Двамата от Тотнъм няма да пристигнат в Левски
Ръководството на Левски окончателно се отказа от варианта да привлече Дейвид Бентли и Кристиан Себайос. Шефовете на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ са преценили, че тези футболисти не са подходящи в момента.
Бентли, който е свободен агент, е с впечатляваща визитка и мачове за националния отбор на Англия.
Младият испанец Кристиан Себайос не е толкова популярен, но е считан за сериозен талант. Най-вероятно сините не искат да рискуват с неговото привличане, за да не стане издънка, като с Жоао Силва, който дойде от Евертън, но перманентно е резерва.
Източник:
[offtopic]http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=364743[/offtopic]
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
Wishes написа:Двамата от Тотнъм няма да пристигнат в Левски
Ръководството на Левски окончателно се отказа от варианта да привлече Дейвид Бентли и Кристиан Себайос. Шефовете на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ са преценили, че тези футболисти не са подходящи в момента.
Бентли, който е свободен агент, е с впечатляваща визитка и мачове за националния отбор на Англия.
Младият испанец Кристиан Себайос не е толкова популярен, но е считан за сериозен талант. Най-вероятно сините не искат да рискуват с неговото привличане, за да не стане издънка, като с Жоао Силва, който дойде от Евертън, но перманентно е резерва.
Източник:
[offtopic]http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=364743[/offtopic]
Каква изненада, шокиран съм!

Сега очаквам да проявим интерес към Меси и Иниеста, но след внимателен анализ шефовете на клуба от стадион „Георги Аспарухов“ ще преценят, че тези футболисти не са подходящи в момента.
Раев, Раев и ти се оказа една п.утка бате!
Напълно очаквано да не станат тези трансфери.
Продажбата на Мулдер грешка или необходимост??!!
Колеги как смятате грешка или необходимост ще е ако продадем и дадем под наем Мулдер на Ботев?? ..............моето скромно мнение е че това ще бъде голяма грешка за мен той заедно с гари е единствения ни наистина класен чужденец вярно че имаше и слаби мачове но като цяло си е бил на ниво
тъй че силно се надявам ръковдните фактори в Левски да се замислят малко преди да направят поредния си лекомислен ход и после да се скубем косите..............примерите са твръде мн е не е нужна да бъдат отново изброявани
тъй че силно се надявам ръковдните фактори в Левски да се замислят малко преди да направят поредния си лекомислен ход и после да се скубем косите..............примерите са твръде мн е не е нужна да бъдат отново изброявани
Re: Продажбата на Мулдер грешка или необходимост??!!
Аз съм ЗА да бъде оставен,защото има качества и си струва труда да се опита да му се вдигне формата.
- Raoul_Duke
Добре ще ни дойде още един "ненужен" от класата на Професор Цветков 

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

-
- Контакти:
Колко вече станаха продадените сини футболисти, които като отидоха в другите отбори доказаха, че продажбата им е била грешка?
Последна промяна от minchev_1951 на 07 авг 2013 14:06, променено общо 1 път.
- Captain Stottlemeyer
Предполагам, че основен фактор за евентуалната продажба е високата му заплата. Явно и треньорът има предвид за този пост свой сънародник - дано по-евтиното не ни излезе накрая (както обикновено) по-скъпо.
А Мюлдер е добър - няма спор, но само когато иска да играе. Спомням си и че преди да преподпише с "Левски" изнудваше ръководството за доста височка заплата... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Йоката ще прави място за Путинчанин-а
. Грешка ми се вижда, още повече, че сърбина не се знае дали ще издържи до зимата. Мулдер ( или Мюлдер ) не е лош играч, но се научи на българските мурафети и класата му спадна значително.

Леевски, оле

Само с видеа от Ютуб не може да се правят трансфери. Страх го било да не стане като със Силва.....ми пращаш скаути,гледаш го,преценяваш. Не е толкова трудно,е добре де,за нас е трудно!