Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Ентелегентите се развилняха

Мнениеот Levskar_90 » 23 юли 2013 23:04

TodorT написа:
RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!

200 човека правят зулуми. Ей това е истината!!! А полицията бе много толерантна към тях и ги изчака. Лесно можеше да ги помлеви и да изкара автобуса за 5 мин. Аз лично видях как имаше хора, които биеха юмруци по каските на полицате, ритаха ги, а после точно те се оплакваха, че полицята ги биела :lol: :lol:

Парите не миришат нали знаеш ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 юли 2013 23:05

Genius. написа:
Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!

Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!

НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!

Мутрата ли искаш да се върне бе?? :shock:

Проумейте,че не означава,че който не харесва БСП, харесва ГЕРБ или обратното. Всичко тези пол. сили са в един кюп и имат еднакви корени.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2013 23:05

Levskar_90 написа:
Защо след като не харесвам ГЕРБ ме изкарват комунист ? Знам че знаеш отговора Блу :) Доколкото знам, май и теб те изкарват виден радетел на комунизма :lol:

Не само, че не одобрявам Герб, ами и смятам искането "Оставка" за неадекватно точно в този момент, а имам далеч по-приоритетни искания които да свърши правителството преди да хвърли оставката. Това ме прави заклет, върл комунист, ибрикчия, измекяр и турчин :) Най-вероятно съм пропуснал и още нещо :oops:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 юли 2013 23:05

W84me написа:500 човека са ! Току-що показаха снимки от високо! Това е просто смехотворно!

22 :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот TodorT » 23 юли 2013 23:05

А протестите са платени и това не е тайна за никого! Дори излезе едно момче пред медиите и разказа всичко. И зз знам за случай как се предлагаха 20 лева и БЪЛГАРСКИ флаг (малко знаменце), за да отидеш на протест. И имах колеги студенти, които отидоха :)

Потребителски аватар
zamesen
Контакти:

Мнениеот zamesen » 23 юли 2013 23:05

Време беше!40 дена мирни протести срещу продажното,марионетно,нагло и антибългарско така наречено правителство и да не се изметат!
[offtopic]http://spodelide.com/images/504380013752858.gif[/offtopic]

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 23 юли 2013 23:05

Какви българи сте вие ве?! Да защитавате КОМУНИСТИТЕ и резаците, които са изявени АНТИбългари :?: 40 дни протести в цялата страна и са платени ли ве? ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И КОМУНЯГИ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ БОЙКО?! ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!!
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 23 юли 2013 23:06

Alexx написа:
Genius. написа:
Болен Левскар написа:Оставка! Оставка! Оставка!

Да се махат, да им е*а майката продажна. Половината във форума се имате за будни хора, а осъждате протеста срещу най-шибаното правителство което сме имали! Охльови мизерни!

НЕ, ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ГЕРБ, ТОВА ГО ПРАВИ НАРОДЪТ, ПРОУМЕЙТЕ ГО!!! ГОРД СЪМ С ХОРАТА ПРЕД НС!

Мутрата ли искаш да се върне бе?? :shock:

Проумейте,че не означава,че който не харесва БСП, харесва ГЕРБ или обратното. Всичко тези пол. сили са в един кюп и имат еднакви корени.

Добре бе тогава ми каже кой ще дойде на мястото на сегашното правителство?????Ти ли?
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 23 юли 2013 23:07

Чухте ли ибрикчийската БТВ, пуснаха някав от ГЕРБ и вече, ще ми редят нови избори според тях си. Не ми харесва това правителство, но не ми харесват алчните престъпници от ГЕРБ. Няма такива нагляри. Платили на 100 дрогирани ултраси, да провокират полицията и после айде избори :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 юли 2013 23:07

Genius. написа:
RedeviL написа:Аз още не мога да проумея как е възможно има-няма хиляда човека да създават такива безредици в центъра на София!? Абсолютно неадекватна полиция!

Точно!Само бой ще ги оправи тея платени гербарасти. ;)

Човек трябва да е сляп или малоумен, че да не разбере, че платеният си ти ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”