Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Еми писна ми ..
Чакай и се надявай 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
CSKA ME написа:Чакай и се надявай
Мислиш, че няма ли .. все пак е националния .. на следващия цикъл съм пак на стадиона
LUDAKIS написа:CSKA ME написа:Чакай и се надявай
Мислиш, че няма ли .. все пак е националния .. на следващия цикъл съм пак на стадиона
Не съм казал, че няма

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
-
- Контакти:
В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?
ivailodiakov написа:В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?
мдам прав си .. забравен някъде в Русия си мисля ?

- omegga megadeath
- Контакти:
Каза че няма да играе докато Мъри е треньор-нали го обвини за загубата от Сърбия? Това беше първият му ход като новоназначен треньорLUDAKIS написа:ivailodiakov написа:В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?
мдам прав си .. забравен някъде в Русия си мисля ?
LUDAKIS написа:С риск да започне една междоклубова война искам да повдигна темата за тези двама прекрастни защитници Иван Иванов и Костадин Стоянов . Не бих искал да извинявам националния с тях но се съгласете че тези грешки който правят провалиха тотално мача с Кипър . Пак повтарям не уневинявам никой с тях защото без техните грешки мача вървеше към равен . Но и тогава и сега Иванов и проблеми със спирането , увладяването на топката .. сега пак гола беше заради него . Костадин Стоянов неможа един точен пас да даде .. се криви нанякъде ..
Извинявам се забравих и за другия "златен" защитник Пламен Николов същия куц кон ... първия гол на Кипърците беше заради него сега дуспа че нямаше нямаше но подходи по същия начин както към нарушението преди това отзад след закъснение .. Ако това е бъдещето на нашата защита мога да ви кажа че и на Междогалактическото през 3140 няма да се класираме с формат 110 отбора от всяка планета ..
Дете,отиди на лекар
ivailodiakov написа:В тоя ред на мисли се питам при всичките проблеми в защитата къде е Валентин Илиев?
В Русия е.В Русия е.
Само Черно море.
Re: дъно 350 човека на мач 300 от тях от БФС
Neron написа:Този мач трябваше да се играе в Бургас пред пълни трубини а не в София през 300 човека.Такива мачове както и контролата с Латвия ли кой беше трябва да се играят в провинцията.
Абсолютно съм съгласен!!! Макар че съм софианец.