И къде видя снощи да играе Миланов, защото аз не го видях!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сектор Б написа:
POPCORN написа:!Така сега ще ви кажа, особенно на левскарите, че е много комплексарско и тъпо да се обвинява само еидн играч.Това не ти е тенис или голф!Тука има 11 играча.Така ми като в защита сме слаби, къде беше халфовате линия, къде беше нападвението?Те какво направиха?
POPCORN написа:!Другото което обвинявате тримата цскари, да И.Иванов направи грешки и никой не твърди обратното както и К.Стоянов, но преди 1 месец горе долу тия играчи играха срешу вашия любим отбор и спомняте ли какво стана тогава?Май Левски София не създаде нито едно голово полужение за цлеите 90 мин а тези играчи играха!И какъв е извода?Цскарите са слаби, но левскарите още повече.Друго когато не играха , тези три момчета, националния беше по-добър ли?По-добре играхме ли?
POPCORN написа:!Другото за Мъри....Разберете го най-после, Мъри не е тренер.той дори и като футболист не беше нищо особенно.!
POPCORN написа:!А не мисля, че защитата на България беше само от И.Иванов и К.Стоянов!Май имаше и един левскар имаше и един от :Лиекс ако не се лъжа (незнам дали играе там)Така , че спрете да ревете и да пискате.И да ги хулите и да пискате, че заради цскарите сме паднали никой няма ви обърне внимание!Виновни са всички, а не цскри левскари манчестер и дрън мрън !!!
teksas_red написа:Главния виновник за головете бе Минев и Ангелов.Първия гол-Минев не си покри човека.Втория връщане към защитника Иванов на километри от сакатия Ангелов.Третия Гол отново сакатия Минев минават като малка гара покраи него,както цял мач де.Следва остро центриране минава под крака на Иванов и там ко става Пл. Николов ко пази линията да не избяга.За четвъртия гол нямам думи вратаря ко праи там пасе ли при условие че защитника вече го бе затворил.Просто казано слаб опрен халф в лицето на Ангелов и сакат бек Минев.Огромна дупка между халфове и защита,която се забелязваше преди в играта на левски,литекс с треньор Мърди.
Garvana написа:POPCORN написа:!Така сега ще ви кажа, особенно на левскарите, че е много комплексарско и тъпо да се обвинява само еидн играч.Това не ти е тенис или голф!Тука има 11 играча.Така ми като в защита сме слаби, къде беше халфовате линия, къде беше нападвението?Те какво направиха?
От няколко седмици ти чета неадекватните мнения и вече неиздържах . Как не та беше срам да изпишеш толкос глупости как непомисли малко каква средна линия какви нападатели.Те тръгнали да правят атака "иванчо" неможе да си спре топката оня ден и аз така ама аз не съм ритал от 8 години !!. Неможе да виниш целия отбор при условие , че се прави грешка повреме на атака когато секи чака пас за да изгради нещо!!!.POPCORN написа:!Другото което обвинявате тримата цскари, да И.Иванов направи грешки и никой не твърди обратното както и К.Стоянов, но преди 1 месец горе долу тия играчи играха срешу вашия любим отбор и спомняте ли какво стана тогава?Май Левски София не създаде нито едно голово полужение за цлеите 90 мин а тези играчи играха!И какъв е извода?Цскарите са слаби, но левскарите още повече.Друго когато не играха , тези три момчета, националния беше по-добър ли?По-добре играхме ли?
То и аз това казвам неможе да не ти направят нито една атака на защитата и да казваш че са голяма работа за цял мач на Цска им са правят две атаки от предварително обезверените бг отборченца .... От 5 години ви са говори ,че няма да имаме скоро национал не заради трен.ръководство боби световната конспирация ами просто нямаме младежи та те губят от сборен отбор на монасите от КитайPOPCORN написа:!Другото за Мъри....Разберете го най-после, Мъри не е тренер.той дори и като футболист не беше нищо особенно.!
Мъри има много да учи още , но факт е ,че под негово ръководство имаме най голям успех в европа и в бг обра всички възможни трофей за две години /в БГ/ просто успяваше да ги надъха кой ги е нареждал на терена може и Наталия Гуркова да е била няма значение . Той от бг тренерите най заслужаваше да се пробва да закрепи положението никой друг. Видяхме басектбола дойде човека чужденец каза какво да са прави никой не го слуша така и с чужденец във футбола ще стане!!POPCORN написа:!А не мисля, че защитата на България беше само от И.Иванов и К.Стоянов!Май имаше и един левскар имаше и един от :Лиекс ако не се лъжа (незнам дали играе там)Така , че спрете да ревете и да пискате.И да ги хулите и да пискате, че заради цскарите сме паднали никой няма ви обърне внимание!Виновни са всички, а не цскри левскари манчестер и дрън мрън !!!
това ли ти е целта да си защитиш цесекарите ?? недей няма смисал всички са много зле , но поне уж имаше мотивация до елементарните грешки на защитник който доведе до срив 3 грешки мисля , че са прекалено много той Рабех като е пиян неправи толкос много !!
Като не е прав, ти защо ги сравняваш? Хайде тогава ми кажи как завършихме с Италия, когато И.Иванов беше в защитата и как завършихме, когато бяха Ил.Стоянов и Кишишев?[iohan.law"] Не си прав да сравняваш защитите, защото с И. Стоянов и Р. Кишишев не паднахме от Кипър с 4:1, а ги победихме и направихме равни с прекия конкурент.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта