма да прокопса.

Това е основната причина поради, която не успя и в Русия, и в Полша.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 авг 2013 00:09

имало много, които не стават за "Левски"? Ами от новите колко стават за "Левски"?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

joro65
Контакти:

Скандален червен картон за Берое

Мнениеот joro65 » 12 авг 2013 00:12

А не виждам нито една медия да го има като заглавие!!!!Просто съдията се предаде под натиска на играчите,което говори или за слаб съдия ,или за въздействие върху него за определена подкрепа на отбора на народа......ако започнат пак да наказват съдии,трябва незабавно да се спретне съдийски курс,защото няма кой да свири до края :)Интересно ще има ли наказание за Кабаков??
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2013 00:13

Нямало пари в Левски. Ами то като имаше се купиха опокувци, цилви , марсиньовци и прохазки . Това не им стигна , затва бутнаха и сектора.
В този ред на мисли , след като нямат пари за играчи , откъде ще извадят за строежа на сектор-А ? Е да , ама не се намери един журналист да зададе този въпрос.

ПП: Ще си останем с излятите основи на сектора , поне още 2-3 години.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 12 авг 2013 00:14

groti написа:О,я стига драми. Опитаха са,не успяха. Има някакъв прогрес,дори и малък. Не знам каква подготовка е водена щом грохнаха в 60-тата минута. Щом враговете ни са загрижени Йоканович да си ходи,значи сме на прав път. Нямахме късмет и онзи гей имаше ден. Получи се хубав мач що годе. Важното е да подкрепяме Йоканович,сигурен съм,че с него ще имаме успех. Поне играха с желание този път. Бру за първи път играе нещо. Мисля че,Рамос трябва да си ходи. Най-после и Пинто направи що-годе добър мач. Имаме дълъг път да извървим. Много сме назад в сравнение с първите 2-3 отбора. Надявам се втория полусезон да наваксаме.
Просто не знам дали сме гледали 1 мач. Пинто и Рамос за мен бяха абсолютни нулички, да пускат Попадийн и Илиян Йорданов ще бъде 100 пъти по-добре според мен.Пък и са Българи!Антонио и Пламен играха добре, Велев в защитен план Отличен 6 в атака Слаб 2. Генков няма как да му се търси вина нито пък, на който и да е нападател, защото получават по 1 максимум 2 и то не 100 % възможности.

Върни се в “Архив”