Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Re: Левски-Отбор на ветерани!

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 13 окт 2009 18:08

Единствената уважителна причина това да се случи е ,ако правим на Мечето....бенефис!
наистина....дето се вика ...Мечето се ше я ритне в сака..ама не е в това перспективата!
Батков и Гонзо полудяха....и Кривото ,ако дойде сме си точно команда за лечебна физкултура!
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

fenx
Контакти:

Мнениеот fenx » 13 окт 2009 18:11

Да, разбирачи сте всички! А видяхме ги уж по-младите колко струват! Много са добри в Биад! Имаме нулево поколение, не разбрахте ли! Телкийски е много добре, че Левски го взе! Ще видите!

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 13 окт 2009 18:25

Не може само с юноши да се играе нали трябва да има някой в напечените моменти да вади мачовете и да предава опита си на по- младите.Но наистина ако само с футболисти над 30 години ще се прави селекция това еще е много тъпо.

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 13 окт 2009 18:29

radi1990 написа:1.Петков
3.Миланов
11.Топузаков
5.Рабех
25.Вагнер
27.Бардон
70.Симонович
..Александров
21.Телкийски
10.Йовов
9.Гонзо
Ако отбора изгледжда така след зимната пауза аз не съм оптимист за бъдещето!

Така е пич тука си мнооого прав.а имате тооолкова млади таланти.защо не ги обигравате при загубен сезон? Вижте нашите '"Пеневи" какво правят. Без рискове не става
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 13 окт 2009 18:39

Ветерани или не, някак си ще докуцат до второто място.
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 13 окт 2009 18:45

downlow написа:Не може само с юноши да се играе нали трябва да има някой в напечените моменти да вади мачовете и да предава опита си на по- младите.Но наистина ако само с футболисти над 30 години ще се прави селекция това еще е много тъпо.

На времето почнаха да играят Наско,Кокала,Ники Илиев,Боби,Гибона,Руси Гочев,Пацо Николов,Пешо Петров и т.н. все млади,и биеха чорбата където ги хванат в продължение на години!Значи може, когато има желание и тренер да ги научи! ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 окт 2009 19:13

Вече разбрах къде ще мине зимната подготовка на Левски пък и Батков ще спести: "Програмата пенсионери на море"

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 13 окт 2009 19:20

3.Миланов
11.Топузаков
5.Рабех
25.Вагнер
27.Бардон
70.Симонович
..Александров
21.Телкийски
10.Йовов
9.Гонзо

Петков - изключително добър вратар, не веднъж ни е спасявал и продължава да го прави, въпреки, че от време на време допуска грешки - на всеки се случва!

Миланов - Стабилен защитник, върши си работата както трябва.

Топузаков - Може да е малко по-стар, но пък е левскар - може би най-големия в отбора! Знае как да победе младите - играе сърцато.

Рабех - Също много стабилен в защита.

Вагнер - Не мога да го коментирам, защото не го виждам често в игра, но за сметка на това, когато влиза играе на максимум, а и центрира идеално.

Бардон - Най-големия! Един път не съм го видял да се оплаква или да не се бори. Каквото и да става той е човека, който ще се скара на отбора да се стегнат.

Симонович - И аз съм против него.

Телкийски - Не му знам сегашната форма, но преди беше един от най-добрите в Левски, надявам се и сега е така.

Йовов - Леко му личат годинките, не е като преди, ама пък пак вкарва голове.

Гонзо - До колкото знам той не играе сега, така че защо го коментираме като играч?

Аз пък виждам бъдеще с тоя отбор + още 3,4 юноши :!: Спрете само да критикувате нашия отбор. Така ли се подкрепя? Като само знаете да дрънкате по клавиатурата и да давате идеи? - Отивате на стадиона и подкрепа докрай!
Изображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 13 окт 2009 19:23

Телкийски в този момент ще е много полезен на отбора. Но с този си ход Батков спасява кожата. В тази ситуация май няма много голям избор от футболисти, които искат да играят в Левски. Не защото са 8-ми, не защото са в отвратително слаба форма като отбор, а защото не са сигурни именно в следващия "гениален" ход на Батков. Той просто трябва да спре да изявява толкова по всякакави медии и да остави това на някой друг. Но явно яко ги е забъркал ла*ната, та май никой и не иска да се омирисва. А що се касае од средната възраст на един отбор, то тя е определяща само тогава, когата играчите на този отбор наистина за нищо не стават, а поради набъбнало ЕГН вече не могат и да тичат.

Потребителски аватар
radi1990
Контакти:

Мнениеот radi1990 » 13 окт 2009 19:47

DukeUnv написа:
3.Миланов
11.Топузаков
5.Рабех
25.Вагнер
27.Бардон
70.Симонович
..Александров
21.Телкийски
10.Йовов
9.Гонзо

Петков - изключително добър вратар, не веднъж ни е спасявал и продължава да го прави, въпреки, че от време на време допуска грешки - на всеки се случва!

Миланов - Стабилен защитник, върши си работата както трябва.

Топузаков - Може да е малко по-стар, но пък е левскар - може би най-големия в отбора! Знае как да победе младите - играе сърцато.

Рабех - Също много стабилен в защита.

Вагнер - Не мога да го коментирам, защото не го виждам често в игра, но за сметка на това, когато влиза играе на максимум, а и центрира идеално.

Бардон - Най-големия! Един път не съм го видял да се оплаква или да не се бори. Каквото и да става той е човека, който ще се скара на отбора да се стегнат.

Симонович - И аз съм против него.

Телкийски - Не му знам сегашната форма, но преди беше един от най-добрите в Левски, надявам се и сега е така.

Йовов - Леко му личат годинките, не е като преди, ама пък пак вкарва голове.

Гонзо - До колкото знам той не играе сега, така че защо го коментираме като играч?

Аз пък виждам бъдеще с тоя отбор + още 3,4 юноши :!: Спрете само да критикувате нашия отбор. Така ли се подкрепя? Като само знаете да дрънкате по клавиатурата и да давате идеи? - Отивате на стадиона и подкрепа докрай!

Съгласен съм,че почти всички са добри футболисти и отбор не се прави само от млади,но нестава и само със стари.Според мен това не е правилната селекция,а закърпване на положението.Всичките тези футболисти ще играят на ниво още година,две и какво правим след това,изведнъж нови 11?

Върни се в “Архив”