В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски
Наско Сираков изрично каза че не иска чужденец да води Левски сега!!
leader971 написа:Наско Сираков изрично каза че не иска чужденец да води Левски сега!!
И къде го е казал? Оня ден за Дарик каза, че има вариант и за българин и за чужденец!
Бих казал ,че за мен Ал Янкович е една много интересна кандидатура- ако бъде привлечен значи едно . Ще бъде залагано сериозно на развитие на школата. За тези ,които не са запознати с досегашната му кариера през по-голямата си част е бил помощник на Муслин , а също така е бил и доста време шеф на школата на Цървена Звезда, която въпреки ,че в последните години отстъпва значително на тази Партизан, работи много по-успешно от която и да е школа у нас. Малко известен факт е че баща му е известен спортен журналист в Сърбия и също така е в много близки отношения с много мениджъри на млади футболисти от бивша Югославия. Самия Сале Янкович е считан за специалист по защитната игра и по работа с млади футболисти.
Лично за мен е малко рисков вариант - там където се намесват мениджъри от бивша Югославия обикновено мирише на не особено чисти сделки и комисионни- точно работа за наш Наско
, затова малко съ съмнявам ,че той ще бъде избора. от друга страна при едно развитие на школата обвързване с мениджъри от бивша Югославия може да се окаже много удачно- не е никаква тайна,че мениджърите от бивша Югославия са малка мафия и общо взето успяват да продават на много добри цени на сериозно отбори, нещо за което наш Батков му капят лигите . така че Сале Янкович е доста вероятен избор , друг е въпроса доколко "хората" ще искат комбинацията Сираков - Янкович- мениджъри
Лично моето мнение ,че треньора ще дойде от север- от бившия СССР или Полша, Чехия.
Според мен новия треньор няма да е бил преди треньор на Левски.
За мен варианта български треньор практически не съществува- има двама треньори ,които за мен могат много да помогнат на Левски- Херо и Гочето Василев. Херо по ред причини (нефутболни) няма да дойде в Левски за съжаление , друг е въпроса ,че Херо и Сираков не могат да се понасят. Също така отношенията между Гочето и Сираков също могат да се нарекат доста сложни- според мен най-точната дума е меко казано обтегнати.
Винаги резервен вариант е Яс Петров- той обаче е крайния вариант, да не се бърка ,че Ясен е човек на Гонзо,той е човек на Боби Михайлов(малко хора знаят че е братовчед на М.Петрова и са израснали заедно и са много близки) Ясен е добър треньор но не може да задържи дълго време високо ниво в отборите ,които тренира. Той е краен и временен вариант.
Лично за мен е малко рисков вариант - там където се намесват мениджъри от бивша Югославия обикновено мирише на не особено чисти сделки и комисионни- точно работа за наш Наско

Лично моето мнение ,че треньора ще дойде от север- от бившия СССР или Полша, Чехия.
Според мен новия треньор няма да е бил преди треньор на Левски.
За мен варианта български треньор практически не съществува- има двама треньори ,които за мен могат много да помогнат на Левски- Херо и Гочето Василев. Херо по ред причини (нефутболни) няма да дойде в Левски за съжаление , друг е въпроса ,че Херо и Сираков не могат да се понасят. Също така отношенията между Гочето и Сираков също могат да се нарекат доста сложни- според мен най-точната дума е меко казано обтегнати.
Винаги резервен вариант е Яс Петров- той обаче е крайния вариант, да не се бърка ,че Ясен е човек на Гонзо,той е човек на Боби Михайлов(малко хора знаят че е братовчед на М.Петрова и са израснали заедно и са много близки) Ясен е добър треньор но не може да задържи дълго време високо ниво в отборите ,които тренира. Той е краен и временен вариант.
И ся кво стана на тоз хубав отбор не мож му избра треньор. Всички имали некви кусури.Що пък не пробвате с Наско? или Борат?ЕИ БОГУ те и двамата са безгрешни.
- Levski4Ever
- Контакти:
Стига толкова опити на гърба на любимия ми отбор! Вячеслав Грозни!

Тони Здравков , а нищо чудно да ни натресат Вили и шоуто ще е пълно .
Илия Груев - незнам дали още е треньор на Дуисбург.
milen.hristov написа:Анкетата е обновена, поради няколко ваши желания съм сложил други варианти, въпреки, че си имат текущи отбори, както и един вариант който ми се иска на мен
На някои ни се иска Илия Груев, ако може добави го.
и от мен глас за Вили Главата, виждам, че води убедително и дано Наско чете тук