Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Еми писна ми ..

Мнениеот Lyubooo » 14 окт 2009 23:04

споко, според Мъри, по-добри от тях няма в нашето първенство!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 окт 2009 23:04

Чакай и се надявай :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 14 окт 2009 23:07

CSKA ME написа:Чакай и се надявай :)

Мислиш, че няма ли .. все пак е националния .. на следващия цикъл съм пак на стадиона
Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 окт 2009 23:09

LUDAKIS написа:
CSKA ME написа:Чакай и се надявай :)

Мислиш, че няма ли .. все пак е националния .. на следващия цикъл съм пак на стадиона

Не съм казал, че няма :) Просто е заложено в нас да милеем за България в каквото състояние и да е.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

ivailodiakov
Контакти:

Мнениеот ivailodiakov » 14 окт 2009 23:18

В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 14 окт 2009 23:21

ivailodiakov написа:В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?

мдам прав си .. забравен някъде в Русия си мисля ? :(
Изображение

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 15 окт 2009 00:09

LUDAKIS написа:
ivailodiakov написа:В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?

мдам прав си .. забравен някъде в Русия си мисля ? :(
Каза че няма да играе докато Мъри е треньор-нали го обвини за загубата от Сърбия? Това беше първият му ход като новоназначен треньор

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 15 окт 2009 00:10

LUDAKIS написа:С риск да започне една междоклубова война искам да повдигна темата за тези двама прекрастни защитници Иван Иванов и Костадин Стоянов . Не бих искал да извинявам националния с тях но се съгласете че тези грешки който правят провалиха тотално мача с Кипър . Пак повтарям не уневинявам никой с тях защото без техните грешки мача вървеше към равен . Но и тогава и сега Иванов и проблеми със спирането , увладяването на топката .. сега пак гола беше заради него . Костадин Стоянов неможа един точен пас да даде .. се криви нанякъде ..
Извинявам се забравих и за другия "златен" защитник Пламен Николов същия куц кон ... първия гол на Кипърците беше заради него сега дуспа че нямаше нямаше но подходи по същия начин както към нарушението преди това отзад след закъснение .. Ако това е бъдещето на нашата защита мога да ви кажа че и на Междогалактическото през 3140 няма да се класираме с формат 110 отбора от всяка планета ..

Дете,отиди на лекар

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 окт 2009 00:26

В Русия е.В Русия е.
Само Черно море.

vesodoc
Контакти:

Re: дъно 350 човека на мач 300 от тях от БФС

Мнениеот vesodoc » 15 окт 2009 06:17

Neron написа:Този мач трябваше да се играе в Бургас пред пълни трубини а не в София през 300 човека.Такива мачове както и контролата с Латвия ли кой беше трябва да се играят в провинцията.

Абсолютно съм съгласен!!! Макар че съм софианец.

Върни се в “Архив”