Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Чакай. Имаш това право.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- BLUE CHAMPIONS
Чаках и отговор, ама нанайси...неудобен е за "платените", "манипулираните", "зомбираните"...(което ти е удобно, стига да не те засегне
)

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Чакай 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- BLUE CHAMPIONS
MCMXIII написа:Чакай
Ахам, все едно от Ентелигент да чакаш Интелект

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Ти си Ентелигент също... Нали все така разправяш! Доволен си, че всичко знаеш. Виждаш ги нещата, чувстваш ги. И те така. Така че, чакай си. Да паднат на коча...

Laetitia написа:Raoul_Duke написа:Благодаря ти за благородствотоИ да, конкретно в ТАЗИ тема не ме интересува! А го чета и се "хващам", защото се повтаря н-пъти вече и започва да става леко досадно и натрапчиво. Остава впечатлението, че няма къде другаде да се похвалиш за гаджето и прелестите си и затова го правиш по форумите и ФБ. Хората, които изпитват честа нужда да говорят за себе си хвалебствено, всъщност са по-неуверени и несигурни в себе си от другите. Именно тази неувереност и съмнение в собствените възможности е причина за самохвалството. Разумният човек, който има постижения, не изпитва нужда да се хвали, той има вътрешно удовлетворение и не му е нужно да се самоизтъква. Древнокитайският философ Лао Дзъ казва: “Който сам себе си хвали, той не може да придобие слава.”
А аз благодаря, че опитваш да ми направиш психопортрет, но си доста далеч от истината.Освен това ми е много любопитно как точно виждаш какво правя из ФБ, дали изобщо имам такъв и т.н.
Шегата я разбраха хората, които нямат комплекси. Докажи, че си един от тях.
Мария, преди много години се бях объркал и имах за гадже момиче, подобно на теб. Е, няма оправия и накрая се разделихме. Много се отваряше, предизвикателна беше, но това се трае до едно време.
Иначе говореше наляво и надясно, че друг нямала да има, че това, че онова, но...
Много приказки говореше, но принципност - нулева.
Не съм толкова сигурен, че ще издържиш само с едно гадже. Възможно е, но е малко трудно. Синьо сърце има повече право. Не знам защо си мислиш, че ще откриеш нещо ново.
Умно момиче си, с много възможности, но няма смисъл да се самоизтъкваш. Аз го правя рядко, по - скоро когато усещам, че трябва да поставя някого на точното място.
Всеки има комплекси. Кой повече, кой по - малко, но са налице.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Бог Слави Трифонов
BLUE CHAMPIONS написа:alexveselinov написа:Много се проточи работата с тези платени протести!
Бойко си мислеше,че ще свършат за две седмици,правителството ще падне,ще има нови избори и тиквата бойкова ще се върне отново на власт,но се объркаха сметките му и сега обърна другия край,да преговаря с тези с които е враг?!
Брат, в политиката няма врагове! Врагове са само за пред насПолитиците са в слугинаж на задкулисните и заблуда на простолюдието.
Препоръчвам ти да гледаш Досиетата Х, ако не си го изгледал вече.
Мария, не ги слушай.Бъди каквато си.Те завиждат на гаджето ти.
dunavfc написа:daduradam написа:Дунав,братле,би ли споделил с нас какви са основните стъпки при полагане на комунизма?Тряаше да ги науча тия системи,ей!
Не, не бих
ПП : С риск да бъда огромен простак,бих насърчил Laetitia да отговори на предизвикателството на дамата от протестите пред НДК и да покаже на всички,какви сме и ние,протестиращите от другата страна на барикадата ! В името на каузата ! Ако го направиш,w84 ще си покаже плочките !
Аз бих те насърчил да се върнеш към предишната си роля, повече ти отиваше. Въпросната потребителка си има приятел в мое лице, не смятам, че е коректно да бъде коментирана в този аспект. Търсете си друга, която да коментирате. Имаше хубава цел написаното от нея в началото, но се изроди, което беше очаквано от мен. Както и да е, приятна дискусия на всички ви в тази тема.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- BLUE CHAMPIONS
Бог Слави Трифонов написа:BLUE CHAMPIONS написа:alexveselinov написа:Много се проточи работата с тези платени протести!
Бойко си мислеше,че ще свършат за две седмици,правителството ще падне,ще има нови избори и тиквата бойкова ще се върне отново на власт,но се объркаха сметките му и сега обърна другия край,да преговаря с тези с които е враг?!
Брат, в политиката няма врагове! Врагове са само за пред насПолитиците са в слугинаж на задкулисните и заблуда на простолюдието.
Препоръчвам ти да гледаш Досиетата Х, ако не си го изгледал вече.
Благодаря ти Бог Слави, макар да съм го гледал и аз лично да не го препоръчвам. Във всяка сериозна концепция, която се разглежда там (като имам предвид работата на разузнаването и различните служби), са насложени хиляди глупости, които заблуждават и объркват. Като цяло се придава двусмислие и популярност на израза "конспирация", който днес служи главно за усмиване на действията "в сянка".
Или още по-просто казано, засяга се основния обществен модел на мислене. Излезеш ли от този модел, "ентелигенцията" около теб се старае да те вкара обратно в него, като те "вразумява" с: "Излез от филма пич!"