Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До всички Левскари!
Провалът си беше факт,още преди мача с Кипър!Там само го озаконихме,така че според мен спора е ненужен,факт е обаче срамът ни!!
Re: Минев и Ангелов провалиха националите
само едно се чудя -никой ли не видя,че халфчетата ни нито един път на се върнаха да помагат на малките отзад,а ги оставиха да си се оправят,все едно са защитници на отбори от висшата лига

Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!
A пък Иван Иванов беше без никаква вина през целият мач
просто беше перфектен. 

POPCORN написа:ок. аз говоря глупости .голяма работа като е направил 2-3 грешки нито ще свърши света нито нищо.това е една игра.а вие пискате все едно са умрели хора!Мъри е добър колкото аз съм Батман!Мина много време от успеха на мъри!Вече сме 2010 почти, от тия 4-5 години мъри не е направил нищо батко!Подсле не ги защитавам, а да не се плуе по един играч!Факт е цскарите не се представиха на ниво, но аз не виждам кой се представи!Еми никой не казва, че ЦСКА са много голяма работа, обаче играят най-добре в момента, докато Левски са трагични, следователно няма за какво да пискате като имаме 5 играча !
Офф свали тез очила като кон с капаци си стига писа в тоз форум едно и също дъвчеш!! Мъри няма успех защотото нямаме школи нямаме младежи кой има успех тогава Пенев ли ? Недей да печеш рибата преди да си я хванал.И пак цесекари левскари това е национал !!! Не ми дреме колко са от Цска , Левски , Пирин , Ботев искам като са в национала да не правят детински грешки !! аде стига си писал излез поритай малко времето е перфектно ща чакам на стадиона

mon_cool написа:A пък Иван Иванов беше без никаква вина през целият мачпросто беше перфектен.
Наистина голям играч за отбор от ранга на Барселона и Манчестър. Карлес Пуьол нищо не представлява пред него!

- POPCORN
- Контакти:
Garvana написа:POPCORN написа:ок. аз говоря глупости .голяма работа като е направил 2-3 грешки нито ще свърши света нито нищо.това е една игра.а вие пискате все едно са умрели хора!Мъри е добър колкото аз съм Батман!Мина много време от успеха на мъри!Вече сме 2010 почти, от тия 4-5 години мъри не е направил нищо батко!Подсле не ги защитавам, а да не се плуе по един играч!Факт е цскарите не се представиха на ниво, но аз не виждам кой се представи!Еми никой не казва, че ЦСКА са много голяма работа, обаче играят най-добре в момента, докато Левски са трагични, следователно няма за какво да пискате като имаме 5 играча !
Офф свали тез очила като кон с капаци си стига писа в тоз форум едно и също дъвчеш!! Мъри няма успех защотото нямаме школи нямаме младежи кой има успех тогава Пенев ли ? Недей да печеш рибата преди да си я хванал.И пак цесекари левскари това е национал !!! Не ми дреме колко са от Цска , Левски , Пирин , Ботев искам като са в национала да не правят детински грешки !! аде стига си писал излез поритай малко времето е перфектно ща чакам на стадиона))
офф ти пък ходи му целувай краката на тоя недоказан тренер.ае няма споря с тебе!са сме нямали школи.а 94 имахеме бол школи
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
teksas_red написа:Главния виновник за головете бе Минев и Ангелов.Първия гол-Минев не си покри човека.Втория връщане към защитника Иванов на километри от сакатия Ангелов.Третия Гол отново сакатия Минев минават като малка гара покраи него,както цял мач де.Следва остро центриране минава под крака на Иванов и там ко става Пл. Николов ко пази линията да не избяга.За четвъртия гол нямам думи вратаря ко праи там пасе ли при условие че защитника вече го бе затворил.Просто казано слаб опорен халф в лицето на Ангелов и сакат бек Минев.Огромна дупка между халфове и защита,която се забелязваше преди в играта на левски,литекс с треньор Мърди.
[offtopic]смешно мнение на един ЦСКАР МЪРИ БЕШЕ ВИНОВЕН ЧЕ НЕ ВИКА ЧОРБАРИ ВИКА ЧОРБАРИ И СА ПАК ВИ Е ВИНОВЕН ТО СЕ ВИДЯ ЧЕ ЧОРБАРИТЕ БЯХА ПЪЛНА НУЛА ОТ ЗАД АМА СА ВИ Е ВИНОВЕН ВЕСКО НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ КАТО СИ БЕК ИЗЛИЗАШ НАПРЕД В АТАКИТЕ И ПРИ ВТОРИЯ ГОЛ ВЕСКО СЕ ИЗЛЕГЛИ НАПРЕД ОТ КАДЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ ИВАН ИВАНОВ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ СПРЕ ТОПКАТА ЗА ДА СЕДИ ОТ ЗАД И БАМ 2:0 ПРИ ТРЕТИА ГОЛ МНОГО ДОБРИЯ ЗАЩИТНИК ИВАН ИВАНОВ СЕ ПОКАЗА С ДОБРОТО МУ ОТИГРАВАНЕ НЕ ОЦЕЛИ ТОПКАТА ПИЧА ДА И ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ СА ОСТАВИЛИ ОНЯ ДА ЦЕНТРИРА АМА ДА СИ ЗАЩИТНИК И ДА НЕ УЦЕЛИШ ТОПКА И ДА ВКАРАТ ЛЕСЕН ГОЛ НЕ СИ Е РАБОТА ТАКА ЧЕ НЕ ВИКАИ МИНЕВ ТИ Е ВИНОВЕН И ТОИ НИЩО НЕ ИГРА АМА ПОНЕ ЦЕЛЕШЕ ТОПКАТА И СИ Я СПРЯ НЯКОЛКО ПЪТИ К.СТОЯНОВ И ТОИ ЯКО ГРЕШКИ НАПРАИ АМА са мъри е виновен 4е ги ВИКНА ПРЕДИ КАТ БЕХМЕ С СТОЯНОВ И ТОМАШИЧ ПАДНАХМЕ ОТ ИТАЛИА С КИПЪР ДАЖЕ ГОЛ НЕ НИ ВКАРАХА С ЛЕВСКАРСКАТА ЗАЩИТА ОТ СТОЯНОВ ТОМАШИЧ ЖИВКО НАЛИ И С ТАЗИ ЗАЩИТА САМО ИТАЛИА НИ БИХА ДРУГИТЕ НЕ ВКАРВАХА МАКСИМУМ 1 ГОЛ АМА ПАК ГОВОРЕТЕ[/offtopic]
Пиши с малки букви. Не е нужно да крещиш.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
teksas_red написа:Главния виновник за головете бе Минев и Ангелов.Първия гол-Минев не си покри човека.Втория връщане към защитника Иванов на километри от сакатия Ангелов.Третия Гол отново сакатия Минев минават като малка гара покраи него,както цял мач де.Следва остро центриране минава под крака на Иванов и там ко става Пл. Николов ко пази линията да не избяга.За четвъртия гол нямам думи вратаря ко праи там пасе ли при условие че защитника вече го бе затворил.Просто казано слаб опорен халф в лицето на Ангелов и сакат бек Минев.Огромна дупка между халфове и защита,която се забелязваше преди в играта на левски,литекс с треньор Мърди.
Типичен представител на червените зомбита - никога те не са виновни за нищо, а гадовете от Левски са виновни за всичко. Особено некадърен опит да се оправдае този инвалид Иван Иванов.
POPCORN написа:Темата е пускам тука, защото ще говоря за националният отбор!Това е мое лично мнение като мисля да го подкрепя с няколко факти!Първо от вчера вечерта до сега не преставате да плуете по И.Иванов , К.Стоянов и К.Янев!Така за последния незнам дори го намесвате като игра цели 7-8 мин!Така сега ще ви кажа, особенно на левскарите, че е много комплексарско и тъпо да се обвинява само еидн играч.Това не ти е тенис или голф!Тука има 11 играча.Така ми като в защита сме слаби, къде беше халфовате линия, къде беше нападвението?Те какво направиха?Другото което обвинявате тримата цскари, да И.Иванов направи грешки и никой не твърди обратното както и К.Стоянов, но преди 1 месец горе долу тия играчи играха срешу вашия любим отбор и спомняте ли какво стана тогава?Май Левски София не създаде нито едно голово полужение за цлеите 90 мин а тези играчи играха!И какъв е извода?Цскарите са слаби, но левскарите още повече.Друго когато не играха , тези три момчета, националния беше по-добър ли?По-добре играхме ли?Аз промяна в националният отбор не виждам от 6-7 години, който и да дойде начело на клуба е същата баница!Играем по един и същ начин!Какво значи взеха 5 човека от ЦСКА?Ми когато взимаха по 4-5 левскара а от ЦСКА само Данчо , що не пискахте тогава бе?И като играха 5 левскара какво стана?Кой бихме?Как играхме?Същата работа!Съвсем заслужено ЦСКА има най-много играчи в момента, на първо място са, играят що годе нещо в Европа.А Левски на каква основа да вземат играчите на Левски последния месец?На това , че във всеки мач владеят повече топката и накрая на мача винаги излизат победените ли?Другото за Мъри....Разберете го най-после, Мъри не е тренер.той дори и като футболист не беше нищо особенно.С Литекс се провали, откакто е на националния отбор имаме някакви си 2 там победи над кипър и грузия ли и аз незнам вече.В литекс го видяхме какво направи.После в Левски да беше 3 години ли колко в Левски , едният сезон орбора игра добре, и не благодарение на Мъри а на играчите, защото се бяха сработили, после тия същите играчи на другата година като беше пак Мъри тренер на Левски защо изоставаха с 16 точки?Мъри не е тренер и няма и да бъде!Ей това е!А не мисля, че защитата на България беше само от И.Иванов и К.Стоянов!Май имаше и един левскар имаше и един от :Литекс ако не се лъжа (незнам дали играе там)Така , че спрете да ревете и да пискате.И да ги хулите и да пискате, че заради цскарите сме паднали никой няма ви обърне внимание!Виновни са всички, а не цскри левскари манчестер и дрън мрън !!!
Само едно въпросче - защо не каза всичките тези неща когато защитата беше съставена от левскари? Нали няма никакво значение кой играе в отбора? Само че преди вие чорбарите достигахте до истерия от злоба и омраза, защото играели Топчо, Томашич, Коловати, Живко Милано, Лусио Вагнер. Сега изведнъж се оказа, че целият отбор бил виновен. Не, виновен е Иван Иванов, че не може да спира топката, че е инвалид. Три от головете станаха заради него. Значи без неговите грешки резултатът е 1:1.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
просто показа, че нищичко не ти е ясно в тая игра

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !