NOMER14 написа:А бе , левскари, скандиранията "червени боклуци" не ви ли жегват мааалко?
Мен лично ме жегва че точно ти си от 1 месец редовен посетител в тази тема, а все още си нямаш и идея за какво говорим в нея

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:А бе , левскари, скандиранията "червени боклуци" не ви ли жегват мааалко?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bubka написа:Все още ли толкова наивен да вярваш, че точно това правителство ще свърши "приоритетни искания", каквито и да са те, поставени от народа.
W84me написа:MCMXIII написа:W84me написа:500 човека са ! Току-що показаха снимки от високо! Това е просто смехотворно!
22
Добре бе миндил, пусни си ТВ7, камерата им е точно над протестиращите! Тука няма 500 човека даже, главата си режа!
Болен Левскар написа:Genius. написа:Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!
Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!
НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!
Мутрата ли искаш да се върне бе??
Не, не искам нито комунистите нито тиквоча. Искам да имаме нормално правителство което да служи на народа си. Ако това не стане сега, при тези протести (кога е имало досега 40 дни протести в България?!?), няма кога да стане. Трябва да се пробие тая шибана схема. Това можем да го направим ако сме единни, не да се делим на герберасти, комунисти, атакисти и т. н. Ние сме от едната страна на барикадата, те всички са от другата, разберете го!
Levskar_90 написа:Чухте ли ибрикчийската БТВ, пуснаха някав от ГЕРБ и вече, ще ми редят нови избори според тях си. Не ми харесва това правителство, но не ми харесват алчните престъпници от ГЕРБ. Няма такива нагляри. Платили на 100 дрогирани ултраси, да провокират полицията и после айде избори
Viktor4o_Rs написа:Платените подлоги на комунетата във форума усетиха,че комунистическо-турското правителство с всеки изминал ден копае дъното и ще им спре потока от рубли, който им дава, за да пишат коментари.Както се казва - по коментарите ще ги познаете
Genius. написа:Alexx написа:Genius. написа:Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!
Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!
НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!
Мутрата ли искаш да се върне бе??
Проумейте,че не означава,че който не харесва БСП, харесва ГЕРБ или обратното. Всичко тези пол. сили са в един кюп и имат еднакви корени.
Добре бе тогава ми каже кой ще дойде на мястото на сегашното правителство?????Ти ли?
BLUE CHAMPIONS написа:NOMER14 написа:А бе , левскари, скандиранията "червени боклуци" не ви ли жегват мааалко?
Мен лично ме жегва че точно ти си от 1 месец редовен посетител в тази тема, а все още си нямаш и идея за какво говорим в нея
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта