Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот Жоржиньо » 11 авг 2013 15:04

ehh написа:С един нападател сме в групата за мача :shock:

Според теб,тоя Силва нападател ли е?За мен е защитник на другия отбор!

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 11 авг 2013 15:06

Жоржиньо написа:
ehh написа:С един нападател сме в групата за мача :shock:

Според теб,тоя Силва нападател ли е?За мен е защитник на другия отбор!

4-та греда на техната врата е :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 авг 2013 15:08

момци, ние тръгваме за мача...Пътят ни е около 2 часа и половина-3...Като се включат и задължителните "подгрявания" с някоя бира в таз жега... ;) Всеки, който се чувства съпричастен към съдбата на отбора ни,трябва да намери начин да е с него. Особено за тези, които са от София. Те нямат оправдание да не отидат на Герена. Срамота е, пичове...Моята подкрепа я давам колкото мога- все пак ми излиза едно 100-ина лева (с горивото)...Но винаги при първа възможност съм там- в "Долината на глинените гърнета", където друго време и другаде...няма. Елате и вие, нека бъдем заедно срещу всички. Левски има нужда от нас!
И СААААМООО ЛЕЕЕВСКИИИИ, ООООЛЕЕЕЕ!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2013 15:10

santiliana написа:момци, ние тръгваме за мача...Пътят ни е около 2 часа и половина-3...Като се включат и задължителните "подгрявания" с някоя бира в таз жега... ;) Всеки, който се чувства съпричастен към съдбата на отбора ни,трябва да намери начин да е с него. Особено за тези, които са от София. Те нямат оправдание да не отидат на Герена. Срамота е, пичове...Моята подкрепа я давам колкото мога- все пак ми излиза едно 100-ина лева (с горивото)...Но винаги при първа възможност съм там- в "Долината на глинените гърнета", където друго време и другаде...няма. Елате и вие, нека бъдем заедно срещу всички. Левски има нужда от нас!

Времето е идеално за мач. Днес е малко по хладно :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 11 авг 2013 15:14

santiliana написа:момци, ние тръгваме за мача...Пътят ни е около 2 часа и половина-3...Като се включат и задължителните "подгрявания" с някоя бира в таз жега... ;) Всеки, който се чувства съпричастен към съдбата на отбора ни,трябва да намери начин да е с него. Особено за тези, които са от София. Те нямат оправдание да не отидат на Герена. Срамота е, пичове...Моята подкрепа я давам колкото мога- все пак ми излиза едно 100-ина лева (с горивото)...Но винаги при първа възможност съм там- в "Долината на глинените гърнета", където друго време и другаде...няма. Елате и вие, нека бъдем заедно срещу всички. Левски има нужда от нас!

там сме :P ;)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 11 авг 2013 15:48

suarez написа:
Bojko Berojko написа:
Без име написа:
fen-fen написа:
Никой не ви мрази, вие мразите всички. Да отстояваш някаква позиция не значи, че мразиш някого. Но когато ругаеш и плюеш по някого няма как това да не остане незабелязано! Това го правят много твои колеги, фенове на Левски. Аз не вярвам никой нормален фен на футбола да се радва на неуспехите на другите, нормално би било да се радваш на своите успехи, без да се злорадсва. За жалост в България всичко е изкривено. Голяма част от така наречените "феновете" ( за мен те не са фенове) а човечета, които търсят къде да си излеят комплексарщината, по вече мразят, надничат в чуждия двор, вместо да обичат и да гледат в своята градинка. Винаги съм гледал принципно на нещата и съм се старал да бъда обективен. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си стъпят на краката, за да има един оспорван шампионат. Да гледаме по вече футбол с по голяма класа. Това е в интерес на всички и най вече за българския футбол.

Глупост след глупост. "Червените" фенчета научиха цялата "А" група да викат кзл, когато играят с Левски. После ние ви мразим! Много ясно, че ще мразим всеки, който се гаври с името на Апостола!!!
Да не говорим, че когато Левски отпадне от Европа цяла седмица форума вдига тържества. :roll:

Червените фенчета нямат нищо общо с това! Първи ние през 1972 г сме почнали да ви викаме така,но тогава през тоталитаризма не се даваше гласност на това ,по разбираеми причини!!!

С това ли се гордеете бе хора? Че сте почнали да обиждате съперник? Толкова ли сте жалки? Майната му дали цска, берое или Горна Оряховица са почнали така да викат първи - ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ! Жалка картина сте. После защо се мразят агитката на Левски и тези на другите отбори - много е просто, никой никога не са псували сини, докато не дойде онзи мач с цска за първенството на Армията, където сините излязоха с фланелки "Аз мразя цска"... и това не го разбирам - голяма селяния. Ама в България всичко е така - селска сган, ако може и нещо "на аванта" да се фане - най-хубаво ще е. Та... БЕРОЙЦИ - гордейте се, че сте измислили "КЗЛ".. Ние се гордеем с над 26 тенекиени съда във ветрината ни. Но не се гордеем с тези "футбалери" и все пак - ще се опитаме да ги подкрепим.

Гордеем се,че сме първия отбор опълчил се срещу Държавния апарат наречен Милиция по това време
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 авг 2013 16:00

САМО ЛЕВСКИ! Всички на стадиона ! Бием ги и настигаме Ботев и Литекс! :twisted:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
boiko1
Контакти:

Мнениеот boiko1 » 11 авг 2013 16:36

Групата от Фондови Жилища тръгва...........САМО ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 11 авг 2013 17:48

Bojko Berojko написа:
Гордеем се,че сме първия отбор опълчил се срещу Държавния апарат наречен Милиция по това време

Ебаси гордоста. Тука само приказвате, колкото да не заспите. Кво се гордеете и как сте се "опълчили"? Що през 1972 не са опънали плакат, че мразят БКП и милицията, като се искали опълчение срешу апарата на БКП?
Или си с акъла на 15 годишен и си слушал, но не си дочул разните истории, или просто наистина приказваш, колкото да не заспиш.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 авг 2013 18:41

Тръгваме на мача и мощно СИНИ ШАМПИОНИ !

Върни се в “Архив”