В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

мили

Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот мили » 14 юли 2013 00:24

Най-добре е да е Стоичков. Две злини на едо място. Няма да имате проблеми.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 юли 2013 00:24

И като е толкова добър Грозни, защо ръководи изпаднал на практика от елита на Украйна отбор?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 юли 2013 00:31

batbozho написа:Ако Муслин е без отбор то това е най-добрия вариант за Левски.Много сериозен треньор в европейски мащаб.

Има отбор, при това сериозен. Написах го, по-скоро за това, че аз го хааресвам, и ми беше интересно какъв вот ще събере

nstefanov4
Контакти:

Мнениеот nstefanov4 » 14 юли 2013 00:36

Треньорът трябва да е Константин Папазов

Потребителски аватар
The Crow

Re: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот The Crow » 14 юли 2013 00:46

Thsmith написа:
hellyeah написа:Гочето изповядва футбол отпреди 20 години , Гочето и Люпко са смешни кандидатури ,сигурно искат да се пенсионират в клуба .

ооо вярно. Модерен футбол... Трябва да приличат играчите на латино педали/цигани и да ги бива в изпълнение на "лебедово езеро". Модерни дивотии... С къв футбол ни биха тия отбори? С къв футбол ни елиминира Бате и ко? С печеливш.... няма модерен и стар - им само печеливш.
Сър Алекс като играеше до последно 4-4-2 с доста мачове ... какво? Реднап с какво е лош ? Играят опростено хората и постигат това което трябва, а не да се правим на шантави. Най-простия начин е най-правилен. Скрити деветки, скрити десетки, смяна на местата, 1000 паса - я без тия. 4-4-2 - високия и ниския напред, опорните халфове към външния халф, той тича по тъча и вади топката. Какво сложно има?

Съгласен съм с това,само където имаш малка неточност. Хари Реднап играе точно с тия сложните тактики за сменяне на местата и с фалшивите 9ки ;)

leader971
Контакти:

Мнениеот leader971 » 14 юли 2013 00:57

Най- добрия варянт за Левски е Ясен Петров той ги изведе до групите на лига Европа и дори биха Гент Спортинг и направиха равен с Лил!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 юли 2013 00:59

abiati написа:Твърдо за Люпко Петрович и нови титли с него.

Петрович разбира играта, спор няма. Също така, ръката и гласът му са твърди, но няма индивидуален подход към играчите, липсва му психологията. На този психически и всячески сринат Левски му липсва само това-един бесен с пура и чаша уиски в ръката на централния кръг да ги юрка да тичат след слаб мач и да им вика като псета...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 юли 2013 01:02

в момента най-добър от свободните треньори в бг е Феро,само че при вас точно той не може да вирее,знам че искате някой който да е арогантен и нагъл,да вика,да удря по масата,да чупи и да ломи-т.н някой като Тити Папазов,Вили Вуцов и донякъде Митко Джоров
Последна промяна от джони на 14 юли 2013 01:03, променено общо 1 път.

leader971
Контакти:

Мнениеот leader971 » 14 юли 2013 01:02

Трябва да ви кажа че днес Люпко Петрович стана треньор на казахстански отбор и няма как да дойде в Левски!!!

Върни се в “Архив”