Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00

Мнениеот Без име » 15 юли 2013 17:35

Извинявам се на всички канари за нападките и провокациите ми. Зрелището на трибуните ще дойде от ваша страна. Дано се получи хубав мач.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 юли 2013 17:45

Тралала написа:
t0bl3ro_bg написа:Само биячи в Пловдив .. :(

Нещо НЕнормално ли има в това джипките да ни закарат ?

САМ СИ ОТГОВАРЯШ.Много обичам форумни бойци!

Най-големия задклавиатурен форумен боец съм аз..
Не си ме срещал до сега ? - срамота !

Pupper_ написа:
t0bl3ro_bg написа:Нещо НЕнормално ли има в това джипките да ни закарат ?

Ами ДА! Аз ви очаквам на футболен мач! Нали идвате да подкрепите Левски, а не да чупите и да се биете? Минавате си като пичове по Хр. Ботев, влизате на ст. Ботев и пеете и подкрепяте отбора си? Къде тук се вписват бронирани коли? Аз ще съм в ТЗ, със сина и дъщерята. Елате като нормални хора, подкрепете си отбора и по живо по здраво! Сами си решете проблемите с наркоманите и билборд биячите! Няма нужда да ги мъкнете до Пловдив с надеждата да вкарат 4-5 в панделата/болницата/рогошко шосе :!:
(миналата година, напреженитето ескалира заради 20-30 сини с празни погледи и пяна по устата. Останалите 2000 се дръпнаха встрани, все едно имаше прокажени сред вас! Толкова голям проблем ли е, да се изметът тези "радетели" за синята идея? Да, същите който "ограбиха" клуба с 30 000 за свастиките в Ловеч! Това е ваш проблем, не ни го носете в Пловдив! Имаме си НАШИ ;) )

Човек как да дойда нормално, като още със слизането си на ЖП-то ме пресрещат ушефите и не ми дават да тръгна към стадиона?! Аз простотии по стадионите не правя, така че този текст можеш да го предложиш на някой хулиган да го прочете. Всеки знае, че винаги има едни такива лекета, които идват да си избиват комплексите по стадионите, но с мен не случи на такъв.

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София [БОЙКОТ! НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧА!]

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 15 юли 2013 20:07

Вече имаме нов треньор и трябва подкрепа. Единственото обяснение за бойкот е ако на някой са му спрели парите.
Всички в Пловдив!

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 15 юли 2013 20:17

Без треньор, без публика, без качествени играчи(без 2-3 ), какво въобще ще търсим в Пловдив?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2013 20:18

Cooler написа:Без треньор, без публика, без качествени играчи(без 2-3 ), какво въобще ще търсим в Пловдив?

Така е, Мъри, ако не може да бие този Левски да си хвърля дипломата за треньор. Всичко сочи към победа за Ботев, но във футбола стават много изненади, така че само Левски!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 юли 2013 11:04

Ботев биха един мач някакви казахстанци и работата им порасна до небето. Чакайте малко, че от високо се пада най-лошо. Още нищо не сте направили, първенството тепърва започва и ще се види, кой какъв е. Левски може да се изложи в Евротурнирите, но това не значе, че и в първенството ще го кара така. Аз все още не си обяснявам мачовете с Иртиш, но за 100 годишнината ще бъдат хвърлени всички сили. Батков не може да си позволи аще един провал, защото тогава ще стане страшно. Затова господа от Пловдив не отписвайте сините, мача няма да е лесен и се надявам след подлия ход на Сираков спрямо Мъри, треньора ви да не е разколебан. Иначе ако се гледат моментните състояния на отборите, победата трябва да е за Ботев, като миналото първенство!

detective
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот detective » 16 юли 2013 15:53

Всички в Пловдив да им преебем бойкота!

Canara^
Контакти:

Мнениеот Canara^ » 16 юли 2013 16:20

Сега последно ще идвате ли или не :?:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 16 юли 2013 16:56

Не, няма.
[center]1914[/center]

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 16 юли 2013 19:19

Варианти:
-Да отида в сектора за гости и да ям бой от нашите стюарди
-Да отида тихомълком при канарите ,но в хода на мача да ме разобличат и да ям бой от тях
-Съответно да пробвам и двете места и да ям бой два пъти
-Аз да пребия всеки изпречил ми се - малко вероятно
-Да им тегля една .... лелина на декларациите,и на канарите и на всичкото и да заведа семейството си на планина за уикенда - най-вероятно! :)
Левски 1914,West Ham United

Върни се в “Архив”