"А" Футболна група - Сезон 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Битката за титлата-сезон 2013/2014

Мнениеот Daniel Levski » 19 юли 2013 10:29

Здравейте, моята прогноза е :

1. Левски
2. Литекс
3. Ботев
4. Лудгорец
5. Черно море
6. Берое
7. Славия
8. Локо София
9. Черноморец
10.Локо Пловдив
11.цска
12.Нефтохимик
13.Любимец
14.

Потребителски аватар
Doktora_1912
Контакти:

Мнениеот Doktora_1912 » 19 юли 2013 10:29

Без име написа:
Doktora_1912 написа:Aбе...много сте ми интересни...къде ги слагате ЦСКА в това положение в първите 4 отбора ????? :roll:

Тва е Цска. Не е отборче появило се за 5 години и заминаващо си. Колкото и да са слаби, пак могат да издрапат до 2-3 място.

Незнам кое отборче визираш ,което се е появило за 5 години и заминаващо си ... ;) Обаче ЦСКА по-напред от 6 място тая година..АБСУРД !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Doktora_1912
Контакти:

Мнениеот Doktora_1912 » 19 юли 2013 10:33

А и левскарите да не се обаждат много,че като ги гледам и тях каква картинка са...и ми става забавно :lol:
ИзображениеИзображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2013 10:38

Ей папагал проскубан, тая година няма да влезете в 5цата.

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 19 юли 2013 10:41

Благодарение на тази тема денят ми започна с усмивка. МНОГО ШИРОКА УСМИВКА. По ред на номерата:
1.Левскарите ги чакат доста катаклизми този сезон със смяната на треньора, предполагам ще сменят и доста футболисти. Подготовката им явно не е била на ниво в предвид геройствата срещу Иртиш. Очаквам традиционна съдийска подкрепа за тях, дори по-голяма в предвид годишнината, но да не забравяме какво се случи със Славия на тяхната. Прогнозирам битка за титлата и купата, но доста слаби игри като цяло.
2. ЦСКА - При положение, че до преди месец не се знаеше дали ще ги има или не и футболистите които събраха резултата е повече от ясен според мен. Прогнозирам "Нулев сезон" около 5-6 място и геройства за купата срещу Сливнешки герой.
3. Литекс - Разделиха се с най-добрият си футболист за доста добра цена. Доказаха, че тяхната политика вече не е безцелна борба за тенекиени купи и медали, а създаване и обиграване на млади футболисти с цел печалба. Не знам много за новият им треньор, но прогнозирам битка за евро квотите.
4. Лудогорец - Очаквам да бият шута на Петев рано или късно, неизбежно е. Разделиха се с доста основни футболисти и новите още не са се доказали. Мисля че това ще е сезона в който ще им свирят поне две дуспи :) Прогнозирам борба за титлата и купата и място в Евротурнирите.
5. Ботев - Запази играчите от миналият сезон и надгради с няколко нови попълнения. Съставът вече е обигран и практикува доста красив атакуващ футбол и са много солидни в защита. Който е гледал евромачовете може би е разбрал за какво говоря, който не е в неделя мисля че ще види ;) Всеки който подцени Ботев този сезон ще страда и прогнозирам борба за титлата, сигурно участие в евро турнирите догодина и много съдийски тесли срещу Ботев!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 юли 2013 10:42

allez_les_blues написа:Моята прогноза е, че битката за титлата ще бъде основно между Левски и Ботев(ПД), като на този етап Ботев изглежда фаворит, но "нивата е дълга". Разбира се не отписвам и ЦСКА, които имат два сателита тоя сезон- вечно надупеният Коко Динев който като чуе "ЦСКА" сваля гащи,сутиени,кюлоти и каквото се сетите още, и разбира се Локо(СФ) които имат да връщат "вересии" на "червените".Любопитно би било дали и ГГ ще прояви сантимент към ЦСКА ,нали искаше да им става собственик...но по-скоро НЕ. В крайна сметка прогнозата ми е следната: 1.ЛЕВСКИ, 2.Ботев(ПД), 3.ЦСКА, 4Литекс -някой от тези четири отбора ще вземе и Купата на България, т.е.-това ще са участниците в ЕКТ. Лудогорец тоя сезон ще си починат малко според мен ;)

Ама според теб! А според мен нещата стоят по друг начин!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Doktora_1912
Контакти:

Мнениеот Doktora_1912 » 19 юли 2013 10:42

Venko123 написа:Ей папагал проскубан, тая година няма да влезете в 5цата.

Завистта е много лошо нещо... :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 19 юли 2013 10:44

Без име написа:
Doktora_1912 написа:Aбе...много сте ми интересни...къде ги слагате ЦСКА в това положение в първите 4 отбора ????? :roll:

Тва е Цска. Не е отборче появило се за 5 години и заминаващо си. Колкото и да са слаби, пак могат да издрапат до 2-3 място.

Комунистическите клишетата "Тва" е Цска и Тва е МВР , партийни подпирани отбори - значи не трябва да се отписват колкото и да са слаби , нали се сещаш къде да си ги завреш, другарино :lol:

Ходи обяснявай на селските отбори в Европа и Азия "Тва" какво е и онова какво е :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

maztiff
Контакти:

Мнениеот maztiff » 19 юли 2013 10:48

Левски, Ботев и Лудогорец разпределят тройката, вероятно в този ред. За ЦСКА очаквам, слабо начало и силен финал, но при тях проблемите не са се решили и не знам дали ще са в турнирите. Литекс, Берое и Черно море очаквам да запълнят 7-цата и предвид многото мачове в първенството, да се хвърлят повече за купата и нищо чудно пак да я вземе Берое. Славия, според мен ще искат да са 8-ми и "решават" те кой да изпада и кой да остава. Локо ПД като всяка година ще са средняци, а другите ще се борят да не изпаднат
1916

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 19 юли 2013 10:48

1912plovdiv написа:
Без име написа:

Комунистическите клишетата "Тва" е Цска и Тва е МВР , партийни подпирани отбори - значи не трябва да се отписват колкото и да са слаби , нали се сещаш къде да си ги завреш, другарино :lol:
Не трябва да сте толкова нагли, защото до преди 2 години цяла България Ви симпатизираше, сега в ЕКТ също цяла България Ви симпатизира. Въпроса е да не вдигате толкова нос, защото при очакваното фалиране на КТБ, след като комунистите и дпс бъдат свалени от власт, не се знае какво пак ще стане.
Ходи обяснявай на селските отбори в Европа и Азия "Тва" какво е и онова какво е :mrgreen:

Върни се в “Архив”