Владо Гаджев тренира вече с юношите. Кои ли ще са изгонените
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Освободените и продадени от Левски!!!
И Йорданов може да го освободят 

- Levski4Ever
- Контакти:
TodorT написа:И Йорданов може да го освободят
Ако ме питаш, той най-вероятно вече е освободен.

- milen.hristov
- Контакти:
Сираков: Гаджев при юношите, утре с други
„Владимир Гаджев от утре почва да тренира с юношите. Искаме да наложим млади футболисти и нови лица в отбора. Станислав Ангелов остава в отбора, защото се отнася професионално към задълженията си.
Някой от футболистите на Левски ще бъдат освободени като това вероятно ще се случи утре.
Някой от футболистите на Левски ще бъдат освободени като това вероятно ще се случи утре.
Свърши живуркането в Левски !
Гони наред Наско който и да изгониш няма да сбъркаш - тия дърводелци в момента не знаят какво означава Левски !
Гони наред Наско който и да изгониш няма да сбъркаш - тия дърводелци в момента не знаят какво означава Левски !
писах го и в друга тема..не може да имаме само 4 полеви футболисти българи във всеки от двата мача..като единия е ветерана Ст. Ангелов...това е недопустимо! аз пердпочитам 3 години да не стават шампиини и да имат цели 3-то място но да градят отбор и наркя да иаме 4 чужденци всичко на виско в група от 18 човека, но да са качествени а другото да са българи...и затова сега трябва да се избере треньор, който ще гради нещо дълго време...
Гаджев от 2 години не му се играе в Левски..през сезона казва: "махам се, няма да ме гледате, писна ми от вас" , а като дойде трансферно лято се дърпа... искат го в Китай..ами той кой си мисли, че ще го вземе.. някой в Италия ли?
Карвальо ни отърва толкова мачове.. но е най- възрастен от тримата нападатели..логично е... макар, че е по ефективен от Силва..
Ако се появи оферта за последния..махайте го колкото се може по- бързо... и още някой българин за нападател с Генков.. е по- добре Мекриев.. и той е свободен агент..
Има толкова тиня да се чисти от Герена, че Наско трябва само това да прави следващите два трансферни прозореца!
Гаджев от 2 години не му се играе в Левски..през сезона казва: "махам се, няма да ме гледате, писна ми от вас" , а като дойде трансферно лято се дърпа... искат го в Китай..ами той кой си мисли, че ще го вземе.. някой в Италия ли?
Карвальо ни отърва толкова мачове.. но е най- възрастен от тримата нападатели..логично е... макар, че е по ефективен от Силва..
Ако се появи оферта за последния..махайте го колкото се може по- бързо... и още някой българин за нападател с Генков.. е по- добре Мекриев.. и той е свободен агент..
Има толкова тиня да се чисти от Герена, че Наско трябва само това да прави следващите два трансферни прозореца!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Ето нарочените за гонене от Наско
Прочети повече на: http://www.sportal.bg
Смятаният за основен виновник за двата гола във вратата на Пламен Илиев при загубата с 0:2 от Иртиш в Павлодар – Даниел Димов е сред най-големите кандидати да бъде освободен от първия състав на Левски. Той започна срещата, като титуляр, но изпусна човек при първия гол, а след това направи дузпата, от която дойде втория гол, за което получи и червен картон и остави тима с 10 души още в 12-ата минута. Голмайсторът Базил де Карвальо, както и синята деветка Жоао Силва са другите играчи, които Сираков със сигурност не желае да има в състава си. За първия се водят преговори, докато за португалеца тепърва ще се търсят варианти. Друг нападател Шюрд Арш пък чака оферта, за да продължи кариерата си в друг клуб, тъй като тренира индивидуално и въобще не влиза в плановете на ръководството. Нуно Пинто също рискува, тъй като неговият договор изтича, а Сираков не е впечатлен от изявите му в подготовката и в първия мач за сезона с Иртиш на "Герена". Проблемът е, че на този етап няма оферти към тези играчи и може да им бъде съобщено, че не попадат в плановете на първия състав. Днес Владимир Гаджев бе пратен при юношите, а Ивайло Василев в Светкавица (Търговище). Сираков пък заяви, че утре се очаква да има още играчи, които да бъдат махнати от първия състав.
Всички тия да си тръгнат..няма да ми липсват... само да вземем нови след тях (за предпочитане Българи)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
NIKSANA написа:Всички тия да си тръгнат..няма да ми липсват... само да вземем нови след тях (за предпочитане Българи)
Предложения за нови българи??? Достатъчно класните трудно могат да бъдат привлечени според мен.
-
- Контакти:
Всички чужденци си има железни договори и едва ли някой ще напусне точно сега. След резила с Иртиш не знам и на какви цени могат да се продадът. Изобщо отбора е затлачен с играчи, които нямат качества да са на Герена. Трябва да се промени цялостната трансферна политика на българските отбори. Не сме толкова богати, че да храниме по-десет чужденци, вместо да си развиваме децата. Отвън може да се взимат играчи само ако са гледани няколко пъти и скаутите смятат, че ще паснат на отбора веднага. Никой на Запад не чака новите да се приспособяват, пускат ги още в следващия мач и веднага се разбира става ли или не.
Аз пък мисля,че ситуацията с Гаджев в малко по-различна от това,което пишете повечето тук.Това е лично мое мнение разбира се.Мисля си,че не става въпрос за трансфер,ами Наско малко му е свил сърмите и идеята е да потренира 10-на дни с юношите,да си направи изводите и да се вземе в ръце.След това мисля,че ще го върнат в отбора и ща е заиграе както може.Наско не е глупав и знае,че Владо е качествен футболист и може да бъде лидер на този отбор.Мисля,че това е мярка подобна на тази с Пелето когато беше отстранен за известно време от състава.
- tzvetan_tee
- Контакти:
ВЪН:
- Везалов
- Рамос
- Де Карвальо
- Гаджев
- Силва
- Везалов
- Рамос
- Де Карвальо
- Гаджев
- Силва
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....