Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2013 23:11

NOMER14 написа:А бе , левскари, скандиранията "червени боклуци" не ви ли жегват мааалко? ;)

Мен лично ме жегва че точно ти си от 1 месец редовен посетител в тази тема, а все още си нямаш и идея за какво говорим в нея ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ентелегентите се развилняха

Мнениеот W84me » 23 юли 2013 23:13

Ето ви демокрация! 500 човека се опитаха да провокират полицията!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2013 23:13

bubka написа:Все още ли толкова наивен да вярваш, че точно това правителство ще свърши "приоритетни искания", каквито и да са те, поставени от народа.

Кога го реши тва, аз в какво вярвам? :roll: Еле па че и определение "наивен" ми лепна?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 юли 2013 23:13

W84me написа:
MCMXIII написа:
W84me написа:500 човека са ! Току-що показаха снимки от високо! Това е просто смехотворно!

22 :lol:

Добре бе миндил, пусни си ТВ7, камерата им е точно над протестиращите! Тука няма 500 човека даже, главата си режа!

Ти си ортодоксален и сигурно потомствен комунист.А после упрекваш в това феновете на ЦСКА.

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 23 юли 2013 23:14

Болен Левскар написа:
Genius. написа:
Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!

Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!

НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!

Мутрата ли искаш да се върне бе?? :shock:

Не, не искам нито комунистите нито тиквоча. Искам да имаме нормално правителство което да служи на народа си. Ако това не стане сега, при тези протести (кога е имало досега 40 дни протести в България?!?), няма кога да стане. Трябва да се пробие тая шибана схема. Това можем да го направим ако сме единни, не да се делим на герберасти, комунисти, атакисти и т. н. Ние сме от едната страна на барикадата, те всички са от другата, разберете го!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ,АЗ БОЛЕН ЦЕСЕКАР,СЕГА ПРОСТО ФЕН НА ИРТИШ,СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2013 23:14

Levskar_90 написа:Чухте ли ибрикчийската БТВ, пуснаха някав от ГЕРБ и вече, ще ми редят нови избори според тях си. Не ми харесва това правителство, но не ми харесват алчните престъпници от ГЕРБ. Няма такива нагляри. Платили на 100 дрогирани ултраси, да провокират полицията и после айде избори :lol:

Едно въпросче - ъъъ защо този гербер седи в НС, а не си отива вкъщи..? Нали бяха съпричастни към тези отвън!?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 юли 2013 23:15

Viktor4o_Rs написа:Платените подлоги на комунетата във форума усетиха,че комунистическо-турското правителство с всеки изминал ден копае дъното и ще им спре потока от рубли, който им дава, за да пишат коментари. :mrgreen: Както се казва - по коментарите ще ги познаете :lol:

Първо, не съм подлога на никой! И второ не се продавам! Казах го и в другата тема: уважавам протестите и хората, които знаят как и кога да протестират! Такива идиоти, дето си просат боя и са отишли само да провокират не заслужават моето уважение! Просто бой на такива и това е! Вижда се, че в момента тълпата не е толкова бойна. Скачат там 10 човека, другите хора са се дръпнали. Еми извинявай, ама..... някви си там ще правят зулуми, ще се бият с полиция и т.н. Това ако беше в една Англия новинарите да нямаха време да се включат. Щяха да ги сгазят за 5 мин и айде вкъщи :lol: Дадохме 4 години на Бойко да си прави, квото иска. Да си лети със самолета, да си върти схемите, да нарежда там кво да пише в тефтерчетата.... Е поне 4 месеца заслужават и сегашните. Не съм от електората на БСП или ДПС. Не съм на тяхна страна, но мисля, че всеки заслужава шанс ;)

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 23 юли 2013 23:15

Genius. написа:
Alexx написа:
Genius. написа:
Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!

Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!

НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!

Мутрата ли искаш да се върне бе?? :shock:

Проумейте,че не означава,че който не харесва БСП, харесва ГЕРБ или обратното. Всичко тези пол. сили са в един кюп и имат еднакви корени.

Добре бе тогава ми каже кой ще дойде на мястото на сегашното правителство?????Ти ли?

Не разбираш ли, че е патова ситуацията? Ако падне това правителство, ще има избори, те ще доведат много от старите муцуни, ако те сгафят, ще се протестира и срещу тях, и т. н. Ако политическата криза е много дълбока, може да се стигне и до служебно правителство от Евросъюза. И така докато след 5-10-15 години не дойде някаква читава партия. Бяла държава от днес за утре няма да станем. Трябват десетилетия. Ние най-вероятно няма да живеем никога нормално, но за следващите поколения има шанс. Февуари месец беше само началото.

Ако не падне правителството, ще сме роби в следващите 1000 години. Ти избираш!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 юли 2013 23:16

BLUE CHAMPIONS написа:
NOMER14 написа:А бе , левскари, скандиранията "червени боклуци" не ви ли жегват мааалко? ;)

Мен лично ме жегва че точно ти си от 1 месец редовен посетител в тази тема, а все още си нямаш и идея за какво говорим в нея ;)

Какво говорите ?
Аз казвам, че този Парламент е нестабилен и непредставителен и като такъв не може да бъде еманация на българския народ.Само около 15-20 процента от самоопределящите се за българи са гласували за този парламент.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 юли 2013 23:16

Стига с тоя ГЕРБ бе, хора, не разбирате ли, че 2/3 от българите не могат да понасят изобщо продуктите на червената мафия, били те БСП, ГЕРБ, ДПС или който и да било. Протестът не е за Тиквата, а против червената мафия, която ни управлява 69 години. Крайно време е да подадат оставка.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”