Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот YoTheReal » 12 окт 2009 13:46

bigbonusprize написа:Ясене, събрехте се 9000 на концерт не на протест. Нали ви гледах по колко се събирахте да посрещате Христолов - няма и 30 човека! Като някоя латерна си. Ако искаш да ви признаем за номер 1 и да се приключва всичко? Какво като си от 10 години фен на Ботев? Аз на Левски повече от 20 съзнателни... Доста голяма част от левскарите са потомствени приятелю. Левскар се раждаш и левскар умираш! Левскарите са в цяла България! Левски е национално богатство и ти с твоите писания няма да промениш тези факти...
Както виждаш цяла България осъмва с транспернти срещу Борат.
Вдигнахме се сега срещу Батков, защото на хората им писна от глупостите му. До скоро го спасиха успехите на Мъри и Наско. Иначе досега да го бяхме изринали... Но ти това не можеш да го разбереш. Не знаеш какво е отбора ти да побеждава в европейските турнири. Не знаеш какво е 1/4 финал в Уефа. Не знаеш какво е да побеждаваш отбори като Оксер, Марсилия, Динамо Б, Удинезе. Ето заради това не можеш да разбереш защо търпяхме досега мустака...

ПОКЛОН!
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 12 окт 2009 15:31

Kомунистическа отрепка e Т.Батков ! :) :) :o :oops:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 окт 2009 17:28

bigbonusprize написа:Ясене, събрехте се 9000 на концерт не на протест. Нали ви гледах по колко се събирахте да посрещате Христолов - няма и 30 човека! Като някоя латерна си. Ако искаш да ви признаем за номер 1 и да се приключва всичко? Какво като си от 10 години фен на Ботев? Аз на Левски повече от 20 съзнателни... Доста голяма част от левскарите са потомствени приятелю. Левскар се раждаш и левскар умираш! Левскарите са в цяла България! Левски е национално богатство и ти с твоите писания няма да промениш тези факти...
Както виждаш цяла България осъмва с транспернти срещу Борат.
Вдигнахме се сега срещу Батков, защото на хората им писна от глупостите му. До скоро го спасиха успехите на Мъри и Наско. Иначе досега да го бяхме изринали... Но ти това не можеш да го разбереш. Не знаеш какво е отбора ти да побеждава в европейските турнири. Не знаеш какво е 1/4 финал в Уефа. Не знаеш какво е да побеждаваш отбори като Оксер, Марсилия, Динамо Б, Удинезе. Ето заради това не можеш да разбереш защо търпяхме досега мустака...

Подкрепям напълно,като искам само да отбележа,че на концерта им имаше и фенове на много други отбори ;)
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 окт 2009 20:44

Аре бе кажете на Овчаров, че Ботев като отбор и публика са най-великите в България кво само си пишете глупости... той да каже, че отбор създаден 1914 е изкуствен, това казва всичко и дискусии са абсолютно излишни с такива потребители... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 окт 2009 21:53

Овчаров,може ли само да ми отговориш,какво искаш да кажеш като цяло ?
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 окт 2009 22:24

[offtopic]
yasen_ov4arov написа:
Blue_Lion написа:Овчаров,може ли само да ми отговориш,какво искаш да кажеш като цяло ?

Ами каквото имах го казах:че мнозинството от феновете ви (над 99 % ) всъщност са нагли трофейни фенове,които си нямат и на идея какво става в българския футбол,задръстени с тъпотиите ,идващи от левскаро-цесекарските "национални" медии.Не се обиждайте-феновете на ЦСКА са абсолютно същите като вас (както и отборите ви).Просто са по-малко и като че ли малко по-малко нагли от вас и това е причината да пиша тук.
Пък и виж какви свежи разсъждения получих от твоите съфорумци-как мога да се откажа на най-интересната част :mrgreen: ?

Аз лично не съм се засегнал и грам,даже ако трябва да съм честен,въобще не съм и чел какво си писал в предните страници (само последния ти коментар четох) ! Вие сте един от големите български отбори и голяма публика - признал съм ви го (можеш да питаш много ботевисти от този форум) ! Но не си прав за това,че феновете ни се интересуват от трофейте само ! Мога да ти кажа,че има много фенове,който грам не ги е грижа за титлите,включително и мен ! Искам да гледам момчетата как сърцето си дават за синия екип - а това,че през годините нашите играчи са били едни от най-кадърните (+ малко помощ от Държавата през Соц. времената) е довело до шампионския дух на Синя България и желанието да се борим за място сред звездите,така да се изразя ! Това ако го отречеш,просто си си сложил очила и не можеш да признаеш,че има и други,който заслужават голяма доза уважение ! Каквото и да си говорим,Левски и ЦСКА са отборите който са дали най-много на България,като за мен лично ние сме дали най-много,но това е друга тема ! Ще ти дам един приятелски съвет,в този форум масово пишат хора,който нямат възможност или просто не ходят по мачове редовно и за това те не трябва да са база за сравнение ! Казвам ти го като човек,който е млад и ходи редовно на мачовете на ЛЕВСКИ (и на контролите също :mrgreen: ) и знам как аз мисля и как момчетата на мойте години в Сектор "Б" мислят и кво искат ! За това това което пишеш повече ми изглежда като някакъв комплекс за малоценност отколкото някакво безпристрастно мнение.Не искам да те обиждам !

П.П. Тъй като темата е за протест с/у Батков - моля те използвай функцията Offtopic :) Благодаря предварително ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 12 окт 2009 22:38

yasen_ov4arov написа:
Blue_Lion написа:Овчаров,може ли само да ми отговориш,какво искаш да кажеш като цяло ?

Ами каквото имах го казах:че мнозинството от феновете ви (над 99 % ) всъщност са нагли трофейни фенове,които си нямат и на идея какво става в българския футбол,задръстени с тъпотиите ,идващи от левскаро-цесекарските "национални" медии.Не се обиждайте-феновете на ЦСКА са абсолютно същите като вас (както и отборите ви).Просто са по-малко и като че ли малко по-малко нагли от вас и това е причината да пиша тук.
Пък и виж какви свежи разсъждения получих от твоите съфорумци-как мога да се откажа на най-интересната част :mrgreen: ?

Пич, мога да ти гарантирам, че нито на мен, нито който и да било от приятелите ми левскари, му пука за титли, купи и медали. Мен ме интересува, като ида на стадиона или седна пред телевизора, да не се срамувам от отбора си, да се гордея с него, да не предизвиква противниците да се подиграват с мен или с останалите левскари. Интересува ме играчите да играят със сърце и душа и да оставят дробовете си на терена ако се налага.
Наистина, хубаво е когато печелим титли и купи, но аз не мога истински да се зарадвам, на титла като тази от миналата година, когато я взехме, не защото сме били добри, а защото другите бяха по-слеби и от нас.
Сред феновете ни има и хора като тези, които описваш, но нямаш право по една определена част от публиката, да категоризираш всички ни.
Със здраве.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 13 окт 2009 08:58

[offtopic]
Blue_Lion написа: Аз лично не съм се засегнал и грам,даже ако трябва да съм честен,въобще не съм и чел какво си писал в предните страници (само последния ти коментар четох) ! Вие сте един от големите български отбори и голяма публика - признал съм ви го (можеш да питаш много ботевисти от този форум) ! Но не си прав за това,че феновете ни се интересуват от трофейте само ! Мога да ти кажа,че има много фенове,който грам не ги е грижа за титлите,включително и мен ! Искам да гледам момчетата как сърцето си дават за синия екип - а това,че през годините нашите играчи са били едни от най-кадърните (+ малко помощ от Държавата през Соц. времената) е довело до шампионския дух на Синя България и желанието да се борим за място сред звездите,така да се изразя ! Това ако го отречеш,просто си си сложил очила и не можеш да признаеш,че има и други,който заслужават голяма доза уважение ! Каквото и да си говорим,Левски и ЦСКА са отборите който са дали най-много на България,като за мен лично ние сме дали най-много,но това е друга тема ! Ще ти дам един приятелски съвет,в този форум масово пишат хора,който нямат възможност или просто не ходят по мачове редовно и за това те не трябва да са база за сравнение ! Казвам ти го като човек,който е млад и ходи редовно на мачовете на ЛЕВСКИ (и на контролите също :mrgreen: ) и знам как аз мисля и как момчетата на мойте години в Сектор "Б" мислят и кво искат ! За това това което пишеш повече ми изглежда като някакъв комплекс за малоценност отколкото някакво безпристрастно мнение.Не искам да те обиждам !

П.П. Тъй като темата е за протест с/у Батков - моля те използвай функцията Offtopic :) Благодаря предварително !

Първо,това колко съм комплексиран от Левски и колко съм селски го минахме-ако толкова те вълнува (в което се съмнявам) можеш да го прочетеш в по-задни постове.Второ аз казах 99 % ако не помниш!Изключих точно онази малка част от "милионите фенове на Левски" ,която наистина ходи на стадиона. http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 Тази статистика бая пъти е ставала на въпрос как за 8 мача Ботев събира повече от вас ,шампионите за 15 .Второ как можеш да категоризираш фенове,които напълниха стадиона преди половин година,за да видят как отборът им ще стане шампион (на билети на половин цена) ,тогава се радваха,пяха-нито дума за протест срещу Батков,а и вие знаете,че отборът ви беше безобразно слаб?Трето протест НЯМА ДА НАПРАВИТЕ-това ти го казвам само като гледам колко ентусиастци се събрахте (и в тази връзка не знам как мнението ми еофтопик :roll: ).Да не говорим пък как се изпокрихте щом чухте идеята на онзи тип за парите...И точно това е дразнещото-вие като реално число фенове имате по-малко от Ботев.Да,тези фенове са си заслужили уважението ми ,но просто са заляти от морето на мазните турбо селяци и човек няма как просто да остане с добро впечатление от левскарите.
А за самите отбори на Левски и ЦСКА е съвсем съвсем друга тема.Нека го кажа така:в моментния си вид тези отбори са вредни за футбола!Иначе няма как да си кривя очите:като цяло през годините ,дори и да махнем комунистическите нагласяния, Ботев щеше да е с по-малко титли от Левски и ЦСКА.Предполагам,че щеше да е нещо от сорта на Левски и ЦСКА с по 15 ,Ботев с 10...[/offtopic]
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 13 окт 2009 09:24

[offtopic]
yasen_ov4arov написа:
Blue_Lion написа: Аз лично не съм се засегнал и грам,даже ако трябва да съм честен,въобще не съм и чел какво си писал в предните страници (само последния ти коментар четох) ! Вие сте един от големите български отбори и голяма публика - признал съм ви го (можеш да питаш много ботевисти от този форум) ! Но не си прав за това,че феновете ни се интересуват от трофейте само ! Мога да ти кажа,че има много фенове,който грам не ги е грижа за титлите,включително и мен ! Искам да гледам момчетата как сърцето си дават за синия екип - а това,че през годините нашите играчи са били едни от най-кадърните (+ малко помощ от Държавата през Соц. времената) е довело до шампионския дух на Синя България и желанието да се борим за място сред звездите,така да се изразя ! Това ако го отречеш,просто си си сложил очила и не можеш да признаеш,че има и други,който заслужават голяма доза уважение ! Каквото и да си говорим,Левски и ЦСКА са отборите който са дали най-много на България,като за мен лично ние сме дали най-много,но това е друга тема ! Ще ти дам един приятелски съвет,в този форум масово пишат хора,който нямат възможност или просто не ходят по мачове редовно и за това те не трябва да са база за сравнение ! Казвам ти го като човек,който е млад и ходи редовно на мачовете на ЛЕВСКИ (и на контролите също :mrgreen: ) и знам как аз мисля и как момчетата на мойте години в Сектор "Б" мислят и кво искат ! За това това което пишеш повече ми изглежда като някакъв комплекс за малоценност отколкото някакво безпристрастно мнение.Не искам да те обиждам !

П.П. Тъй като темата е за протест с/у Батков - моля те използвай функцията Offtopic :) Благодаря предварително !

Първо,това колко съм комплексиран от Левски и колко съм селски го минахме-ако толкова те вълнува (в което се съмнявам) можеш да го прочетеш в по-задни постове.Второ аз казах 99 % ако не помниш!Изключих точно онази малка част от "милионите фенове на Левски" ,която наистина ходи на стадиона. http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=2 Тази статистика бая пъти е ставала на въпрос как за 8 мача Ботев събира повече от вас ,шампионите за 15 .Второ как можеш да категоризираш фенове,които напълниха стадиона преди половин година,за да видят как отборът им ще стане шампион (на билети на половин цена) ,тогава се радваха,пяха-нито дума за протест срещу Батков,а и вие знаете,че отборът ви беше безобразно слаб?Трето протест НЯМА ДА НАПРАВИТЕ-това ти го казвам само като гледам колко ентусиастци се събрахте (и в тази връзка не знам как мнението ми еофтопик :roll: ).Да не говорим пък как се изпокрихте щом чухте идеята на онзи тип за парите...И точно това е дразнещото-вие като реално число фенове имате по-малко от Ботев.Да,тези фенове са си заслужили уважението ми ,но просто са заляти от морето на мазните турбо селяци и човек няма как просто да остане с добро впечатление от левскарите.
А за самите отбори на Левски и ЦСКА е съвсем съвсем друга тема.Нека го кажа така:в моментния си вид тези отбори са вредни за футбола!Иначе няма как да си кривя очите:като цяло през годините ,дори и да махнем комунистическите нагласяния, Ботев щеше да е с по-малко титли от Левски и ЦСКА.Предполагам,че щеше да е нещо от сорта на Левски и ЦСКА с по 15 ,Ботев с 10...

Пич от 1989 до сега минаха 20 години, къде са ви титлите (вече ги няма комунистическите нагласяния.) Иначе феновете са длъжни да изразяват настроенията срещу ръководството, но и призиви и обиди към собственика също са глупост, подобна на тая с която чорбарите изгониха Божков. После едвам не фалираха. В една капиталистическа страна с пазарна икономика ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА. И Никой не може да се опитва с принуда да маха собственик, още повече преди да има реална алтернатива. Макар че футболните отбори не са просто фирма, собственика си е собственик - то е нещо негово и си е негова работа какво ще го прави, който не го разбаира няма понятия от съвременна държава. Не го защитавам между другото - грешките му са безспорни но вина имат и няколкото т[/offtopic]рньори, изп. д-ри и особено футболистите.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 09:59

sedem_!_dva написа:Аре бе кажете на Овчаров, че Ботев като отбор и публика са най-великите в България кво само си пишете глупости... той да каже, че отбор създаден 1914 е изкуствен, това казва всичко и дискусии са абсолютно излишни с такива потребители... :roll:

Рядко срещан дебил е...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”