[offtopic]
Blue_Lion написа: Аз лично не съм се засегнал и грам,даже ако трябва да съм честен,въобще не съм и чел какво си писал в предните страници (само последния ти коментар четох) ! Вие сте един от големите български отбори и голяма публика - признал съм ви го (можеш да питаш много ботевисти от този форум) ! Но не си прав за това,че феновете ни се интересуват от трофейте само ! Мога да ти кажа,че има много фенове,който грам не ги е грижа за титлите,включително и мен ! Искам да гледам момчетата как сърцето си дават за синия екип - а това,че през годините нашите играчи са били едни от най-кадърните (+ малко помощ от Държавата през Соц. времената) е довело до шампионския дух на Синя България и желанието да се борим за място сред звездите,така да се изразя ! Това ако го отречеш,просто си си сложил очила и не можеш да признаеш,че има и други,който заслужават голяма доза уважение ! Каквото и да си говорим,Левски и ЦСКА са отборите който са дали най-много на България,като за мен лично ние сме дали най-много,но това е друга тема ! Ще ти дам един приятелски съвет,в този форум масово пишат хора,който нямат възможност или просто не ходят по мачове редовно и за това те не трябва да са база за сравнение ! Казвам ти го като човек,който е млад и ходи редовно на мачовете на ЛЕВСКИ (и на контролите също

) и знам как аз мисля и как момчетата на мойте години в Сектор "Б" мислят и кво искат ! За това това което пишеш повече ми изглежда като някакъв комплекс за малоценност отколкото някакво безпристрастно мнение.Не искам да те обиждам !
П.П. Тъй като темата е за протест с/у Батков - моля те използвай функцията Offtopic

Благодаря предварително !
Първо,това колко съм комплексиран от Левски и колко съм селски го минахме-ако толкова те вълнува (в което се съмнявам) можеш да го прочетеш в по-задни постове.Второ аз казах 99 % ако не помниш!Изключих точно онази малка част от "милионите фенове на Левски" ,която наистина ходи на стадиона.
http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 Тази статистика бая пъти е ставала на въпрос как за 8 мача Ботев събира повече от вас ,шампионите за 15 .Второ как можеш да категоризираш фенове,които напълниха стадиона преди половин година,за да видят как отборът им ще стане шампион (на билети на половин цена) ,тогава се радваха,пяха-нито дума за протест срещу Батков,а и вие знаете,че отборът ви беше безобразно слаб?Трето протест НЯМА ДА НАПРАВИТЕ-това ти го казвам само като гледам колко ентусиастци се събрахте (и в тази връзка не знам как мнението ми еофтопик

).Да не говорим пък как се изпокрихте щом чухте идеята на онзи тип за парите...И точно това е дразнещото-вие като реално число фенове имате по-малко от Ботев.Да,тези фенове са си заслужили уважението ми ,но просто са заляти от морето на мазните турбо селяци и човек няма как просто да остане с добро впечатление от левскарите.
А за самите отбори на Левски и ЦСКА е съвсем съвсем друга тема.Нека го кажа така:в моментния си вид тези отбори са вредни за футбола!Иначе няма как да си кривя очите:като цяло през годините ,дори и да махнем комунистическите нагласяния, Ботев щеше да е с по-малко титли от Левски и ЦСКА.Предполагам,че щеше да е нещо от сорта на Левски и ЦСКА с по 15 ,Ботев с 10...[/offtopic]